پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام .یک سوال داشتم. قسمت مولتی پلیر یا همون بازی چند نفره به صورت آنلاین در پلی استیشن هنوز رایگانه یا پولی شده؟ ممنون میشم جواب بدین

پردازنده PS3 ؛ Cell هستش که نمیشه اصلا با پردازنده هایی که توی کامپیوترها و 360 هستن مقایسه کردکه مثلا بگیم چند هسته ای هستش و...
در واقع یه پردازنده دستکاری شدس ؛ شاید باورتون نشه ولی کارت گرافیکی که توی PS3 هستش بر پایه Geforce 7600 ساخته شده ، ولی خوب با تغییراتی که توی قطعات میدن ، کارایی اون ها رو افزایش میدن...
بله ؛ مثلا بازی Unreal Tournament 3 قراره که کاملا موس و کیبورد رو ساپورت کنه...

سلام .یک سوال داشتم. قسمت مولتی پلیر یا همون بازی چند نفره به صورت آنلاین در پلی استیشن هنوز رایگانه یا پولی شده؟ ممنون میشم جواب بدین

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: se.phi.roth
در مورد این سوال شما کنسول هایی که کپی خور نرم افزاری شدن رو نمیشه بصورت اورجینال انلاین بازی کرد چون در اون صورت باید به اخرین فریمور قانونی سونی اپدیت بشه که با این کار کپی خور نمیشه دیگه کنسول
اما تو حالت کپی خور با استفاده از برنامه های امنیتی بصورت تضمینی میشه انلاین بازی کرد ولی باز باید مواظب بود سعی کن به فریمور رسمی هیچوقت اپدیت نکنی خیلیا این کارو کردن یکیش خودم نزدیک به 3 بار
در مورد هک کبرا هم باید بعد فریمور رسمی منتظر بمونی تا اونا هم ورژن جدید رو واسه بروز رسانی سونی بدن

• Like
در مورد این سوال شما کنسول هایی که کپی خور نرم افزاری شدن رو نمیشه بصورت اورجینال انلاین بازی کرد چون در اون صورت باید به اخرین فریمور قانونی سونی اپدیت بشه که با این کار کپی خور نمیشه دیگه کنسول
اما تو حالت کپی خور با استفاده از برنامه های امنیتی بصورت تضمینی میشه انلاین بازی کرد ولی باز باید مواظب بود سعی کن به فریمور رسمی هیچوقت اپدیت نکنی خیلیا این کارو کردن یکیش خودم نزدیک به 3 بار
در مورد هک کبرا هم باید بعد فریمور رسمی منتظر بمونی تا اونا هم ورژن جدید رو واسه بروز رسانی سونی بدن

خیلی ممنون داداش. فقط این نرم افزار امنیتی که گفتی میتونی اسم ببری چیه که بگیرمش؟ بعد با این نرم افزار برم دیگه بن نمیشم؟ یعنی تست شده هستش این نرم افزار؟ ممنون داداش

سلام من هارد پلی 3 رو در آوردم زدم به کامپیوتر یه اروری داد و گفت باید فرمت کنم منم فرمت زدم الان پلی روشن میشه ارور میده
The system software cannot be run correctly. Press the PS button to try to restart the system" error complete guide. "The system software cannot be run correctly. Press the PS button to try to restart the system. If the system cannot be restarted, the system partition of the hard disk must be
شما هم که خب زدی کلا محتویات هارد رو ترکوندی! :D
نگران نباش یه فلش با فریمور بالا تر از فریموری که داشتی اماده کن بعد از نو نصب کن مشکل کاملا حل میشه.
یا حق..................

• Like
دا
جدا از مشکلات سوپر اسلیم در حالت کپی خور
واقع کنسول قدرتمندی بود و کمی از اسلیم و فت نداشت یه بار با پسر خالم نزدیک به 15 یا 16 ساعت پشت سر هم جریکهو و اساسین .........بازی کردیم حتی یه صدا نداد سوپر اسلیم اورجینال نزدیک 1 سال داشتم بهترین تجربه بود برام هم زیبا بود هم کوچیک تا اینکه متاسفانه با کبرا کپی خور کردم مشکلاتش شروع شد اخرش هم اشتباهی از روی نادانی به فریمور اصلی سونی اپدیت کردم کپی خور پرید انشالا یه نسخه 500 گیگش رو قبل تموم شدن تو بازار میخرم و به ارشیو اضافه می کنم یا حق
[/QUOTE]
سلام داداش. آنچارتد 2 قسمت آنلاینش هنوز سروراش شلوغه یا خلوت شده؟

• Like
سلام داداش. آنچارتد 2 قسمت آنلاینش هنوز سروراش شلوغه یا خلوت شده؟[/QUOTE]
سلام تا جایی که اطلاع دارم داداش سروراش بسته شده چون تو این اواخر نتونستم انلاین شم

• Like
باید تست کنی

داداش من الان پلی 3 هک شده هستش. من بیشتر برای انلاین بازی کردن آنچارتد 2 خریدم. برا همین اگه انلاینش هنوزم هست میخوام اپدیتش کنم و اورجینال بشه. داداش الان اخرین بار که شما انلاین بازیش کردی کی بود؟ مطمئنی سروراش هنوزم هست؟ بعد رایگانه دیگه؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or