پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

اقایون یک سوال...
دستگاه من تازگیا وقتی میخوام خاموشش کنم مثل قبلا خاموش نمیشه...3 تا بوق میزنه بعد خاموش میشه...!(یعنی قبلا هم اینطوری میشد اما خیلی کم!!!
مشکل چیه؟!(نگید که دستگام روزای آخر عمرشو داره سپری میکنه!!!!:()
مال من که همیشه همین 3 تا بوق رو میزنه.مگه مورد داره؟:confused:

سلام ببخشید بازم سوال:
1. دسته ای که می خری DualShok3 ) USB ) برای شارژ داره؟(یعنی من می خوام دسته ی تو قوطیه ps3 رو بفروشم باید سیم USB رو هم ببرم؟)
2.این هدست لاچیک بهتره برای PS3 یا همین handsfree ها؟چنده؟
3.Dualshok3 چند مدل داره؟کدوم بهتره؟قیمت؟

اقا يك مشورت ميخواستم بگيرم......
من با بازيه pes2008زياد حال نميكنم چون خيلي ايراد داره و اصلا در حد ps3نيست،از نظر گيم پلي ،گرافيك و ريزه كاري هايي مثل :حساسيت هاي مربوط به قدرت ،سرعت، تكنيك و... برا ي تيم ها و بازيكن ها.....
wining eleven درps2 اصلا اين نقص ها به جز گرافيك پايين تر رو نداره....باز ي با اون واقعا يك چيزه ديگس!!!
بازيه wining eleven ارجينال ps2 بگيرم يا نمي صرفه؟!!!
نظرتون رو بگين ممنون ميشم

من با بازيه pes2008زياد حال نميكنم چون خيلي ايراد داره و اصلا در حد ps3نيست،از نظر گيم پلي ،گرافيك و ريزه كاري هايي مثل :حساسيت هاي مربوط به قدرت ،سرعت، تكنيك و... برا ي تيم ها و بازيكن ها.....
wining eleven درps2 اصلا اين نقص ها به جز گرافيك پايين تر رو نداره....باز ي با اون واقعا يك چيزه ديگس!!!
نظر من اینه که این کار اصلا نمی صرفه...
وقتی شما ps3 داری چرا باهاش ps2 بازی کنی:confused:البته اینو بگم که بعضی بازی ها مثل mgs4 یا gta جوری هستند که آدم دوست داره تمام شمارهاشو داشته باشه و حتی با باکسشم حال میکنه اگر چه هیچوقت بازی نکنه....
من فکر میکنم FIFA خیلی خوبه...میدونم الان چی فکر میکنی دوست من...اما منم اصلا با فیفا حال نمیکردم.فقط Winning Eleven دوست داشتم...واقعا هم winning در ps2 عالی بود...!اما تو ps3 به نظر من EA در ساخت بازی فوتبال بر عکس KONAMI خیلی خوب عمل کرد...و فیفا هیچ چیزی کم نداره..از نظر گرافیک که هیچ کس ازش تاحالا بد نگفته...از نظر گیم پلی یک سری ویژگیهای خودشو داره که به نظر من عالیه...مثل هیجان...هیجانی که فیفا داره خیلی لذت بخشه...یا تکنیک در بازی که خیلی متنوعه...در کل من فیفارو پیشنهاد میکنم...موفق باشی;)

آخرین ویرایش:

نسخه های Next Gen بازی PES 2008 بدترین PES ی بود که تا حالا عرضه شده و کلا از بیخُ بُن مشکل داره و زیاد هم نمیشه بهش ایراد گرفت چون سازنده هاش اولین تجربشون روی نسل بعد بود PES 2009 به احتمال زیاد بسیاری از مشکلات نسخه قبلش رو برطرف خواهد کرد و بازی کامل تر و بهتری میشه
شما صبر کن 3 یا 4 ماه دیگه PES 2009 حتما عرضه میشه اونو بخر
سلام
چطور میشه ps3 رو به مانیتور وصل کرد؟! قبلا یادمه یه چیزایی در مورد vga box میگفتن هنوزم میگن؟:دی
ارزش داره بگیرم؟!
با کابل HDMI To DVI
قیمتش هم حدود 25 تومان هست البته باید مانیتورت خروجی DVI رو داشته باشه
با استفاده از این کابل میتونی بازی ها رو روی رزولوشن بالاتری بازی کنی (البته اینم بستگی به مانیتورت داره که تا چه رزولوشنی رو ساپورت میکنه) و ارزشش رو داره;)

دوستان من یک سوالی درباره سی دی بازی پلی 3 داشتم.
می خواستم بدانم که بازی هایی که برایش می ایند از حمان اول انگلیسی هستند یا خیر (البته بازی های ژاپینی)ویا تبدیلش می کنند به انگلیسی میشه به من توضیح بدهید.
باسپاس

سلام ببخشید بازم سوال:
1. دسته ای که می خری DualShok3 ) USB ) برای شارژ داره؟(یعنی من می خوام دسته ی تو قوطیه ps3 رو بفروشم باید سیم USB رو هم ببرم؟)
2.این هدست لاچیک بهتره برای PS3 یا همین handsfree ها؟چنده؟
3.Dualshok3 چند مدل داره؟کدوم بهتره؟قیمت؟

1- داره توی جعبه ی دسته.
2- لاچیک چیه ؟ :دی Logitech (لاجیتک) ؟ :دی اونا از نظر کیفیت صدا و راحتی بهتر هستند.
3- 1 مدل. بین 55,000 تا 65,000 تومان.

سلام
چطور میشه ps3 رو به مانیتور وصل کرد؟! قبلا یادمه یه چیزایی در مورد vga box میگفتن هنوزم میگن؟:دی
ارزش داره بگیرم؟!

زبونم مو در آورد امین !!!

برای مانیتوری که تو داری، تنها راه خرید VGA Box هست. گرون هست ! برای 2 هفته ای که دستت هست PS3، نه ارزش نداره. :دی به همون TV وصل کنی بهترِ. :دی

آقا کسی جواب منو ندادها.
من از کجا می تونم PS3 بخرم. از فروشگاه هایی که تو مغازشون PS3 دارن. من نمی خوام سفارش بدم. Next یا West ندارن؟

Nextgen داره و از جاهای مطمین هم هست
تو مغازشم داره
قبلشم حتما تست میکنه برات ;) فکر کنم برای این پرسیدی تو مغازشون دارن یا نه!؟

موفق باشی
دورِ وست مستو خط بکش من یکی که دل خوشی ندارم ازشون
یه بار سر بازی خریدن و یه بار سر 360خریدن کلی الافم کردن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or