پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

بعد از این همه سال که از پی اس استفاده کردم و بازی و دیتا هایی که روی هارد هست به نظرم باعث شده تا سرعت دستگاه یکمی پایین تر بیاد.تا جایی که من استور رو گشتم برنامه ای نیست برای هارد که defrag کنه هارد رو. تنها چاره اینه که هارد رو در بیارم و از طریق پی سی این کار رو بکنم؟

بعد از این همه سال که از پی اس استفاده کردم و بازی و دیتا هایی که روی هارد هست به نظرم باعث شده تا سرعت دستگاه یکمی پایین تر بیاد.تا جایی که من استور رو گشتم برنامه ای نیست برای هارد که defrag کنه هارد رو. تنها چاره اینه که هارد رو در بیارم و از طریق پی سی این کار رو بکنم؟
شما هم کاری نداره باید برید توی منوی ریکاوری دستگاه
دستون روی پاور و اون یکی دستون هم روی دسته همون دکمه هام میذارید بعداز سه تا بوق میره توی منوی ریکاوری
و توی منوی ریکاوری هم یه گزینه داره به نام rebuild database
موفق باشی
تایپیکی هست که آموزش کامل ریختن بازی روی PS3 کپی خور باشه؟مرسی

برای هک هم میتوانید برید توی این بخش بپرسید اینجا اروجینال هست

دوست عزیز من کنسولو میخوام یصورت پلمب و آک از دیجی کالا بخرم ، میخواستم بدونم برا فهمیدن ورژن کارخونه ایش چه چیزیو باید از مسئول فروشش تلفنی بپرسم آخه من اهل ساری هستم و از راه دور باید ببینم ورژنش چیه که آیا میشه کپ خورش مرد یا نه ؟ از رو کارتنش میشه فهمید یا اینکه مسئول فروش حتما باید کنسولو از تو کارتن درش بیاره چون فکر نکنم همچین کاری کنه برا همین میخواستم راهی وجود داره قبل از خرید بفهمم ورژن کارخونه ایش چیه ؟

هم میتوانی از روی کارتونش متوجه شی و هم میتوانی از مسئولش بپرسی که ریجن دستگاه چند هست و البته چند تا روش دیگه هم هست همین دو تا اسون تر از همشونه

دوستان یه مشکلی برام پیش اومده !
یه هارد 640 گیگ بازی بدستم رسید از یکی از دوستام که 496 گیگش پره و حدود 100 گیگ خالی داره ؛ مسئله اینجاست که وقتی دستگاه رو به کنسول میزنم ، فقط مینوسه که هارد یو اس بی 9 گیگ خالی داره ! روی دوتا دستگاه هم تست کردم هردوتا گفت 9 گیگ خالی داره !
وقتی به کامپیتور میزنم ، 100 گیگ خالی داره ، مشکل از کجاست ؟

دوستان یه مشکلی برام پیش اومده !
یه هارد 640 گیگ بازی بدستم رسید از یکی از دوستام که 496 گیگش پره و حدود 100 گیگ خالی داره ؛ مسئله اینجاست که وقتی دستگاه رو به کنسول میزنم ، فقط مینوسه که هارد یو اس بی 9 گیگ خالی داره ! روی دوتا دستگاه هم تست کردم هردوتا گفت 9 گیگ خالی داره !
وقتی به کامپیتور میزنم ، 100 گیگ خالی داره ، مشکل از کجاست ؟

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور*
اطلاعات به خوبی از رو هارد پاک نشده به خاطر همین اینجوری نشون میده

سلام.دوستان یه سوال؟
من اگه سیو بازیمو کپی کنم بد بخوام بازی روی یه هارد یا دستگاه ددیگه بازی کنم سیو کپی کنم میتونم از همون سیو بازی کنم یا باید از اول بازی کرد و نمیشه؟

سلام.دوستان یه سوال؟
من اگه سیو بازیمو کپی کنم بد بخوام بازی روی یه هارد یا دستگاه ددیگه بازی کنم سیو کپی کنم میتونم از همون سیو بازی کنم یا باید از اول بازی کرد و نمیشه؟
میتونی از ادامه بری اول سیو رو ریساین میکنی برای یوزر خودت با نرم افزار ps3 save resigner
http://forum.bazicenter.com/thread75010/

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من یه هارد اکسترنال یک ترابایت usb3+usb2 دارم wd مدل پاسپورتی
از کدوم هاب ها بگیرم جواب بده و افت سرعت نداشته باشه ؟اداپتوری یا معمولی
اونایی که دارن جواب بدن و اگه میتونید عکس هاب بزارن
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من یه هارد اکسترنال یک ترابایت usb3+usb2 دارم wd مدل پاسپورتی
از کدوم هاب ها بگیرم جواب بده و افت سرعت نداشته باشه ؟اداپتوری یا معمولی
اونایی که دارن جواب بدن و اگه میتونید عکس هاب بزارن
ممنون

من الان خودم یکی دارم چهارتا usb میخوره مدلشم هم D-LINK هست الان سه ساله داره برام کار میکنه و اداپتوریهم هست;)

سلام دوستان
چجوری میشه فهمید چه مقدار از cpu استفاده کردیم؟چون میگن از یه راهی میشه فهمید که چقدر استفاده شده
و مقدار اون عدد ها چجوریاس؟ ببخشید اگه بد پرسیدم سوالمو
ممنونم

سلام دوستان یه چندتا سوال داشتم، امیدوارم کسی باشه جوابش رو بدونه :
دوستان من داشتم توی ستینگه اکانتم نگاه میکردم دیدم میشه پول از توی حساب psn به یک اکانت دیگه فرستاد! میخواستم بدونم یه همچین کاری میشه کرد که پولی رو به یک اکانت دیگه منتقل کرد؟
بعد الان من کشورم تو psn ایرلند (یورو) هست میخواستم بدونم میتونم از uk (پوند) پول دریافت کنم یا فقط باید به همون ارز پول بفرستم.
آخرین سوال: به هیچ عنوان نمیشه کشور رو توی psn عوض کرد؟ یعنی راهی مثلا پول دادن توی استور یا ساختن اکانت جدید و ادغام کرد با اکانت قبلی (به خاطر تروفی هایی که گرفتم میگم) ، پیام دادن به سونی و... هست؟
واقعا ممنون میشم یکی پاسخ بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or