هیدئو کوجیما شگفتی بزرگی برای بازیکن های Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain دارد

در عین حال که من عاشق این استاد و خلاقیتشم ولی کلا هر بار یه عکس جدید ازش میبینم با خودم فکر میکنم که عجب آدم خل وضعیه ها!!!:D
و در آخر شک ندارم که ایشون دوباره میترکونه...:thumbup:

نه , گفته فعلا از قابلیتای کینکت استفاده نمیکنه . اگه تو MGS6 استفاده کرد تا اونوقت دیگه ما X1 میخریم (2018 اینا :دی )

فقط کوجیما میتونه منو وادار به خرید کینکت بکنه اگه ازش استفاده کنه !

ولی خداکنه خداکنه solid snake هم باشه تو بازی اووووووووووف دوران جوانی اسنیک! جواب سربالا کوجیما هم نشون میده که 90 درصد سالید تو این بازی هست!!:d

" ما با چیزهایی که فیلم ها نمیتوانند انجام دهند و فقط با بازی ها میتوانید از پس اینکار برآیید خودمان را تحت فشار گذاشتیم و به چالش کشیدیم که پیش از آن اینکار انجام نشده است"
من قبلا به این مسئله فک کردم، چه چیزی هست که گیم داره ولی فیلم نداره! بنظر من واضحترین چیز، تاثیر گیم پلی تو پایان بازی هست (چیزی که تو بعضی بازیا مشاهده میشه) یعنی پایان بازی بر حسب انتخابهای پلیر شکل میگیره، که سرآمد همچین چیزی سری سایلنت هیل 1و2و3 بود. البته MGS 1 هم همچین چیزی رو داشت، حالا تصور یک MGS با چند نوع پایان جالبه.
Keifer Sutherland بدلیل سن قابل مقایسه آنها جزء بازیگران Snake شد
نه نه نه!!!!!!!!!!!! ffs
===========
به هرحال استاد، بازیه تو بازی که اصالته خودشو حفظ کرده! برو دارمت :)

آقایون فعلا برای مدتی قوربون و صدقه ی کوجیما رو نرید، چون من هنوز تو شوک دیوید هایتر هستم! :| :d
تو تو شوکی بقیه چرا نباید قربون صدقه بازی برن!؟ :|

در ضمن بازی رو کوجیما میسازه :>

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or