فک نکنم. خبر نگاره سوال کرده استادم گفته ناراحتش نکنه اینو گفته :dاگر کوجیما میخواد از کینکت تو بازیش استفاده کنه پس...من کینکت میخوام![]()
نشان داد که :dجانم فدای استاد واقعا هچی ازش نمی خوام نه مولتی و .................فقط بیاد یک گیم پلی نشان بده برام کافی هست
مگه سالید تو V هست اصلاً ؟!یکی از دوستان گفته بود که بله Solid Snake توی MGS V از Sam Fisher تقلید کرده
من قبلا به این مسئله فک کردم، چه چیزی هست که گیم داره ولی فیلم نداره! بنظر من واضحترین چیز، تاثیر گیم پلی تو پایان بازی هست (چیزی که تو بعضی بازیا مشاهده میشه) یعنی پایان بازی بر حسب انتخابهای پلیر شکل میگیره، که سرآمد همچین چیزی سری سایلنت هیل 1و2و3 بود. البته MGS 1 هم همچین چیزی رو داشت، حالا تصور یک MGS با چند نوع پایان جالبه." ما با چیزهایی که فیلم ها نمیتوانند انجام دهند و فقط با بازی ها میتوانید از پس اینکار برآیید خودمان را تحت فشار گذاشتیم و به چالش کشیدیم که پیش از آن اینکار انجام نشده است"
نه نه نه!!!!!!!!!!!! ffsKeifer Sutherland بدلیل سن قابل مقایسه آنها جزء بازیگران Snake شد
تو تو شوکی بقیه چرا نباید قربون صدقه بازی برن!؟آقایون فعلا برای مدتی قوربون و صدقه ی کوجیما رو نرید، چون من هنوز تو شوک دیوید هایتر هستم!:d