پاسخ سازندگان The Last of Us به انتقادات از شخصیت های زن در این بازی

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Tess_2.PNG

آقای Neil Druckmann و Bruce Straley از کمپانی ناتی داگ، در وبسایت GamesBeat به انتقادات پیرامون نقش شخصیت های زن در The Last of Us پاسخ داده اند.
آقای Straley به عنوان کارگردان The Last of Us می گوید:
ما از انتقادات پیرامون استفاده و یا کشته شدن شخصیت های زن در بازی متعجب شدیم.ما یک کار غیرعادی در خلق شخصیت ها کردیم - مرد،زن، سیاه و سفید.سعی کردیم شخصیت های پخته و باوقاری بسازیم.
اصطلاح The tropes که در انتقادات زیاد ذکر شده، به شخصیت های ضعیف زن اتلاق می شود که سریعا همه کشته می شوند و کنار میروند، کاراکترهایی که دائما بایستی آنها را نجات دهید.
Druckman به عنوان کارگردان خلاق این بازی:
مقاله های زیادی داشتیم که به حضور قوی زنان در بازی اشاره داشته من فکر می کنم تبعیض جنسیتی بسیار کمی وجود دارد.ما هر چه قدر بیشتر پیش می رفتیم، مشکلات بیشتر می شد
The Last of Us رکورد پرسرعت ترین فروش در PS3 را دارا می باشد و یکی از بهترین عناوینی است که تا به حال برای این کنسول آمده است.
EGM

احتمالا چپتر زمستون رو بازی نکردن اینا !!!
یا شاید از نظر اینایی که انتقاد کردن الی اصن مونث حساب نمیشه
اينايي كه انتقاد كردن كه از شخصيت الي انتقاد نكردن كه از شخصيت تس انتقاد كردن ، كه البته باز هم به نظر من شخصيت تس با توجه به شرايطي كه پيدا كرده بود سرانجامي كه داشت خيلي مناسب و خوب بود.

اينايي كه انتقاد كردن كه از شخصيت الي انتقاد نكردن كه از شخصيت تس انتقاد كردن ، كه البته باز هم به نظر من شخصيت تس با توجه به شرايطي كه پيدا كرده بود سرانجامي كه داشت خيلي مناسب و خوب بود.
شخصیت های ضعیف زن اتلاق می شود که سریعا همه کشته می شوند و کنار میروند
درسته حرف شمام ولی خوب شاید منظورش مارلین هم بوده باشه
در کل تو بازی همه میرن کنار مرد و زن هم نداره مث سم و برادرش یا دیوید

اصطلاح The tropes که در انتقادات زیاد ذکر شده، به شخصیت های ضعیف زن اتلاق می شود
الان من متوجه نشدم یعنی منظورشون اینه که شخصیتهای زن تو این بازی ضعیف بودن؟! پس Tess این وسط چی بود؟! 100 تا مرد رو که یه جا قورت میداد این!:|

آدم بخواد گیر بده می تونه به همه چی گیر بده !! دیگه از گیم پلی و گرافیک و صدا و... اشکال بگیرن حالا ..... !!!! روز عیدی حالا نمی ذارن دهن آدم بسته بمونه ها !!8-|

چی میگن اینا؟چی میخوان از یه گیم؟به خدا انتقادات خنده داره!بنده خدا نمی تونه ترول کنه میگه تس ضعیفه!خب تس مردنی بود دیگه فرقی نداشت!اگر منظور زور بازو هست که باید به حالشون گریه کرد!
انتقاده دیگه ای نیست؟
چرا بازی 5 فصل نداره؟چرا نمیشه تو زمستون ادم برفی درست کرد!؟چرا جوئل دریک نیست؟چرا تو بازی شمشیر نیست؟چرا فیلم هندی نشد ؟چرا نیل و بروس ریششون رو نمیزدن؟چرا بازی دراین حد فوق العاده بود؟چرا در گنجه بازه؟کو تخم مرغ تازه...
بابا ول کنین دیگه!اه!!
یا تو بازی باگ خلق میکنن میگن بازی مشکل داره!یا میگن چرا داستان فلانه!چرا زنه ضعیفه!چه قدر این بروس و نیل صبورن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or