هیتلر در Wolfenstein جدید حضور نخواهد داشت !

Death Proxy

مدیر انجمن
id در اطلاعیه ای که به سایت Destructoid داده است تایید کرده که هیتلر در عنوان جدید Raven یعنی Wolfenstein حضور نخواهد داشت. Peter Sokol مدیر انجمن این شرکت گفته است:" در این بازی هیچ هیتلری وجود نخواهد داشت. بدیهی هست که ما Mecha Hitler را دوست داریم، او یکی از شخصیت های کلاسیک و بد بازی های کامپیوتری هست. همچنین صحنه کشته شدن وی توسط گیمر در انتهای Wolf 3D بسیار معروف است. ما سعی داریم تا داستانی عمیق تر از گذشته را در این بازی بگنجانیم به همین خاطر Mecha Hitler یا Hitler نمیتواند جایی در این بازی داشته باشد."

wolfhitler.jpg

این عنوان در تابستان امسال برای PC،PS3 و 360 عرضه میشود.

من كه اين نسخه جديدش رو تريلر هاش رو نگاه ميكردم ، زياد شبيه به يك Wolfenstein اصيل نبود حالا نميدونم نسخه نهايي چي بشه ولي الان كه راضي كننده نبود :biggrin1:.

یه Trailer اومده که یه موجودی رو نشون میده که شبیه Tank توی بازیه L4D هستش !
کلا بازیش فقط دزدیه. یه دشمن دیگه ش هم که تو تریلر قبلی نشون دادن از FEAR 2 دزدیده بودن. فریم ریت هم داغونه. خود گیم پلی هم هیچ نکته جذابی نداره و به نظر میاد که یه توهین درست و حسابی به شاهکار های قبلی باشه :(

یه Trailer اومده که یه موجودی رو نشون میده که شبیه Tank توی بازیه L4D هستش !

قبلا هم ازینا داشته ؟! :biggrin1:

داشته از اون گنده ترم داشته..:biggrin1:

کلا بازیش فقط دزدیه. یه دشمن دیگه ش هم که تو تریلر قبلی نشون دادن از FEAR 2 دزدیده بودن. فریم ریت هم داغونه. خود گیم پلی هم هیچ نکته جذابی نداره و به نظر میاد که یه توهین درست و حسابی به شاهکار های قبلی باشه :(

دزدی کجا بود الان همه دارن از این تقلید میکنن نه این از اونها..:biggrin1:

قبلی ها که فوق العاده بودن این کی هم فوق العادست.

من كه همش ياد COD WaW مينداخت نميدونم چرا ، انگار كه اين رسم شده بازي هاي قديمي همشون تقليد بشند از بازي هاي تازه كار !!!
فقط اميدوارم يك سري بازي مثل Doom رو ديگه به اين طرف نكشند اصلا نميتونم تصور كنم توي Doom4 كاورگيري باشه :biggrin1:

البته این اولین بار نیست که یه اثر بزرگ تاریخ صنعت بازی با کلی خاطره و عناصر انحصاری قراره به یه اثر معمولی و یه اکشن تقلیدی - البته در بهترین شرایط - تبدیل بشه !

جداً اگه یه اثر جدی و با توجه به نسخه قبلی یعنی Return To Castle Wolfensteine بسازن خیلی هارو خوشحال میکنن و در کنارش کلی اعتبار و سرمایه کسب میکنن ! چیزی که به نظر عملی نخواهد شد !

Wolfenstein 3D یکی از بزرگترین بازی های تاریخه بدون شک ! من روی Amiga - Commodore 64 - Ms-Dos و حتی آیفون بارها و بارها تمومش کردم نمی دونم این موجودات بیولوژیکیو از کجای قلعه Wolfenstein در آوردن... idsoftware هم idsoftware های قدیم :D

من نمیدونم چرا هر بار که نسخی جدیدی از یک بازی قدیمی میخواد بیاد همه ازش انتقاد میکنند و هر نوع وصله ای که بگی بهش میچسبونند..

من نمیدونم چرا هر بار که نسخی جدیدی از یک بازی قدیمی میخواد بیاد همه ازش انتقاد میکنند و هر نوع وصله ای که بگی بهش میچسبونند..
شما نميدوني ، چون اون بازي رو بازي نكردي ، يك سري بازي مثل مكس پين ، RE يك سري شاخص هايي دارند كه وقتي از بين برند ديگه مكس پين يا RE يا Wolf نميشند.
يكي از دلايل جذابيت مكس پين مثلا سرعت تند گيم پلي بازي هست حالا كجاي اين سرعت تند و مردي كه هيچ چيز نداره از دست بده و ميزنه به دل دشمن با كاورگيري يكي ميشه؟
حالا همين Wolf اصلا يك كم از نكته هاي قبلي رو تو خودش نداره ، خب معلوم طرفدار ها ناراحت مي شوند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or