پایان فرانچایز Assassin's Creed در حال حاضر نوشته شده است

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
20130805_assassins_creed_4_black_flag.jpg

هرچند برنامه ی سریعی برای خاتمه دادن به فرانچایز بنظر نمی رسد، اما شرکت Ubisoft دانسته است که زمان پایان دادن به Assassin's Creed چه وقت خواهد بود.
در صحبت هایی که آقای Ashraf Ismail کارگردان بازی Assassin's Creed IV: Black Flag با سایت Eurogamer داشت، اذعان داشت که پایان این فرانچایز هم اکنون مشخص شده است.
وی گفت: "اعضای تیم ما، در سطح بسیار بالایی قرار دارند و نفرات زیادی از طراحان و نویسندگان علاقمند به این داستان پر کشش سری هستند. اینگونه کش و قوس ها در همه جای بازی وجود خواهد داشت، به گونه ای که هر قسمتی در جای خود، حرفی برای گفتن دارد."
"ما ایده ی کجا و چطور به اتمام رسیدن بازی را داریم."

آقای Ismail تایید کرد که در اطلاعیه ی آقای Yves Guillemot مدیرعامل این شرکت، وی Assassin's Creed را یک عنوان سالانه خطاب کرده و از تیم های سازنده ی آن تشکر نموده اند. وی همچنین خاطرنشان کرد که اگر به طور کلی تغییراتی لازم و ضروری بود، انجام دهید.

او ادامه داد: "بسته به نوع تنظیمات و اختیارات، و بسته به آنچه که طرفداران می خواهند ما تمام تلاشمان را در این راه انجام خواهیم داد. اما پایانی نیز وجود خواهد داشت."

با توجه به اینکه Ubisoft در حال حاضر سه نسخه ی جدید از این فرانچایز در دست ساخت دارد (با توجه به گفته این شرکت) و با توجه به توانایی هایی که استدیو های سازنده ی آن دارند، تیم ها قادر هستند تا با همکاری یکدیگر جزئیاتی از عناوین خود را در دیگری قرار دهند. آقای Ismail در اینباره گفت: "ما قادر هستیم تا به سرعت عناصر بازی های خود را گسترش دهیم. برای مثال، در Assassin's Creed 4 ما شخصیت Edward را داریم که درواقع نقشی در سری قبلی یعنی Assassin's Creed 3 داشته است. از اینگونه موارد در بازی های ما بسیار دیده می شود که در زمان های دیگری به آنها اشاره خواهد شد."

آخرین عنوان Assassin's Creed تا بدین جا، Black Flag می باشد که قرار است برای PC، کنسول های Xbox 360 ،Wii U ،PS3 ، Xbox One و PS4 عرضه خواهد شد.
تاریخ عرضه فقط برای کنسول های 360 و PS3 مشخص گردید است که 31 October امسال می باشد. نسخه های نسل بعدی با عرضه ی کنسول ها و نسخه ی PC نیز با چندین هفته تاخیر، پس از نسخه های این نسل منتشر خواهند شد.

منبع

احتمالاً پایانش رو نتیجه ی آقای Ismail کارگردانی خواهد کرد در قرن 22 ! :دی
AC باید تو نسخه سوم تموم میشد اینو هم ما می دونیم هم اونا ! که اینطوری بوده !

باور کن خیلی این بازی رو انجام دادم اما خودش هم جانسری تلفظش میکنه حتی اخرین نوع ابدیت ها رو گرفتم ولی ناکسا خیلی قوی هستن تا میای یه نفرو بزنی یه نفر دیگه با تیر میزندت درکل فقط داستانش قشنگ بود و برا کسانی که با قسمت اولش خاطره داشتن مثل خودم :dخیلی عالی و تاثیر گذار بود ;;)

خوب داستان بازی هم مثل همین تلفظ اسمه.
یعنی فقط نباید ببینی بازی چی میگه، باید برای بخش های تاریخیش خارج از بازی رو هم ببینی.
ببینی کاپادوکیه چیه. اون کسانی که ترور میکردی هر کدوم کی هستند و نقش تاریخی اگر داشتند چی بوده.
برای همین موارد هست که من هنوز هم میگم از نظر داستانی بازی خوبی رو داریم.

AC باید تو نسخه سوم تموم میشد اینو هم ما می دونیم هم اونا ! که اینطوری بوده !​

هر چند Cliffhanger فوق العاده مزخرفی داشت آخر AC 3 , ولی به هر حال یه فصل داستانی که این چند سال داشت دنبال میکرد رو کامل تموم کرد و داستان تا اینجا واقعا جمع و جور شده به نوعی !

ادامه داستان یه فصل جدیدی حساب میشه !

من که خیلی به این Black Flag امیدوارم ! وقتی معرفی شد اصلن خوشم نیومد گفتم این رو دیگه نمیگیرم ، ولی وقتی گیم پلی بازی رو دیدم نظرم کلا عوض شد ، این نسخه به نظرم متفاوته ایده های جدیدی داره کلی هم که دارن روش کار میکنن دارین یکم مثل چند وقت پیش من کم لطفی میکنین دوستان ! ;):d

من این چرت و پرتا رو نمیدونم فقط میدونم که بازیش باحاله راستی تو این خیلی سلاح تفنگ مهمه و ما 4 تا تفنگ داریم البطه مث قبلی نشونش اشغال نیست و باید خودت نشونه گیری کنی و اگه به کله یه یارو نزنی مجبوری حتی 4 تا تیر حرومش کنی

- - -ویرایش - - -

من این چرت و پرتا رو نمیدونم فقط میدونم که بازیش باحاله راستی تو این خیلی سلاح تفنگ مهمه و ما 4 تا تفنگ داریم البطه مث قبلی نشونش اشغال نیست و باید خودت نشونه گیری کنی و اگه به کله یه یارو نزنی مجبوری حتی 4 تا تیر حرومش کنی

- - -ویرایش - - -

نه... توی این بازی هم میتونی بدون نشونه شلیک کنی و هم با نشونه :gunner:

1- قبول کنید صنعت گیم با توجه به وضع موجود برای اینکه بازی های خاصی که شما دوست دارید رو تهیه کنه به بازی های سالانه احتیاج داره، فروش بالای COD ,fifa ,AC به نفع سازندگانشونه، ولی این حجم بالای پولی که به گردش در میاد باعث رونق صنعت بازی میشه، تا ما بتونیم شاهکار هایی مثله Bioshock infinite , TLOU , RDR ,Gta رو تجربه کنیم.

2- سری AC که یه سری سالانه محسوب می شه، همیشه بیشترین تغییر ، بیشترین بهبود رو در میان بقیه سری های سالانه داشته، هر کدوم از AC ها زمان عرضه در نوع خودشون بنچمارک گرافیکی روی کنسول ها بودن، آزادی عمل مناسب ، ابزارهای مختلف برای پیشبرد بازی، داستان به شدت پر جزئیات و کار شده، یک بسته با ارزشو به گیمر ارائه میده.

3- من نمیدونم چرا وقتی EA در کمال وقاحت هر سال فیفا رو با کمترین تغییر بیرون میده و من گیمر هم که انتخاب دیگه ای ندارم مجبورم فیفا رو بازی کنم، هیچ کس نمی گه EA از فیفا بکش بیرون، شیرشو کشیدی، تا کی گرافیکی که حتا یه اپسیلون هم هر سال تغییر نمی کنه میشه شیرین تر از عسل ولی اساسینز میشه آخر شیردوشی؟

در کل به نظرم باید کمی انصاف داشت، درسته سری اساسینز کرید خالی از اشکال نیست، ولی به نظر من تلاش یوبی برای اینکه تجربه ای که هر ساله تحت این نام ارائه می ده با ارزش باشه، قابل تحسینه...

دیگه داره حال بهم زن میشه این اساسینز کرید... حتی با وجود اینکه تا پایان اتزیو آدیتوره بسیار لذت بردم از این سری...

Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta

هر چند Cliffhanger فوق العاده مزخرفی داشت آخر AC 3 , ولی به هر حال یه فصل داستانی که این چند سال داشت دنبال میکرد رو کامل تموم کرد و داستان تا اینجا واقعا جمع و جور شده به نوعی !

ادامه داستان یه فصل جدیدی حساب میشه !

الان خیلی مشتاقم با اون پایانی که ACIII داشت بدونم جای دزموند کیو میخوان بیارن چون دزموند آخر بازی ترکید

Last edited by a moderator:
اگه بجاش یکی دیگه رو بیارن که دیگه خیلی مسخره میشه اینطوری دیگه این بازی تا ابد ادامه پیدا میکنه مهم نقش اصلیه بازیه (دزموند) که نمیره اگه بمیره که هیچ دیگه خیلی مسخره میشه هر وقت هر کی رو بخوان میارن و یه دلیل برا ادامه بازی پیدا میکنن/:)

منظورتون جانسار هست خدایی نکرده؟
سربازان جانسار یا همون گارد شاهنشاهی؟
خوب الان این اسم رو انقدر بد تلفظ کردین، من برام سوالی پیش میاد که داستان بازی رو هم همینطوری پیش بردید؟ مثلاً زیر نویس ها و دیالوگ ها رو؟ خوب اگه اینطوری باشه که بحث در مورد اینکه داستان AC چطوریه بی فایده میشه.
اسمشون جانسار ه؟ Janissary میگفت ولی:دی ترک های عثمانی هم میگن "يڭيچرى" و معنیش هم میشه "New soldier"
اطلاعات بیشتر:Janissary - Wikipedia, the free encyclopedia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or