XPrinCe کاربر سایت Jan 31, 2014 #1 سلام دوستان این تاپیک رو واسه پاسخ گویی به مشکلات دوستان در بازی دوتا 2 ایجاد کردم هر سوالی داشتید میتونید همینجا مطرح کنید با کمال میل پاسخ خواهم داد
سلام دوستان این تاپیک رو واسه پاسخ گویی به مشکلات دوستان در بازی دوتا 2 ایجاد کردم هر سوالی داشتید میتونید همینجا مطرح کنید با کمال میل پاسخ خواهم داد
Parsa13 کاربر سایت Mar 16, 2014 #3 نوشته شده توسط Gnome: هنوز نسخه ی فری نیومده مثل دوتا تو گارنا بازی بشه ؟ یا پولیه ؟ بیشتر... کلا دوتا 2 توی استیم جرو بازی های F2P هستش و کاملا مجانیه
نوشته شده توسط Gnome: هنوز نسخه ی فری نیومده مثل دوتا تو گارنا بازی بشه ؟ یا پولیه ؟ بیشتر... کلا دوتا 2 توی استیم جرو بازی های F2P هستش و کاملا مجانیه
T this is Surena عضو جدید May 31, 2024 #4 نوشته شده توسط XPrinCe: سلام دوستان این تاپیک رو واسه پاسخ گویی به مشکلات دوستان در بازی دوتا 2 ایجاد کردم هر سوالی داشتید میتونید همینجا مطرح کنید با کمال میل پاسخ خواهم داد بیشتر... سلام تو مپ the desert of druud اون حشره کجای مپ قرار داره ؟ تو راهنماش میگه جای تاریخ و گرم ولی هرجا میگردم نیست
نوشته شده توسط XPrinCe: سلام دوستان این تاپیک رو واسه پاسخ گویی به مشکلات دوستان در بازی دوتا 2 ایجاد کردم هر سوالی داشتید میتونید همینجا مطرح کنید با کمال میل پاسخ خواهم داد بیشتر... سلام تو مپ the desert of druud اون حشره کجای مپ قرار داره ؟ تو راهنماش میگه جای تاریخ و گرم ولی هرجا میگردم نیست
majid dadpur کاربر سایت May 31, 2024 #5 نوشته شده توسط this is Surena: سلام تو مپ the desert of druud اون حشره کجای مپ قرار داره ؟ تو راهنماش میگه جای تاریخ و گرم ولی هرجا میگردم نیست بیشتر... اون پایین سمت راست نقشه زیر کوه آتشفشان باید کلیک کنی تیم بره اونجا بعدش محیط مثل اهنگری روشن میشه اونجاست باید اروم موس رو ببری روش کلیک کنی Reactions: this is Surena
نوشته شده توسط this is Surena: سلام تو مپ the desert of druud اون حشره کجای مپ قرار داره ؟ تو راهنماش میگه جای تاریخ و گرم ولی هرجا میگردم نیست بیشتر... اون پایین سمت راست نقشه زیر کوه آتشفشان باید کلیک کنی تیم بره اونجا بعدش محیط مثل اهنگری روشن میشه اونجاست باید اروم موس رو ببری روش کلیک کنی