پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام به همگي، دوستان من ميخوام بعد از مدتي دوباره يه كنسول براي خودم تهيه كنم تا اوقات فراغتم رو پر كنم. چون يه مدتي دور بودم از بحث هاي مربوط به مسائل كنسول و كپي خور شدن و ازين حرفا ميخوام بدونم كدوم كنسول رو از بين PS3 و XBOX انتخاب كنم. يه توضيح كوتاهم بدم اينكه من به سري بازي هاي UNCHARTED خيلي علاقه دارم به خاطر همين نظر خودم روي PS3 هستش و اينكه بدم نمياد مثل سابق آنلاين هم بازي كنم حالا نميدونم با دستگاه هاي كپي خور ميشه انلاين شد يا نه و اينكه روش يا بهتر بگم دردسراي كپي خور شدنشون به چه شكليه. يه توضيح جامعي بدين واقعا ممنون ميشم
سلام سیامک جان
شک نکن PS3 از هر لحاظ بهتره
سه نوع PS3 داریم . فت, اسلیم و سوپراسلیم که بهترین گزینه یه PS3 اسلیم کپی خور هست . اگه بتونی PS3 اسلیمی پیدا کنی که نرم افزاری کپی خور شده باشه واقعا عالیه چون الان اکثر PS3 ها دانگریدی هستند یعنی پلمب دستگاه باز شده و کپی خور شده البته مشکلی نداره ولی بالاخره پلمب سونی باز شده . درباره ی آنلاین هم اگه کپی باشه میتونی آنلاین بزنی ولی خطر بن شدن اکانت و خود کنسول وجود داره که البته اونم اگه نکاتی رو رعایت کنی از خطر شناسایی سونی کم میکنه مثلا یه نکته اینه که تحت هیچ شرایطی کال آف دیوتی رو وقتی کپی بازی میکنی نباید آنلاین بزنی ولی بعضی بازی ها مشکلی نداره من خودم 1 سال گرانتوریسمو 5 رو کپی آنلاین میزدم بدون مشکل ولی در کل ریسکش زیاده
درباره ی راحتی کپی شدن هم کافیه دستگاهت کپی خور باشه و از اون به بعد میتونی راحت به CFW هایی که هکرها میدن خودت آپدیت کنی

سلام سیامک جان
شک نکن PS3 از هر لحاظ بهتره
سه نوع PS3 داریم . فت, اسلیم و سوپراسلیم که بهترین گزینه یه PS3 اسلیم کپی خور هست . اگه بتونی PS3 اسلیمی پیدا کنی که نرم افزاری کپی خور شده باشه واقعا عالیه چون الان اکثر PS3 ها دانگریدی هستند یعنی پلمب دستگاه باز شده و کپی خور شده البته مشکلی نداره ولی بالاخره پلمب سونی باز شده . درباره ی آنلاین هم اگه کپی باشه میتونی آنلاین بزنی ولی خطر بن شدن اکانت و خود کنسول وجود داره که البته اونم اگه نکاتی رو رعایت کنی از خطر شناسایی سونی کم میکنه مثلا یه نکته اینه که تحت هیچ شرایطی کال آف دیوتی رو وقتی کپی بازی میکنی نباید آنلاین بزنی ولی بعضی بازی ها مشکلی نداره من خودم 1 سال گرانتوریسمو 5 رو کپی آنلاین میزدم بدون مشکل ولی در کل ریسکش زیاده
درباره ی راحتی کپی شدن هم کافیه دستگاهت کپی خور باشه و از اون به بعد میتونی راحت به CFW هایی که هکرها میدن خودت آپدیت کنی

كلا يه كنسولي ميخوام كه بي دردسر يه ديسك بذاري توش و ديگه اذيتت نكنه راحت بشيني بازيتو بكني حالا يه وقتايي فيفا يا بتلفيلد اگه پا داد انلاين بزنيم چه بهتر لازم نباشه هي دستگاهتو ببري تعمير و نميدونم فريمور و اپگريد و دانگل و كلا اين دردسرا كه چيز زياديم ازشون سر در نميارم. ميخوام بدونم كلا هيچ زحمت ديگه اي مثل همين مثالايي كه زدم اجبارا يا اختيارا ممكنه براي ادم پيش بياد؟؟ مثلا قبلا يادمه بازي جديد كه ميومد بايد كنسولتو اپديت ميكردي اگه اشتباه نكنم

كلا يه كنسولي ميخوام كه بي دردسر يه ديسك بذاري توش و ديگه اذيتت نكنه راحت بشيني بازيتو بكني حالا يه وقتايي فيفا يا بتلفيلد اگه پا داد انلاين بزنيم چه بهتر لازم نباشه هي دستگاهتو ببري تعمير و نميدونم فريمور و اپگريد و دانگل و كلا اين دردسرا كه چيز زياديم ازشون سر در نميارم. ميخوام بدونم كلا هيچ زحمت ديگه اي مثل همين مثالايي كه زدم اجبارا يا اختيارا ممكنه براي ادم پيش بياد؟؟ مثلا قبلا يادمه بازي جديد كه ميومد بايد كنسولتو اپديت ميكردي اگه اشتباه نكنم
خب مسلما برای بازی جدید نیاز به آپ کنسول داره ولی تویه کنسول های کپی شما میتونی بازی رو واسه کاستوم پایینتر فیکس کنی.ببین از اینکه بخوای بی دردسر بازی کنی شدنیه فقط باید یه سری موارد رو یاد بگیری که بتونی بدون دردسر بازی کنی .یه روال عادیو معمولی داره اونا رو یاد بگیری بقیش هم به همون صورته در مورد مسایل کپی سوالی داشتی تویه این تاپیک بپرس هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*

خب مسلما برای بازی جدید نیاز به آپ کنسول داره ولی تویه کنسول های کپی شما میتونی بازی رو واسه کاستوم پایینتر فیکس کنی.ببین از اینکه بخوای بی دردسر بازی کنی شدنیه فقط باید یه سری موارد رو یاد بگیری که بتونی بدون دردسر بازی کنی .یه روال عادیو معمولی داره اونا رو یاد بگیری بقیش هم به همون صورته در مورد مسایل کپی سوالی داشتی تویه این تاپیک بپرس هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*

نه از کپی خور دیگه سوال ندارم فقط به عنوان راهنمایی اخر اینکه الان چه PS3 تهیه کنم که با این سلیقه ای که از خودم گفتم برام مناسب باشه؟ از لحاظ کپی خوردن بهترین روش رو داشته باشه کلا بی دردسر دیگه. این توضیحم بدم که من یک یا نهایتا دو تا بازی رو همزمان پیگیری میکنم اینو برای این میگم که به خاطر این دلیلم احتمالا به حجم هارد بالا احتیاجی پیدا نمیکنم.
پ.ن : test drive 2 انحصاری ایکس باکسه ایا؟

نه از کپی خور دیگه سوال ندارم فقط به عنوان راهنمایی اخر اینکه الان چه PS3 تهیه کنم که با این سلیقه ای که از خودم گفتم برام مناسب باشه؟ از لحاظ کپی خوردن بهترین روش رو داشته باشه کلا بی دردسر دیگه. این توضیحم بدم که من یک یا نهایتا دو تا بازی رو همزمان پیگیری میکنم اینو برای این میگم که به خاطر این دلیلم احتمالا به حجم هارد بالا احتیاجی پیدا نمیکنم.

اسلیم 160 گیگ

سلام چراغ پلی استیشنم نارنجی شده کسی میدونه چش شده و ایا خودم می تونم درستش کنم و حدود قیمت برای تعمیرش چقدره?

دستگاه شما به اصطلاح YLOD شده یعنی چراغ زرد شده که این مورد بیشتر در اثر گرمای بیش از حدی که به کنسولت وارد میشه اتفاق می افته و cpu از برد جدا شده که به اون هم لحیم سرد میگن خودتم تقریبا اگر اهل فن باشی میتونی که داخل سایت زدن وبیرون هم تقریبا بین 50 تا 80و90 درست میکنن......
کنسولت چی بوده فت یا اسلیم؟؟؟

دستگاه شما به اصطلاح YLOD شده یعنی چراغ زرد شده که این مورد بیشتر در اثر گرمای بیش از حدی که به کنسولت وارد میشه اتفاق می افته و cpu از برد جدا شده که به اون هم لحیم سرد میگن خودتم تقریبا اگر اهل فن باشی میتونی که داخل سایت زدن وبیرون هم تقریبا بین 50 تا 80و90 درست میکنن......
کنسولت چی بوده فت یا اسلیم؟؟؟
کنسولم فته تو همین وبسایت یه اگهی دیدم میگه لیزری درست میکنه ۱۵۰ تازه میگه ۱ ساعت بیشتر نباید بازی کنی هیچ تضمینی هم نیست که دوباره چراقش زرد بشه

سلام دوستان
این دسته پلی3 کنسول رو با خوده دسته روشن میکنم ولی وقتی کنسول میاد بالا چراغهای دسته چشمک میزننه هر 4 تا و کار نمیکنه؟!!!!!
دکمه پشته دسته رو میزنم تا دسته ریست بشه درست میشه ولی باز وقتی کنسول خاموش میشه این جریال باز همون قبلیه!!!
با کابل هم همین حکایته

Ps3ــهای سری فت 160 گیگاش 65nmـــی هستن فقط ؟
علت چراغ زرد فقط گرمای بیش از حد ناشی از تایمِ زیادِ بازیه یا ...؟
کلا راه حلی برا چراغ زرد نشدن وجود داره ؟

سلام دوستان من میخواستم کنسول بخرم برا همین برام سئوال شده که که با پی اس 3 میشه آنلاین بازی کرده مثل اکس باکس که با ال تی 3 و بازیهای مخصوصش میشه با خرید اکانت آنلاین بازی کرد میخواستم بدونم شرایط آنلاین بازی کردن با پی اس3 چه جوری است! و ازاونجایی که کاربرای این فروم منصف هستن میحواستم بدونم از نظر بازیهای آنلاین و تکنلوژی کینت یا موو و موارد دیگه کدوم کنسول برای خرید پیشنهاد میشه! پی اس 3 یا اکس باکس 360!

ممنون

از لحاظ بازی آنلاین که باید دید دستگاه ارجینال یا کپی خور ولی بازم با هردو میشه
بین پلی استیشن و ایکس باکس من پلی استیشن رو میپسندم

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk

سلام دوستان
این دسته پلی3 کنسول رو با خوده دسته روشن میکنم ولی وقتی کنسول میاد بالا چراغهای دسته چشمک میزننه هر 4 تا و کار نمیکنه؟!!!!!
دکمه پشته دسته رو میزنم تا دسته ریست بشه درست میشه ولی باز وقتی کنسول خاموش میشه این جریال باز همون قبلیه!!!
با کابل هم همین حکایته

تو تنظیمات رو چک کن ببین چیزی در این رابطه نداره آخه چند وقت پیش که رفتم بازی بگیرم یه نفر با همین مشکل اومد تو مغازه طرفم از توی تنظیماتش یه کارایی کرد و گفت درست شد

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk

Last edited by a moderator:

پیشنهادم یه فت 80 گیگ کپی هست که با حدود 600 تا 650 میتونی دستو پا کنی
تست درایو نه واسه ps3 هم هست

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
با کابل هم همین حکایته
با یه پروفایل آفلاین برو تویه ستینگ بعد سیستم ستینگ ری استارت دیفالت ستینگ رو بزن ببین جواب میگیری

- - -ویرایش - - -

Ps3ــهای سری فت 160 گیگاش 65nmـــی هستن فقط ؟

از این سری به بعد همه 65 هستن
گرما باعث میشه که فن دور خودش رو ارتقاع بده که بتونه بیشتر خنک کنه و وقتی دور فن بالا میره کنسول چراغ زرد میده که در شرایط ناپایداری به سر میبره بله اصلیترین علتش گرماست .حالا اگه کنسول تویه محیط مناسبی باشه با مدت بازی طولانی مشکلی براش پیش نمیاد.از دوستان خودم با کنسول فت 40 ،هفت ساله که داره بازی میکنه و خدارو شکر هنوز مشکلی نداره

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من میخواستم کنسول بخرم برا همین برام سئوال شده که که با پی اس 3 میشه آنلاین بازی کرده مثل اکس باکس که با ال تی 3 و بازیهای مخصوصش میشه با خرید اکانت آنلاین بازی کرد میخواستم بدونم شرایط آنلاین بازی کردن با پی اس3 چه جوری است! و ازاونجایی که کاربرای این فروم منصف هستن میحواستم بدونم از نظر بازیهای آنلاین و تکنلوژی کینت یا موو و موارد دیگه کدوم کنسول برای خرید پیشنهاد میشه! پی اس 3 یا اکس باکس 360!

ممنون
برای آنلاین بازی کردن ps3 نیاز به خرید اشتراک (مثل گولد ایکس باکس )نیست(فریه).
اگه هم کپی کنی که م میتونی از آنلاینش استفاده کنی هم اینکه از پول بازی ها راحت میشی

کنسولم فته تو همین وبسایت یه اگهی دیدم میگه لیزری درست میکنه ۱۵۰ تازه میگه ۱ ساعت بیشتر نباید بازی کنی هیچ تضمینی هم نیست که دوباره چراقش زرد بشه
بله واقعا هیچ تضمینی نداره که درست بشه:bighug:

نوشته شده توسط PPPPPishrOOOOO:
ـPs3های سری فت 160 گیگاش 65nmـــی هستن فقط ؟
1- بله
2-گرمای بیش از حد و جای که گرد و خاک در اون جا زیاد باشه وکثیف شدن بیش از حد داخل دستگاه وهیت سینک ها وفن که باعث میشه که بدرستی خنک نکنه
3-میشه گفت تمام فتها اینطور میشن اما فتهای 65nm خیلی کمتر اینطور میشن ودیده شده بیشتر فتهای 60g اینطور شدن فقط میشه گفت باید کاری کنین که زیاد داغ نکنن واز برنامه های که خودتون کنترل فن رو دراختیار میگیرین استفاده کنین بهتره چون معمولا اوه ای سی ایی که موظف هستش وقتی دستگاه داغ کنه کنترل فنو رو ببر بالا یعنی فن با سرعت بالا گرما رو بده بیرون خراب میشن .برای بهتر فهمیدن این که دمای کنسولتون چقدره بااستفاده از خود مولتیمن ببینید دماتون چقدر هستش

با سلام خدمت دوستان محترم. ps3 فت ریفر شده اینجانب چراغ زرد دوم را هم داد، البته تعمیر کردم و دوباره روشن شد ولی مجددا، دچار مشکل خواهد شد. بنابراین تصمیم به خرید یک فروند ps3 اسلیم گرفتم. حال سوالی که از کارشناسان محترم دارم این است که به دلیل اینکه سیو بازیها در ps3 قدیمی برایم بسیار مهم است آیا راهکاری وجود دارد که این سیوها را به ps3‌جدید منتقل کنم و در این دستگاه جدید هم این سیو دیتاها قابل بازی کردن باشد و خطای یکی نبودن یوزر را ندهد.

البته کمی تحقیق کردم و متوجه شدن که با کابل اترنت میتوان دیتاها را از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل کرد ولی آیا از طریق استفاده از کابل اترنت، سیو دیتاهای قدیمی در کنسول جدید قابل دسترسی و بازی میباشد ؟؟؟؟؟؟

آیا با استفاده از کابل اترنت و اتصال دو کنسول، سیو دیتاها هم به کنسول جدید منتقل میشود و اگر منتقل شد حتی سیو دیتاهای قفل شده هم منتقل و اجرا میشود و میتوان در کنسول جدید سیو بازی مثلا کرایسیس که در کنسول قدیمی بوده را اجرا کرد و خطای عدم تطبیق یوزرها را نگرفت. تروفیها راچگونه به کنسول جدید میتوانم منتقل کنم؟؟؟؟؟؟؟

این سوالها را از خیلیها پرسیدم ولی به جواب درست نرسیدم امیدوارم اینجا جواب صحیح را از شما دوستان محترم، بگیرم و اینهمه وقتی که برای بازیها گذاشتم و در مراحل بالا آنها را سیو کردم به علت خراب شدن کنسولم ، از بین نرود و مجبور به دوباره انجام دادن خیلی از آنها نشوم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or