پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان یه مدل ریموت کنترل واسه ps3 دیدم که فابریک نبود.سه کاره بود کیبورد هم میشد قیمتشم 45 تومان بود.کسی با این وسیله کار کرده؟خوبه جواب میده؟!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

هزینه کپی خور کردن فکر میکنم حدود 50 هزار باشه ، هر بازی هم حدود 5000 میگیرن البته بر حسب مقدار گیگ بازی ازت پول میگیرن.
ps3 همشون خوبن ،دوست من یک ps3 fat داشت 6 سال کار کرد واسش آخرم در اثر ضربه خراب شد ولی اگر میخوای کپی خورش کنی هاردش کمه.

ممنونم عزیز

آره کمه هارد حجم بالاتر میگیرم

چون این ps3 دست یه نفر بوده که همون فیفا هم کم بازی میکرده دستگاه در حد آکه حتی یه خش هم نداره

f0075840a9bc582b1.jpg

ps3 مدلش نمیدونم فته یا اسلیم .... 320 هست مدتیه این چراق نارنجیش زیاد روشن میشه و برخی موارد هم دستگاه کند عمل میکنه و حتی هنگ میکنه
بعد یه دستش هم الان مدتی قاطی کرده همش یهو میبین واسه خدش l1 میزنه یا جهت بالا میزنه واسه خودش :| کلا انگار ویروسی شده چیکار باید کرد ؟

f0075840a9bc582b1.jpg

ps3 مدلش نمیدونم فته یا اسلیم .... 320 هست مدتیه این چراق نارنجیش زیاد روشن میشه و برخی موارد هم دستگاه کند عمل میکنه و حتی هنگ میکنه
بعد یه دستش هم الان مدتی قاطی کرده همش یهو میبین واسه خدش l1 میزنه یا جهت بالا میزنه واسه خودش :| کلا انگار ویروسی شده چیکار باید کرد ؟
مشکل کنسول رو دقیق نمیدونم ولی تاجایی که شنیدم چراغ نارنجی باید مشکل گرما باشه ولی باز نمیدونم بچه های دیگه که اطلاع دارن بگم بهتره
اما دسته مال منم اینطور شد خودم بازش کردم یکم گرد گیریش کردم بردش رو و زیر شوک هاش رو تمیز کردم کلا یه دستی بهش اوردم
تا حدود 3 ماه دیگه مشکلی نداشت اما باز قاط زد واسه خودش تو بازی تکنو میرفت:d
در اخر یه دسته نو گرفتم:d

f0075840a9bc582b1.jpg

کنسول ps3 رو هیچوقت روی فرش روشن نکن ، بزارش رو یک سطح صاف شیشه یا چوبی اینجوری خراب میشه.

f0075840a9bc582b1.jpg

مشکل از آی سی حرارتیش هستش و یه چیزی شبیه چراغ زرد کنسول های فت هست تا الان فقط 2 نفر رو دیدم که این مشکل براشون پیش اومده باشه یکی از دوستام بود یکی هم شمایی
باید با دستگاه gpu برداشته بشه و مشکلش برطرف بشه

مشکل از آی سی حرارتیش هستش و یه چیزی شبیه چراغ زرد کنسول های فت هست تا الان فقط 2 نفر رو دیدم که این مشکل براشون پیش اومده باشه یکی از دوستام بود یکی هم شمایی
باید با دستگاه gpu برداشته بشه و مشکلش برطرف بشه
شاید منظورش چراغ نارنجی هارد باشه

سلام به همگی
به نظرتون خرید PS3 در حال حاضر که نسل جدید شروع شده کار درستی هستش ؟
مثلا کسی الان خریداری کنه تا جند سال دیگه امکان داره سونی PS3 رو ساپورت کنه ؟
سونی بازی انحصاری جدیدی باز برای PS3 در نظر میگیره یا کلا دیگه تمام بازیهای انحصاری جدید رو روی PS4 منتشر میکنه و فقط بازیهای شرکت های دیگه تا حدودی روی PS3 منتشر میشه ؟

عزیزان راهنمایی میخواستم بفرمایین کجا رو باید مطالعه کنم زحمت نمیدم
میخوام آنلاین بازی کنم
دستگاهم کپی خور هست
چجوری این کارو بکنم

چراغ کنار چراغ وای فای رو میگم

مشکل شما بر میگرده به هارد.دیگه در در جه حادش با تعویض درست میشه ولی قبلش:

از منوی ریکاوری گزینه rebuild data base رو بزنید و بعدش از تنظیمات کنسول گزینه restor default رو بزنید.احتمال زیاد مشکلتون حل بشه اگه بازم مشکل داشت تمام اطلاعت لازمتون رو بکآپ بگیرید و یه دفعه هارد رو بطور کل با پی سی LLF کنید{دوباره باید فریمور هک شده رو بعد اینکار بزنید}بازم نشد میمونه تعویض هازد.

سلام به همگی
به نظرتون خرید PS3 در حال حاضر که نسل جدید شروع شده کار درستی هستش ؟
مثلا کسی الان خریداری کنه تا جند سال دیگه امکان داره سونی PS3 رو ساپورت کنه ؟
سونی بازی انحصاری جدیدی باز برای PS3 در نظر میگیره یا کلا دیگه تمام بازیهای انحصاری جدید رو روی PS4 منتشر میکنه و فقط بازیهای شرکت های دیگه تا حدودی روی PS3 منتشر میشه ؟

تا 3-4 سال از کنسول های حال حاضر حمایت میشه و به تعداد زیادی هم بازی انحصاری هست که براتون تازگی داره به نظرم بگیرید بهتره
عزیزان راهنمایی میخواستم بفرمایین کجا رو باید مطالعه کنم زحمت نمیدم
میخوام آنلاین بازی کنم
دستگاهم کپی خور هست
چجوری این کارو بکنم

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور*
باید بری بخش ps3jailbreak
شاید منظورش چراغ نارنجی هارد باشه
همونطور که گفتن برای هارد منظورشونه یه دور دیتابیس رو rebuild کن اگه درست نشد فرمتش کن به احتمال قوی درست بشه

سلام به همه

من قصد دارم ps3 بخرم ،با مراجعه به چند فروشگاه اینترنتی و بازار متوجه شدم مدل ها ی متنوعی داره،همین موضوع باعث شد دچار تردید بشم.لطفاً راهنمایی کنید.

سلام،دوستان می توانند یک راهنمایی بکنند یک Handsfree ارزان قیمت به من معرفی کنند که برای گوشی باشه و به ps3 هم بخوره؟! هدست های خوده ps3 خیلی گرون است.یا اگر از دوستان کسی اطلاع داره بگه دقیقا چه مشخصه ای باید داشته باشه که به ps3 بخوره؟!
من این مدل Jabra BT2045 را پیدا کردم کسی از دوستان تجربه استفاده از این هندزفری را در ps3 اگر داره ممنون میشم یک توضیح بده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or