وجود وسایل نقلیه چینی در Battlefield 4

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
bf4-heli.png

استدیو DICE در سوال جوابی که در رابطه با Battlefield 4 منتشر کرد، به سوال هایی در مورد ماشین های جنگی بازی پاسخ داد.

DICE بیان کرد، از آنجایی که فضای بازی در چین است، می توانیم وجود وسایل نقلیه چینی را در بازی تایید کنیم. که در میان انها میتوان از Type 99 MBT ، خودرو زره ایZFB-05 ، هلکوپتر نقلیه Z-9 Haitun ، هلکوپتر جنگی Z-10W و قایق جنگی DV15 Interceptor نام برد. که البته این تمام آنها نمی باشد.

همچنین به لطف اضافه شدن قایق های جنگی RCB-90 و جت اسکی ها مبارزات آبی خاکی نقش مهمی در BF4 بازی میکند. و بازیکنان می توانند به زیر آب نیز شیرجه بزنند و یا با شناء سرعتی از دشمنان فرار کنند. DICE اضافه کرد که کنترل دریا به اضافه ی کنترل زمین و هوا نقش تعیین کننده برای پیروزی در بازی دارد.بعلاوه امکان استفاده یک دست از اسلحه و گجت های یک دستی در آب تایید شده است.

منبع

خو بمیرین جت چی شد پ؟

که کنترل دریا به اضافه ی کنترل زمین و هوا نقش تعیین کننده برای پیروزی در بازی دارد.
کانکوعستی که هر سه تا رو تو یه مپ داشته باشه چه حالی میده

آخرین ویرایش:
هاها:دی یعنی از اونجای که تبحر خاصی تو انفجار وسیله دشمن و خودکشی دارم خیلی خوشحال میشم که چینی باشه وسایل:دی ( معمولا وقتی سی4 به وسلیله نقلیه میبندم خودمم باهاش میکشم که دشمنان اسیرم نکنن:دی

کامیون هوو داره؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا کامیون کجا بود

هاها
:biggrin1:
یعنی از اونجای که تبحر خاصی تو انفجار وسیله دشمن و خودکشی دارم خیلی خوشحال میشم که چینی باشه وسایل
( معمولا وقتی سی4 به وسلیله نقلیه میبندم خودمم باهاش میکشم که دشمنان اسیرم نکنن
به عنوان یه برادر ازت بخوام این کارو انجام ندی , انجام نمیدی؟:دی
بقدر حال میکنم پلیر های اینطوری که سوار جیپنو هوا کنم که نگو:دی

باو یه f/a 18 یا f22 بذارین باقیش هواس!
یکی که تو Air ، با جت dominator باشه، هیچ چی نمیتونه بکشتش پایین! اما زمینی و دریایی نمیتونه dominate کنه!
میترسم جت مت نباشه!
البته این مپ کوچیکه و به درده جت نمیخوره! ایشالله مپ بعد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or