پایان شایعات:داشبورد جدید ایکس باکس 360 فردا در دسترس است!

.:Layho:.

کاربر سایت
360dash.jpg

ماکروسافت تائید کرد که آپدیت جدید داشبورد Xbox 360 فردا یعنی اول نوامبر از طریق شبکه Live در دسترس عموم خواهد بود.
آپدیت جدید شامل بهبود آواتار ها ، بهبود کیفیت صدای هدست ؛ استفاده از کینکت برای انتخاب منوها و همین طور بهبود کیفیت چت تصویری خواهد بود.
همچینین کینکت در تاریخ 4 نوامبر در آمریکا و 10 نوامبر در انگلستان و اروپا ریلیز خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amirf and TCSCELL
:d یکی مثل بنده که براش Live اهمیت نداره ... راحته :d

امیدوارم امسال کمتر بچه های انجمن بن بشن ... خدای زور داره یک کنسول جدید خریدن !:-s
نه بابا ! بچه ها اکثرا" اینجا مایه دارن !
همین رضا ! 4 تا کنسول داره ، هر 4 تاش jtag ـه ! :دی
من امیدوارم واسه سینگل بازی کردن به مشکل بر نخوریم :| ... !

نه واسه Single به مشکل بر نمیخوریم یادمه مایکروسافت از همون روز اول گفته بود LIVE واسه اونایی که کپی رایت رو رعایت نمیکنن بسته میشه ! و حرفی از خود کنسول نزده بود
یه دلیل دیگه هم اینه که کنسول رو بن میکنه نه Gamertag رو به نظرتون نمیتونه گیمرتگ رو هم بن کنه ؟ میتونه اما نمیکنه همچین کاری که بزاره ملت حداقلش Single رو بازی کنن. البته سال پیش که دیدیم نشد بازی رو روی هارد ریخت بعید نیست اصلا که همچین کاری کنه وقتی ببینه کسی عبرت نگرفته :دی :دی

این همه تو فرومها و جاهای مختلف به 7 زبان زنده و مرده دنیا 1000 بار گفته شده " وقتی برای کسری از ثانیه به لایو هم وصل بشید و در هر محیطی باشید امکان شناسایی شما وجود داره و ازون لحظه به بعد IP Console شما تو سیستم ثبت میشه "
البته ببخشید همین‌جوری می‌پرم وسط صحبت، ولی ثبت کردن IP زیاد منطقی نیست. منظور همون شماره سریال بود دیگه؟ :)

حالا اگه با فلَش آپدیت کنیم چی فردین جون ؟ ;)
کیوان جان در هر صورت پیشنهاد نمیشه که فعلا آپدیت کنید. هر چند آفلاین موردی ایجاد نمیکنه. فقط بازی هایی که از امنیت جدید مایکروسافت استفاده میکنن اجرا نمیشه.

کیوان جان در هر صورت پیشنهاد نمیشه که فعلا آپدیت کنید. هر چند آفلاین موردی ایجاد نمیکنه. فقط بازی هایی که از امنیت جدید مایکروسافت استفاده میکنن اجرا نمیشه.
ممنون ، البته بچه ها ازونور (!) خبر دادن که اصلا" آپدیت آفلاینی در کار نیست ! :(

دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی اگه من به لایو وصل شم و اپدیت کنم ولی انلاین نزنم بازم مشکلی ایجاد میشه؟

دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی اگه من به لایو وصل شم و اپدیت کنم ولی انلاین نزنم بازم مشکلی ایجاد میشه؟
بازم میگم، اصلا و ابدا آپدیت جدید ماکروسافت رو دانلود نکنید، تاکید میکنم به هیچ وجه .

ماکروسافت لایه امنیتی جدید اضافه کرده که بازی های فابل 3 به بعد اجرا نمیشن، باید تا آمدن فریمور جدید صبر کنید، اصلا هم لایو نرین که بن میشید.

برای اطلاعات بیشتر:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=23585&page=48

• Like
Reactions: ArianUndead

شایعه درست نگن مرد :دی من 2 تا دارم _امسال هم بن بشم یه اورج میخریم؛(مثل هر سال اینم باز کپی میشه:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or