من که گرفتم توش نبود و پشت جعبه ی دسته نوشته که توش سیم USB وجود نداره !یکی میگه اره یکی میگه نه :laughing:
اقای old snake کیفیت کدوم بهتره؟
من که گرفتم توش نبود و پشت جعبه ی دسته نوشته که توش سیم USB وجود نداره !یکی میگه اره یکی میگه نه :laughing:
دوستان من یک سوالی درباره سی دی بازی پلی 3 داشتم.
می خواستم بدانم که بازی هایی که برایش می ایند از حمان اول انگلیسی هستند یا خیر (البته بازی های ژاپینی)ویا تبدیلش می کنند به انگلیسی میشه به من توضیح بدهید.
باسپاس
یکی میگه اره یکی میگه نه :laughing:
تصویر کیفیتش SD هستش( Standard Difenation)اگه PS3 رو با کابل معمولی (نه HDMI) که داخل جعبه هست به HDTV وصل کنیم تصویر به چه حالتی درمیاد؟
یعنی من می خوام دسته ی PS3(تو قوطی Ps3) بفروشم سیم رو نبرم؟؟؟؟؟
سپاسگزارمنه... دسته رو ببر چون در دوال شوک 3 سیم usb باسه شارژ نیست.

IP نمیخواد که؟! بزار روی اتوماتیک خودش ردیف میشههیشکی نیس جواب ما رو بده ؟ کف کردم بس IP دادم!فقای عزیز: من الان هر کاری کردم نتونستم به نت کانکت شم!!!
IP آدرس ها رو هم ماله نتورکم رو دادم ولی کار نکرد یعنی به سیستم کانکت میشه ولی به اینترنت نه!!!
فایل شیرینگ هم آن هست تو پی سی و چون اینترنتم دایل آپ هست نمیدونم چطوری باید کانکت شم!! یکی کمک کنه!! یا اگر هم تو پیج های قدیمی هست یکی لینک بده چون من باید برم ذغال بیارم!!:biggrin1:
بعد این DNS defalt routers چیه چون فک کنم اینو اشتباه وارد میکردم! یکی در مورد این آی پیا یه چی بگه!!!
اون کابلی که داخله جعبه هست ، AV Composiate هست . شما اگه نمیخوای از HDMI استفاده کنی میتونی کابل HD Component (همون 5 فیشه) رو جداگانه تهیه کنی و استفاده کنی .اگه PS3 رو با کابل معمولی (نه HDMI) که داخل جعبه هست به HDTV وصل کنیم تصویر به چه حالتی درمیاد؟
شما اول از این مطمئن شو که مودمت Connect هست . برای اینکار 192.168.1.1 رو تو Internet Browser وارد کن ، User & Pass مودمها معمولا admin هست .هیشکی نیس جواب ما رو بده ؟ کف کردم بس IP دادم!فقای عزیز: من الان هر کاری کردم نتونستم به نت کانکت شم!!!
IP آدرس ها رو هم ماله نتورکم رو دادم ولی کار نکرد یعنی به سیستم کانکت میشه ولی به اینترنت نه!!!
فایل شیرینگ هم آن هست تو پی سی و چون اینترنتم دایل آپ هست نمیدونم چطوری باید کانکت شم!! یکی کمک کنه!! یا اگر هم تو پیج های قدیمی هست یکی لینک بده چون من باید برم ذغال بیارم!!:biggrin1:
بعد این DNS defalt routers چیه چون فک کنم اینو اشتباه وارد میکردم! یکی در مورد این آی پیا یه چی بگه!!!
سلام دوستان
اقا این راسته اگه در حین بازی برق بره لنز دستگاه مرخصه؟
با تشکر:confused::confused: