خوب وقتی کابل HDMI وصله به مانیتور کابل AV خود کنسول رو بزن به اسپیکر بعد برو تو تنظیمات صدا ی PS3 خروجی صدا تو انتخاب کن.اخه من میخوام PS3 رو به وسیله ی HDMI وصل کنم ! در ضمن فرم ویر کنسولم هم 2.76 هست .
یعنی راهی نداره ؟
در ضمن مانیتور اسپیکر نداره .
نه این امکان که تصویرو از یه خروجی بگیری صدا رو از خروجیه دیگه فقط تو FW 3 هستاخه من میخوام PS3 رو به وسیله ی HDMI وصل کنم ! در ضمن فرم ویر کنسولم هم 2.76 هست .
یعنی راهی نداره ؟
خیر اشتباست همیشه این امکان وجود داشته. خود من همیشه صدا رو از Optical یا AV میگیرم!(به سینمای خانگی وصله!)نه این امکان که تصویرو از یه خروجی بگیری صدا رو از خروجیه دیگه فقط تو FW 3 هست
نیما میگی مانیتورت اسپیکر نداره . پس فقط تصویر رو میتونی از طریق HDMI بگیری.اخه من میخوام PS3 رو به وسیله ی HDMI وصل کنم ! در ضمن فرم ویر کنسولم هم 2.76 هست .
یعنی راهی نداره ؟
خیر ، اگر همچین امکانی بود که بهش Downgrade میگن الان PS3 هک میشد .درود
دوستان امکان نصب فریم ویر پایین تر روی PS3 هست؟
مثلا الان 3 نصبه میخوایم 2.8 روش نصب کنیم!
ممنون
چقد چشمک زدی بهش !!!دوست عزیز سوالت رو یجا مطرح کن.
1-خوب وقتی نوشته hd-ready یعنی hd ساپورت هستش ، البته تا 1080i پشتیبانی میکنه (full-hd نیست) در کل شما میتونی کیفیت hd رو ، رو اون lcd داشته باشی.
2-خوب بارها گفته شده تو بازی مشکلی نیست ، ولی واسه فیلم دیدن (منظور bd) حتما باید هم ریجن با دستگاه باشه که خوب تو بازار ایران pal وضعیت بهتری داره ، dvd کپی هم میتونی روش اجرا کنی.
3-واسه نصب بازیها ، ریختن عکس ، فیلم ، آهنگ و.... استفاده میشه.
بقیه سوالا رو هم که فک میکنم جوابشونو گرفتی.![]()
من کلا با چشمک حال میکنم ، مشکلی هست ؟!چقد چشمک زدی بهش !!!
کجا بره پاسخ سوالش رو ببینه ؟ لینک ندادی :biggrin1:
یعنی جواب پستت تو این تاپیک رو نخوندی ؟!نه بابا جواب همه رو نگرفتم فقط1&2&3&9
رو جوابش رو شما دادی
بعد یه سوال دیگه مگه از1080i بالاتر رزولیشنی هست که بازی روشاجرا شه.
یکی نیست جوابم رو بدهسلام من تازه ps3 گرفتم و وقتی میخوام به psn متصل بشم این پیغام رو میده:an error occurred during communication with the server.this is a dsn error(80710102 کمکم کنید![]()