پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام من یک کنسول کپی خور 160 گیگ گرفتم.با این که بازی هام کمتر از 20 گیگ جا گرفتن ولی بیشتر از 130 گیگ هارد دستگاهم پره و من فکر میکنم اپدیت های دستگاهم که 4.66 هست این فضا رو اشغال کرده لطفا کمکم کنید بدون فرمت کامل دستگاه اونارو پاک کنم
خواهشمندم کمکم کنید :-s:-s:-??:-??^:)^^:)^

سلام من یک کنسول کپی خور 160 گیگ گرفتم.با این که بازی هام کمتر از 20 گیگ جا گرفتن ولی بیشتر از 130 گیگ هارد دستگاهم پره و من فکر میکنم اپدیت های دستگاهم که 4.66 هست این فضا رو اشغال کرده لطفا کمکم کنید بدون فرمت کامل دستگاه اونارو پاک کنم
سلام
دیتای بازی چی چون معمولا دیتای بازی هم جا میگیره بعدش چند تا بازی ریختی توش یکی یا دو تا

از منوی خود ps3 برو تو گزینه ی دوم یعنی game data utility از تو قسمت game
بازی هایی که نصب اجباری داشتن و جدا از خود بازی که شما کپی کردی نصب شدن دوباره لیستش و حجمشون هست پاک کن همو رو
البته ب جز اونایی که الان داری میری
منم این مشکلو داشتم اونقد ور رفتم تا فهمیدم

سلام
یه مشکل خیلی مسخره پیش اومده برام
دیشب نت ضعیف بود بازی نکردم امروز صبح خواستم ان شم رفتم بتلفیلد بازیو شروع کنم ساین این کردم ولی بعد چند ثانیه دقیقا وقتی فرندام لود شد ساین اوت شدم چندین بار تست کردم تاثیری نداشت بعد از ظهر هم باز تست کردم همینطوریه بعضی مواقع زمانی که میتونم انلاین باشم بیشتر میشه ولی به EA کانکت نمیشه الانم تست کردم ساین اوت نمیشه ولی به ea هم کانکت نمیشه حتی به دوستام پیام دادم نمیدونم چ مرگشه
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
ویرایش : خودش شب درست شد اگه چنین مشکلی داشتین نگرانش نشید مشکل از نته مثل اینکه نت و psn نمیتونن اپدیت بازو چک کنن خودکار ساین اوت میشه خوودش درست میشه\m/

آخرین ویرایش:
دوستان من سرعت دانلودم داخل ps3 خیلی پایینه!!!
روی ps4 با نت ایرانسل سرعت عالیه ولی،ps3 افتضاحه.راحلی ندارید؟با adsl دانلود کنم سرعت بهتر میشه؟؟؟میخوام بازی god of war ghost of sparta رو دانلود کنم چند روز سرعت افتضاحه.کم کم دارم بیخیالش میشم

سلام
میخوام از پلی استیشن 3 خروجی صدا برا هدفون یا هندزفری بگیرم کیفیت هم خیلی مهمه برام . پلی استیشن 3 رو وصل میکنم به مانیتور .
این مبدل رو برا خروجی اپتیکال گرفتم ولی کیفیت خروجی صداش اصلا خوب نیس
دیجیک | تبدیل خروجی صدای دیجیتال کواکسیال به آنالوگ | Digital Optical Toslink to Analog RCA Audio Converter | مبدل دیجیتال به انالوگ
کسی هست که از این مبدل استفاده کرده باشه ؟ میخواستم بدونم این مبدل کیفیت رو پایین میاره یا مشکل از یه جای دیگس

• Like
Reactions: se.phi.roth
دوستان من سرعت دانلودم داخل ps3 خیلی پایینه!!!
روی ps4 با نت ایرانسل سرعت عالیه ولی،ps3 افتضاحه.راحلی ندارید؟با adsl دانلود کنم سرعت بهتر میشه؟؟؟میخوام بازی god of war ghost of sparta رو دانلود کنم چند روز سرعت افتضاحه.کم کم دارم بیخیالش میشم
سلام
بله متاسفانه مودم پلی3 خیلی ضعیفه خیلی زیاد برای همین دوستان و از جمله خودم من همیشه از کامپیوتر دانلود کرده و بعد انتقال میدیم به پلی 3 چون با کامپیوتر سرعت بالاتره و بهتره
موفق باشی

سلام
میخوام از پلی استیشن 3 خروجی صدا برا هدفون یا هندزفری بگیرم کیفیت هم خیلی مهمه برام . پلی استیشن 3 رو وصل میکنم به مانیتور .
این مبدل رو برا خروجی اپتیکال گرفتم ولی کیفیت خروجی صداش اصلا خوب نیس
دیجیک | تبدیل خروجی صدای دیجیتال کواکسیال به آنالوگ | Digital Optical Toslink to Analog RCA Audio Converter | مبدل دیجیتال به انالوگ
کسی هست که از این مبدل استفاده کرده باشه ؟ میخواستم بدونم این مبدل کیفیت رو پایین میاره یا مشکل از یه جای دیگس
سلام دوست من
کلا شما بیخیال پول خرج کردن برای مبدل شید همشون همینن اصلا مبدل کیفیت رو میاره پیایین و هیچ راهی هم نداره شما تنها کاری که میتوانی بکنی یا تحمل کنی یا اینکه یک LCD بخری همین

کسی نیس جواب بده اینو ؟
پلی استیشن 3 رو وصل میکنم به مانیتور میخوام برا هدفون خروجی صدا بگیرم کیفیت صدا هم برام خیلی مهمه . دیگه اینو انصافا جواب بدین
ممنون
نمیدونم این راهو تست کردی یا نه ولی بهتر از مبدل جواب میده.
شما 3 فیش کنسول(کمپوزیت) رو وصل کن و تو تنظیمات خروجی صدا رو رو این تنظیم کن
حالا خروجی صدای 3 فیشو وصل کن یه آمپلی فایر با کیفیت که خروجی هدفون داشته باشه.

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

نمیدونم این راهو تست کردی یا نه ولی بهتر از مبدل جواب میده.
شما 3 فیش کنسول(کمپوزیت) رو وصل کن و تو تنظیمات خروجی صدا رو رو این تنظیم کن
حالا خروجی صدای 3 فیشو وصل کن یه آمپلی فایر با کیفیت که خروجی هدفون داشته باشه.

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
منم تو این فکر بودم ولی شما مطمئنی امپلی فایر هم باید وصل باشه ؟ فکر نکنم امپلی فایر دیگه لازم باشه . اگه این طوری باشه هم هزینه بره هم دست و پا گیر
در ضمن یه نکته مهم . کنسول رو با اچ دی ام ای به مانیتور وصل میکنم . اگه سه فیش کمپوزیت روهم به کنسول وصل کنم بازم میتونم از اچ دی ام ای برا مانیتور تصویر بگیرم ؟

• Like
سلام خدمت دوستان و عرض ادب

بنده یه کنسول ps3 فت دارم موقعی که می خواهم روشنش کنم نمیدونم چرا تصویر نمیده ، بعدش باید چند بار کابل hdmi جدا کنم و دوباره وصل کنم و چند بار هم کنسول خاموش و روشن کنم تا تصویر بده ، چند روز پیش کابل hdmi رو هم عوض کردم اما باز فرقی نکرد به نظر شما مشکل می تونه از کجا باشه ؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or