هیلو جدید سال ۲۰۱۴ می آید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
37947049852764595463.jpg

مایکروسافت از همان ابتدای معرفی کنسول جدیدش و در مراسم E3 نشان داد این بار در نسل جدید قصد دارد قدرت عظیمش را در ساخت بازی های انحصاری به رقیبش نشان دهد و این موضوع تا به حال فیدبک های بسیار مثبتی داشته است.مراسم E3 2013 مملو بود از بازیهای انحصاری مایکروسافت برای کنسول جدیدش اما بدون شک یکی از بزرگترین فرنچایز های FPS تاریخ سری Halo است که گویا کسانی که کنسول Xone را خریداری کنند نباید زیاد برای بازی کردنش منتظر بمانند.سایت مطرح آمازون باکس آرتی از هیلو به همراه یک آرت ورک جدید را قرار داده است و آن را به قیمت $۵۹٫۹۶ پیش فروش میکند. گفتنی است که در این سایت تاریخ ۳۱ دسامبر ۲۰۱۴ برای عرضه ی بازی در نظر گرفته شده است هرچند که این تاریخ قطعی نیست. باید دید هیلو در نسل هشتم هم میتواند مانند ۲ نسل گذشته درخشان ظاهر شود یا خیر. برای پاسخ این سوال باید تا سال آینده صبر کنیم.

آخرین ویرایش:
این که همون روز اول گفتن 2014 میاد، به نظرم نیازی به زدن خبر در موردش نبود :دی

از متن شما کاملا مشخص است که از این فن های دو آتیشه Microsoft هستین.:d

بخش ریلیز بازی‌ها هست. حالا چون در آمازون لیست شده حتما نباید خبر بشه، قبلا هم ماکرو گفته بود این سال میاد بازی.

نسل جدید قصد دارد قدرت عظیمش را در ساخت بازی های انحصاری به رقیبش نشان دهد و این موضوع تا به حال فیدبک های بسیار مثبتی داشته است.مراسم E3 2013 مملو بود از بازیهای انحصاری مایکروسافت برای کنسول جدیدش

این جمله رسما در حلقم...

از متن شما کاملا مشخص است که از این فن های دو آتیشه Microsoft هستین.:d

بله من فن Microsoft هستم اما sony رو هم دوست دارم;)

- - -ویرایش - - -

بخش ریلیز بازی‌ها هست. حالا چون در آمازون لیست شده حتما نباید خبر بشه، قبلا هم ماکرو گفته بود این سال میاد بازی.

خب اینم یه نوع خبر هستش دیگه ... اینکه در سایت آمازون بازی Halo جدید برای Xone پیش فروش می شود خبر نیست؟قبلا مایکروسافت گفته بود و الان عملی شد و همین یعنی یک خبر جدید;)

بله من فن Microsoft هستم اما sony رو هم دوست دارم;)

- - -ویرایش - - -

خب اینم یه نوع خبر هستش دیگه ... اینکه در سایت آمازون بازی Halo جدید برای Xone پیش فروش می شود خبر نیست؟قبلا مایکروسافت گفته بود و الان عملی شد و همین یعنی یک خبر جدید;)

دوست عزیز 31 دسامبر تاریخ ریلیز بازی نیست. این تاریخ یک اصطلاح هست چون دقیق نمی‌دونن کی میادش. چیزی که شمادر خبرت عنوان کردی.

دوم: روزانه چند ریلیز به همین صورت در سایت‌های مختلف قرار می‌گیره، پس باید روزی 20 خبر ریلیز زده بشه.

سوم: شما به عنوان کسی که داری یه خبری رو منعکس می‌کنی نباید احساسات خودت در اون مطلب خبری اضافه کنی. چیزی که در بالا گذاشتم. کامنت دادن مشکلی نیست ولی در خود خبر اشکال داره

دوست عزیز 31 دسامبر تاریخ ریلیز بازی نیست. این تاریخ یک اصطلاح هست چون دقیق نمی‌دونن کی میادش. چیزی که شمادر خبرت عنوان کردی.

دوم: روزانه چند ریلیز به همین صورت در سایت‌های مختلف قرار می‌گیره، پس باید روزی 20 خبر ریلیز زده بشه.

سوم: شما به عنوان کسی که داری یه خبری رو منعکس می‌کنی نباید احساسات خودت در اون مطلب خبری اضافه کنی. چیزی که در بالا گذاشتم. کامنت دادن مشکلی نیست ولی در خود خبر اشکال داره

من احساسات خودم رو در متن خبر اضافه نکردم بلکه یک توضیح در مورد این فرنچایز و همچنین درخشش مایکروسافت در بازی های انحصاری واسه نسل بعد نوشتم.خب اگر توضیحی نمی آوردم چی تو متن خبر می نوشتم؟فقط یک جمله که سایت آمازون بازی هیلو را برای فروش گذاشت؟در مورد ریلیز در سایتهای مختلف باید عرض کنم سایت آمازون سایت معتبری است و با بقیه سایتها فرق میکند.من یادمه این هفته یه سری اخبار گذاشته می شد که فلان فرد تو صنعت گیم یه توییت واسه دوستش در مورد یک بازی فرستاده بود بعد خبرشو اینجا میذاشتن اما کسی بهشون نمی گفت چرا چنین خبری گذاشتین.ما اینجا برای سرگرمی و کسب اطلاعات دور هم جمع شدیم و خیلی خوبه با هم دوست و رفیق باشیم.

هیلو :((
خب پس زمان زیادی نباید منتظر این شاهکار باشیم! هر چند که احتمال داره یک باز سازی از شماره 2 باشه یا اینکه شماره ای کاملا جدید! که خودم گزینه ی 2 رو ترجیه میدم چون هیلو 2 رو با گرافیک چند سال پیش هم میشه بازی کرد و باز هم لذت برد و لزومی به باز سازی نداره!

31 دسامبر تاریخ ریلیز نیست,معمولا برای بازیایی که تاریخ مشخصی ندارن اینو میزنن یا TBA میزارن.

کلا سیستم Amazon اینه، محصولاتی که NO ETA هستن اما سالشون رو یک چیز هایی به گوش ازشون شنیده می شه 31 دسامبر همون سال می زاره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or