پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

نه نمیشه شما تا بخوای به اینترنت وصل بشی و آنلاین بازی کنی ازتون میخواد آپدیت کنی که کپیخوریتونو از بین میبره

بعد چی میشه اگه کپی خور از بین بره, سیستم که از کار نمی افته؟ مثلا من در ذهنم هست تا یک سال کپی استفاده کنم بعد اپدیت کنم کپی خورش از بین بره و از اون به بعد فقط بازی های اورجینال بخرم. میشه؟

بعد چی میشه اگه کپی خور از بین بره, سیستم که از کار نمی افته؟ مثلا من در ذهنم هست تا یک سال کپی استفاده کنم بعد اپدیت کنم کپی خورش از بین بره و از اون به بعد فقط بازی های اورجینال بخرم. میشه؟

دوست عزیز اینا رو برو تو بخش ps3 jailbreakبپرس همشو بهت میگن

salam man dirooz raftam call of duty mw3 va batman arkham city va ..... digeh ggerfetam ama alan na mw3 kar mikoneh na arkham migeh eror 800100017mishe komakam konind chi kar konam

---------- نوشته در 09:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:25 AM ارسال شده بود ----------

salam lotfan komak konid kasi midoonehs moshkeleh eror 800100017 chie ?

دوستان میخوام یه ps3 320 gb pack kill zone 3 از یکی کارکرده بگیرم
1-این مدلا مشکل خاصی ندارن که؟؟؟؟
2-اینا از اول 3.55 یا دانگرید شدن؟؟؟؟؟
3-اگه دانگرید شدن چجوری میشه فهمید؟؟؟

دوستان من یه ps3 ورژن 3.55 کپی خور شده دارم ، چند وقت پیش بازی batman ac ریختم ، الان میخوام dlc های فیکس شدش رو دانلود کنم میخواستم ببینم باید نسخه ی خاصی رو دانلود کنم؟ روش نصبشم بلد نیستم.
ممنون از کمکتون

اینکه فریموره فعلی رو نشون میده که برای من 4.20 هست!
من میخوام بدونم فریموره اصلیم چند بوده که ابدیتش کردم به 4.20 !
چون برای هک باید فرمورم 3.55 بوده باشه تا بتونم ببرمش به 3.55!
دیگه نمیشه فهمید ریجن قبلی چی بوده چون آبدیتش کردی رفت و راهی نداره

دوستان من یه ps3 ورژن 3.55 کپی خور شده دارم ، چند وقت پیش بازی batman ac ریختم ، الان میخوام dlc های فیکس شدش رو دانلود کنم میخواستم ببینم باید نسخه ی خاصی رو دانلود کنم؟ روش نصبشم بلد نیستم.
ممنون از کمکتون

dlc هارو دانلود کردم موقع نصب تو 14 درصد erorr میده
کسی نیس جواب بده

دیگه نمیشه فهمید ریجن قبلی چی بوده چون آبدیتش کردی رفت و راهی نداره

خب الان من چطور بفهمم که میتونم دانگرید کنم؟!!
شاید فریموره اصلیم مثلا 3.60 بوده خب من که نمیتوئنم ببرمش رو 3.55 !!!

الان فریمورم 4.20 هست و میخواستم هک کنم ببرم به 3.55

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or