YAMAUCHI
کاربر سایت
سلام سیامک جانسلام به همگي، دوستان من ميخوام بعد از مدتي دوباره يه كنسول براي خودم تهيه كنم تا اوقات فراغتم رو پر كنم. چون يه مدتي دور بودم از بحث هاي مربوط به مسائل كنسول و كپي خور شدن و ازين حرفا ميخوام بدونم كدوم كنسول رو از بين PS3 و XBOX انتخاب كنم. يه توضيح كوتاهم بدم اينكه من به سري بازي هاي UNCHARTED خيلي علاقه دارم به خاطر همين نظر خودم روي PS3 هستش و اينكه بدم نمياد مثل سابق آنلاين هم بازي كنم حالا نميدونم با دستگاه هاي كپي خور ميشه انلاين شد يا نه و اينكه روش يا بهتر بگم دردسراي كپي خور شدنشون به چه شكليه. يه توضيح جامعي بدين واقعا ممنون ميشم
شک نکن PS3 از هر لحاظ بهتره
سه نوع PS3 داریم . فت, اسلیم و سوپراسلیم که بهترین گزینه یه PS3 اسلیم کپی خور هست . اگه بتونی PS3 اسلیمی پیدا کنی که نرم افزاری کپی خور شده باشه واقعا عالیه چون الان اکثر PS3 ها دانگریدی هستند یعنی پلمب دستگاه باز شده و کپی خور شده البته مشکلی نداره ولی بالاخره پلمب سونی باز شده . درباره ی آنلاین هم اگه کپی باشه میتونی آنلاین بزنی ولی خطر بن شدن اکانت و خود کنسول وجود داره که البته اونم اگه نکاتی رو رعایت کنی از خطر شناسایی سونی کم میکنه مثلا یه نکته اینه که تحت هیچ شرایطی کال آف دیوتی رو وقتی کپی بازی میکنی نباید آنلاین بزنی ولی بعضی بازی ها مشکلی نداره من خودم 1 سال گرانتوریسمو 5 رو کپی آنلاین میزدم بدون مشکل ولی در کل ریسکش زیاده
درباره ی راحتی کپی شدن هم کافیه دستگاهت کپی خور باشه و از اون به بعد میتونی راحت به CFW هایی که هکرها میدن خودت آپدیت کنی