هوش مصنوعی حریفان در FIFA 14 در کنسول های نسل بعد قوی تر خواهد بود

• Thread starter Thread starter K3l!0$
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

K3l!0$

کاربر سایت
نسخه های PlayStation 4 و Xbox One بازی FIFA 14 با استفاده از قدرت بالای کنسول های نسل بعد، قدرت هوش مصنوعی را افزایش خواهد داد.

20130829_fifa_14.jpg

David Rutter از EA Sports در مصاحبه ای با Eurogamer گفته است که نسخه های نسل بعدی FIFA در بخش های زیادی از نسل فعلی قوی تر خواهد بود.
او گفت: "ما میخواستیم رفتار بازیکنان و هوش مصنوعی را ارتقا دهیم. قسمتی اعظمی از این بخش به فیزیک و تصمیم گیری و نحوه ی حرکت بازیکنان برمیگردد و ما بیش از چهار برابر میزان پردازش تصمیم گیری را افزایش داده ایم. این ویژگی Pro Instincts (غریزه ی حرفه ای) نام دارد و این بر اساس میزان قدرت پردازشی است که کنسول های نسل آینده به ما میدهد که باعث میشود بازیکنان بتوانند حدودا آینده را پیش بینی کنند. بازیکن دارد توی زمین میدود و یک نفر به سمت او تکل میرود. در حال حاضر دو حالت رخ میدهد- او یا پای بازیکن را میزند یا نمیزند. در کنسول های نسل بعد ما تمام اطلاعات و نکته های ظریف یک برخورد احتمالی را داریم، و بنابراین بازیکن تلاش میکند تا برخورد با بازیکن حریف نداشته باشد."

نسخه های نسل بعد "بیش از 10 برابر انیمیشن" های نسخه های نسل حاضر را داراست، در وضوح 1080p اجرا میشود و همچنین تماشاگران طبیعی تری را داراست.
FIFA 14 بر روی کنسول های نسل بعد در زمان عرضه ی آنها در نوامبر (زمان لانچ)منتشر خواهد شد ولی قبل از آن برای 3DS، PC، PS2، PS3، PSP، PS Vita، Wii، Xbox 360 و همچنین نسخه های Free2Play از آن برای Android و iOS عرضه خواهد شد.

منبع: FIFA 14 AI is more powerful on next-gen consoles | VG24/7

یهو بیان بگن فیفا 14 رو pc و بقیه کنسولا همون فیفا 13 دیگه...:|
دقیقا همینطوره:d
فیفا 14 این نسل قشنگ گمه تو هایپ نسخه نسل بعدش و من یکی فکر نمیکنم حتی اون یذره پیشرفت 13 نسبت به 12 رو هم داشته باشه!
البته این در مورد اکثر بازی ها صدق میکنه.بتل و کال آف و ساکر و ...
همه اینارو باید تو کنسولای جدید امتحان کرد

لعنت به اینا آخه چرا اینکارو با PC انجام میدن ...
هر روز داره اوضاع بدتر میشه اون از GTA V اینم از فیفا آخه مگه ما چقدر میتونیم FPS بزنیم ... اه :|

من دیگه از فیفا خسته شدم توی این نسل ، خیلی برام تکراری شده
برای نسل بعد هم گرافیک بازی فکر نکنم به گرافیک PES ـه نسل بعد برسه ، چون موتور فکس فکر کنم برای گرافیک بهتر باشه
فیفا گرافیک نسل بعدش خیلی بهتر از این نسل نشده ، پیشرفتش چشم گیر نبوده ، البته شاید به خاطر اول نسل بودن باشه ، ولی در کل همون حس این نسل رو بهم میده ، کسی موافقه ؟

یه تریلر از بازی دیدم (نسخه xbox 360 یا ps3 بود) که ثابت میکنه این خبر درسته چون بازی تقریبا هیچ فرقی با فیفا 13 آپدیت شده یا 13.5 نمیکرد. فکر کنم سرنوشت این بازی برای ps3,xbox360 و چند سالی هم pc مثل ps2 بشه که هر سال فقط لباس ها و اسامی بازیکنا رو آپدیت میکنن.با این حال امیدوارم اینجوری نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or