پایان کار سرویس Games for Windows Live

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
20130816_games_for_windows_live_gfwl.jpg

هر چند این اعلامیه به سرعت برداشته شد اما کمپانی مایکروسافت امروز طی اعلامیه ای پایان کار سرویس Games for Windows Live که تمسخر زیادی در رابطه با سیستم DRM و کامیونیتی خود به همراه داشت را اعلام کرد.

بنابر گزارش Polygon، کمپانی مایکروسافت امروز اعلامیه ای در بخش پشتیبانی عنوان Age of Empires online ارسال کرده بود اما به سرعت برداشته شد: " سرویس Games for Windows Live در تاریخ اول جولای 2014 متوقف خواهد شد. اگرچه این سرویس از آن پس بر روی شبکه Steam قابل دسترس خواهد بود، عنوان Age of Empires online به ویژگی های سرویس Games for Windows Live نیاز خواهد داشت. شما قادر خواهید بود از تمامی ویژگی های Age of Empires Online تا زمانی که این سرویس تا تاریخ اول جولای 2014 در دسترس خواهد بود، لذت ببرید."

اما این خبر ناراحتی های نیز در پی داشته است. متاسفانه با توجه به بسته شدن ظاهری Age of Empires Online، هنوز سخنی مبنی بر اینکه موقف شدن این سرویس چگونه بر روی عناوین First و Third party که برای فعال شدن یا اجرای بخش چند نفره نیاز به این سرویس دارند، به میان نیامده است.

در حالی که بعضی عناوین همچون Batman: Arkham City یا به صورت مجانی فعال خواهند شد و یا با یک آپدیت به روی یک سرویس دیگه منتقل خواهد شد، انتقال عناوین دیگری همچون Fable III که وابسته به سرویس GFWL هستند از طریق یک آپدیت غیر ممکن به نظر می‌رسند.

GFWL MarketPlace ماه آینده بسته خواهد شد و شاید کمپانی مایکروسافت در صدد آماده سازی یک جانشین برای این سرویس باشد. چرا که چندی پیش یکی از اعضای موفق پلتفرم Steam یعنی آقای jason Holtman را به سمت خود جذب کرده است.

سرویس GFWL در طول عمر خود هیچگاه موفق نشد گوی سبقت را از رقیب خود یعنی Steam برباید و در برابر تمام رقبای کمپانی Valve همچون Uplay و Origin تنها یک سرویس مزحک و خنده دار با انتقادات منفی بی شمار به حساب می‌رفت.

منبع

خوب مشخص بود وقتی کارمند ارشد VALVE استخدام کرده حتما این اتفاق میفته اما من در فکر بودم روی همی سیستم تغییرات لحاظ میشه یا سیستم جدید بنا میشه که مشخص شد که این سیستم دیگه به خاطره ها پیوسته .;) البته کار خوبی هم کردن به خاطر اینکه ملت اصلا دل خوشی از GFWL نداشتن اینجوری با یک نام دیگه و موفقیت که بر گرده ماکروسافت با یک سیستم عالی و ساپورت عالی دیگه مشکل حل میشه .;)

به نظر ماکروسافت برای موفقیت روی PC به یک نرم افزار قوی مثل داشبرد XBOX LIVE نیاز داره که هم پارتی چت داشته باشه هم بشه عضویت درش انجام داد هم اچیومنت به PC به صورت کامل بیاره هم اینکه فروشگاه مستقیم داشته باشه هم کامینیتی داشته باشه .;) چیزی که به نظر من حتی استیم هم نداره جذابیت کار کردن باهاشه .

خوب مشخص بود وقتی کارمند ارشد VALVE استخدام کرده حتما این اتفاق میفته اما من در فکر بودم روی همی سیستم تغییرات لحاظ میشه یا سیستم جدید بنا میشه که مشخص شد که این سیستم دیگه به خاطره ها پیوسته .;) البته کار خوبی هم کردن به خاطر اینکه ملت اصلا دل خوشی از GFWL نداشتن اینجوری با یک نام دیگه و موفقیت که بر گرده ماکروسافت با یک سیستم عالی و ساپورت عالی دیگه مشکل حل میشه .;)

به نظر ماکروسافت برای موفقیت روی PC به یک نرم افزار قوی مثل داشبرد XBOX LIVE نیاز داره که هم پارتی چت داشته باشه هم بشه عضویت درش انجام داد هم اچیومنت به PC به صورت کامل بیاره هم اینکه فروشگاه مستقیم داشته باشه هم کامینیتی داشته باشه .;) چیزی که به نظر من حتی استیم هم نداره جذابیت کار کردن باهاشه .
کل اینا رو استیم داره. جذابیت رو نمیدونم از کجا در اوردید فقط, UI به این قشنگی:دی

کل اینا رو استیم داره. جذابیت رو نمیدونم از کجا در اوردید فقط, UI به این قشنگی:دی

منم برای موفقیت شبکه جدید ماکروسافت گفتم ربطی به استیم نداشت .;) فقط بخش UI منظورم بود که به نظر من UI استیم خیلی خشکه جذابیت UI های جدید نداره .;)

منم برای موفقیت شبکه جدید ماکروسافت گفتم ربطی به استیم نداشت .;) فقط بخش UI منظورم بود که به نظر من UI استیم خیلی خشکه جذابیت UI های جدید نداره .;)
اتفاقاً من با UIـه استیم فوق‌العاده حال میکنم، یه جور سبک مینیمالیستی خفنی درست شده:دی

حرفهای علیرضا درسته.اما همین UI خشک تو حالت Big Picture خیلی زیباست.مخصوصا رو TV.چیزی کم از سرویسهای دیگه نداره.من خیلی خوشم اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or