Reza-sony
کاربر سایت
سلام
راهی نیست که هنگام بازی کردن با ps3 اهنگ گوش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا نه . ولی احتمالا فرمور 2.40 که بیاد in-game XMB داره و شاید بشه از اون طریق در هنگام بازی آهنگ گوش داد.
سلام
راهی نیست که هنگام بازی کردن با ps3 اهنگ گوش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من که همیشه همین 3 تا بوق رو میزنه.مگه مورد داره؟:confused:اقایون یک سوال...
دستگاه من تازگیا وقتی میخوام خاموشش کنم مثل قبلا خاموش نمیشه...3 تا بوق میزنه بعد خاموش میشه...!(یعنی قبلا هم اینطوری میشد اما خیلی کم!!!
مشکل چیه؟!(نگید که دستگام روزای آخر عمرشو داره سپری میکنه!!!!)
نظر من اینه که این کار اصلا نمی صرفه...اقا يك مشورت ميخواستم بگيرم......
من با بازيه pes2008زياد حال نميكنم چون خيلي ايراد داره و اصلا در حد ps3نيست،از نظر گيم پلي ،گرافيك و ريزه كاري هايي مثل :حساسيت هاي مربوط به قدرت ،سرعت، تكنيك و... برا ي تيم ها و بازيكن ها.....
wining eleven درps2 اصلا اين نقص ها به جز گرافيك پايين تر رو نداره....باز ي با اون واقعا يك چيزه ديگس!!!
بازيه wining eleven ارجينال ps2 بگيرم يا نمي صرفه؟!!!
نظرتون رو بگين ممنون ميشم

اقا يك مشورت ميخواستم بگيرم......
من با بازيه pes2008زياد حال نميكنم چون خيلي ايراد داره و اصلا در حد ps3نيست،از نظر گيم پلي ،گرافيك و ريزه كاري هايي مثل :حساسيت هاي مربوط به قدرت ،سرعت، تكنيك و... برا ي تيم ها و بازيكن ها.....
wining eleven درps2 اصلا اين نقص ها به جز گرافيك پايين تر رو نداره....باز ي با اون واقعا يك چيزه ديگس!!!
بازيه wining eleven ارجينال ps2 بگيرم يا نمي صرفه؟!!!
نظرتون رو بگين ممنون ميشم
با کابل HDMI To DVIسلام
چطور میشه ps3 رو به مانیتور وصل کرد؟! قبلا یادمه یه چیزایی در مورد vga box میگفتن هنوزم میگن؟
ارزش داره بگیرم؟!

سلام ببخشید بازم سوال:
1. دسته ای که می خری DualShok3 ) USB ) برای شارژ داره؟(یعنی من می خوام دسته ی تو قوطیه ps3 رو بفروشم باید سیم USB رو هم ببرم؟)
2.این هدست لاچیک بهتره برای PS3 یا همین handsfree ها؟چنده؟
3.Dualshok3 چند مدل داره؟کدوم بهتره؟قیمت؟
سلام
چطور میشه ps3 رو به مانیتور وصل کرد؟! قبلا یادمه یه چیزایی در مورد vga box میگفتن هنوزم میگن؟
ارزش داره بگیرم؟!
آقا کسی جواب منو ندادها.
من از کجا می تونم PS3 بخرم. از فروشگاه هایی که تو مغازشون PS3 دارن. من نمی خوام سفارش بدم. Next یا West ندارن؟
فکر کنم برای این پرسیدی تو مغازشون دارن یا نه!؟
یکی میگه اره یکی میگه نه :laughing:خیر در داخل جعبه سیم USB وجود نداره !