همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میخوای بگم j.j از این به بعد هر سریالی که ساخت سفارشی یه نسخه original سه ماه قبل از نمایش با تمامی پشت صحنه ها و مصاحبه با کارگردان و بازیگران سریال رو برا شما پست کنه که قبل از خز شدن سریال رو ببنی؟!

شما که با به قول خودت " j.j " رابطه داری، بگو واسه خودت بفرسته بیشتر لازم داری ...
منظور من شخص شما نبود، احتمال میدم که از حرف من بد برداشت کردی مگرنه جواب دیگه ای بهت میدادم .

---------------------------------

بیخیال بچه ها ، شماها همگی میتونید منو به عنوان اولین نفری که این سریال رو خز کرده ، انتخاب کنید هیچ اشکالیم نداره

من منظورم این نبود که کس یا کسان خاصی نبود که اومدند سریال رو خز کردند، دیدم همه تو امضاشون از اون تصویر رو گذاشتن خب ! اونم با این سرعت :d

آخرین ویرایش:
خب برو بچ یه 6 قسمتی از سریال رو دیدم :دی البته 15 دقیله آخر قسمت 6 رو ندیدم :دی AC Rpid ام تموم شد :crying1: ، تاا اینجای کار خوب بوده ، فکر میکنم باید توی سریال منتظر یه اتفاق بزرگ باشم ، نه ؟

آقا یه سوال :

این پسره پیتر نمیخواد یه تکونی به خودش بده ؟ عجب آدم بی عرضه سیب زمینی ایه :دی یه همچین مالی رو زمین مونده ، این بی عرضه هم هیچ حرکتی انجام نمیده :دی

آریا تا قسمت 14 ، قشنگ تر میشه سریال ؟؟

آریا تا قسمت 14 ، قشنگ تر میشه سریال ؟؟
خب نظرات متفاوته ولی من خودم از دو بازه زمانی بیشتر خوشم میاد. یکی اپیزودهای اول سریال , یکی هم اپیزود 10 به بعد. نه اینکه اپیزودهای بین این دو تا رو دوست نداشته باشم , ولی به نظرم از اپیزود 10 به بعد خیلی جالب تر میشه. اوج کار هم اپیزود 14 هست !

آقا یه سوال :

این پسره پیتر نمیخواد یه تکونی به خودش بده ؟ عجب آدم بی عرضه سیب زمینی ایه :دی یه همچین مالی رو زمین مونده ، این بی عرضه هم هیچ حرکتی انجام نمیده :دی
مطمئنی سوال بود این ؟ :دی
بابا آسه آسه نمیشه که همه کارا رو تو یه ثانیه انجام داد :دی
اتفاقا پسر با عرضه ای هست :دی من ازش خوشم میاد ! :دی

خب نظرات متفاوته ولی من خودم از دو بازه زمانی بیشتر خوشم میاد. یکی اپیزودهای اول سریال , یکی هم اپیزود 10 به بعد. نه اینکه اپیزودهای بین این دو تا رو دوست نداشته باشم , ولی به نظرم از اپیزود 10 به بعد خیلی جالب تر میشه. اوج کار هم اپیزود 14 هست !

میدونی چیه آریا ، اپیزود اول واقعا عالی بود ، از اپیزود دوم به اینور تا 6 ، که من دیدم ، سریال داره یه روند تکراری رو طی میکنه ، البته شاید همه اینا یه زمینه سازی باشه برای ادامه سریال ولی به نظر خودت :

اینکه یه سری اتفاقاتی بیفته و گروه اینا بره پی حلش و آخرشم توی همش موفق بشن ، یک کمی تکراری نیست ؟

به هر حال من منتظرم :دی ولی وقایعی که اتفاق میفته رو جالب درست کردن .

مطمئنی سوال بود این ؟ :biggrin1:
بابا آسه آسه نمیشه که همه کارا رو تو یه ثانیه انجام داد :biggrin1:
اتفاقا پسر با عرضه ای هست :biggrin1: من ازش خوشم میاد ! :biggrin1:

علامت سوال داره جلوش علی جون یعنی سوالیه دیگه :دی
کسی که IQ 190 داره و 50 تا از یه نابغه بیشتره ، باید یه جورایی آدم منحصر به فردی باشه ، نه اینکه از نابغه بودنش ، فقط ترجمه حرفای قلنبه باباشو به عهدش گذاشته باشن !

ولی با همه اینا ، خیلی راضیم از سریال و از دوستان معرف ، مُتُشکر :دی

تا بعد.....

سلام!
شما که با به قول خودت " j.j " رابطه داری، بگو واسه خودت بفرسته بیشتر لازم داری ...
:biggrin1:
نمیفرسته نامرد:biggrin1:
منظور من شخص شما نبود، احتمال میدم که از حرف من بد برداشت کردی
نه من بد برداشت نکردم منم شوخی کردم که بی SMILE بود شما فکر کردی من بد برداشت کردمُ اونجوری جواب دادم.
مگرنه جواب دیگه ای بهت میدادم .
OK من منظوری نداشتم میدونم شما هم منظوری نداشتی .
ببخشید پستم اسپم شد و اصلا به تاپیک ربطی نداشت فقط نمیخواستم سوء تفاهم بشه.

به به عشق است و jj :biggrin1:
متاسفانه فعلا ترک کردم از یمک طرف و اینترنت پرسرعت هم ندارم وگرنه میترکوندم :biggrin1:

برا تابستون فصل یکش با زیر نویس فارسی حاضره دیگه؟

لاست دیگه خیلی تخیلی شده از بس هم تو زمان جابه جا منم تو زمان گیر کردم مخم پکید:eek:

این یک

نمیفرسته نامرد
البته ما در ارتباطیم باهاش( یوزر نیم رو داری) :biggrin1:
موقعی که ما ثبت نام کردیم اینجا کی jj رو میشناخت

سلام :دی

خب من 14 قسمت دیدم و چند نکته

اول اینکه ، این دختره لیو چطور به یه آدمی که مسلما یه قاتل بیش نیست داره این همه اعتماد میکنه ، مگه جان اسکات در قسمت اول با بالیش اون یارو رو خفه نکرد ؟! نویسنده و کارگردان اون تیکه رو یادشون رفته ؟

دوم اینکه ، داستان این تانکر و برقراری ارتباط با جان لوس شده ، امیدوارم ، کارگردان بیخیالش بشه !
سوم اینکه با تیکه های والت خیلی حال میکنم :دی

آریا نظری راجع به سکانس آخر قسمت 14 نداری ؟ :دی

آخرین ویرایش:
سلام :دی

خب من 14 قسمت دیدم و چند نکته

اول اینکه ، این دختره لیو چطور به یه آدمی که مسلما یه قاتل بیش نیست داره این همه اعتماد میکنه ، مگه جان اسکات در قسمت اول با بالیش اون یارو رو خفه نکرد ؟! نویسنده و کارگردان اون تیکه رو یادشون رفته ؟

دوم اینکه ، داستان این تانکر و برقراری ارتباط با جان لوس شده ، امیدوارم ، کارگردان بیخیالش بشه !
سوم اینکه با تیکه های والت خیلی حال میکنم :دی

آریا نظری راجع به سکانس آخر قسمت 14 نداری ؟ :دی
خب مجبور بوده اعتماد بکنه ! اعتماد کرد و جواب هم گرفت :دی من زیاد اپیزود اول رو یادم نیست ولی حتمآ یه سودی در خفه کردن اون یارو بوده که بعدآ معلوم میشه. یارو تا جایی که یادمه آدم خوبی نبود و فقط میخواست یه سری چیزا رو لو بده دیگه ؟! شاید اون چیزا نباید لو داده بشه.
دوم هم فکر کنم یه جایی از اپیزودهای آخر (یا 13 یا 14) والتر به لیو گفت که این ارتباط بین لیو و جان اسکات داره از بین میره و تا چند وقت دیگه نمیتونن به هم متصل بشن. یعنی قضیه تانکر هم تموم میشه :دی ولی مطمئنآ جان اسکات حالا حالاها موندنی هست (حداقل جسدش که هنوز سالم مونده !)
راستی سکانس آخر منظورت کدومه ؟! :دی این اپیزود 4 خیلی معما داشت آخرش !
اول از همه اونجایی بود که لیو تونست لامپها رو خاموش بکنه که هنوز معلوم نیست واقعآ قدرتش رو داره یا اون مردک Mr.Jones از قبل جوری تنظیم کرده بوده که سر موقع دونه دونه خاموش بشن. تازه بعضیا میگن ممکنه قدرت پیتر باعث خاموش شدن اونها شده باشه چون وقتی پیتر میخواست بره خبری نبود ولی وقتی برگشت پیش لیو لامپها خاموش شدن !
یکی دیگه هم که برمیگرده به Mr.Jones که احتمالآ دوباره با یه دستگاهی مثل اپیزود 10 تونسته خودش رو منتقل بکنه !
آخرین ثانیه های فیلم هم که والتر رو نشون میده. به خاطر اون حالت والتر میشه گفت ZFT رو خود والت نوشته !
البته باید بشینم یه بار دیگه اپیزود آخری رو ببینم. یه کم نامفهوم بود یه چیزاییش :دی
اون یارو Observer رو دیدی که توی 99% اپیزودها یه لحظه نشونش میده ؟! (همون کچله !)

خب مجبور بوده اعتماد بکنه ! اعتماد کرد و جواب هم گرفت :دی من زیاد اپیزود اول رو یادم نیست ولی حتمآ یه سودی در خفه کردن اون یارو بوده که بعدآ معلوم میشه. یارو تا جایی که یادمه آدم خوبی نبود و فقط میخواست یه سری چیزا رو لو بده دیگه ؟! شاید اون چیزا نباید لو داده بشه.
دوم هم فکر کنم یه جایی از اپیزودهای آخر (یا 13 یا 14) والتر به لیو گفت که این ارتباط بین لیو و جان اسکات داره از بین میره و تا چند وقت دیگه نمیتونن به هم متصل بشن. یعنی قضیه تانکر هم تموم میشه :دی ولی مطمئنآ جان اسکات حالا حالاها موندنی هست (حداقل جسدش که هنوز سالم مونده !)
راستی سکانس آخر منظورت کدومه ؟! :دی این اپیزود 4 خیلی معما داشت آخرش !
اول از همه اونجایی بود که لیو تونست لامپها رو خاموش بکنه که هنوز معلوم نیست واقعآ قدرتش رو داره یا اون مردک Mr.Jones از قبل جوری تنظیم کرده بوده که سر موقع دونه دونه خاموش بشن. تازه بعضیا میگن ممکنه قدرت پیتر باعث خاموش شدن اونها شده باشه چون وقتی پیتر میخواست بره خبری نبود ولی وقتی برگشت پیش لیو لامپها خاموش شدن !
یکی دیگه هم که برمیگرده به Mr.Jones که احتمالآ دوباره با یه دستگاهی مثل اپیزود 10 تونسته خودش رو منتقل بکنه !
آخرین ثانیه های فیلم هم که والتر رو نشون میده. به خاطر اون حالت والتر میشه گفت ZFT رو خود والت نوشته !
البته باید بشینم یه بار دیگه اپیزود آخری رو ببینم. یه کم نامفهوم بود یه چیزاییش :دی
اون یارو Observer رو دیدی که توی 99% اپیزودها یه لحظه نشونش میده ؟! (همون کچله !)

گفتی قدرت پیتر یاد یه چیزی افتادم ، قسمت 10 در دقیقه 14 والتر به پیتر میگه : "تو نمیدونی چه توانایی هایی داری پیتر" ! فکر کنم خیلی توانایی داشته باشه :دی

در مورد اون یارو کچله که فقط نظاره گر میباشد :biggrin1: چی بگم والا ، هر جا که یه اتفاقی میخواد بیفته اونجا هست ! آخرین بار فکر کنم در محل جنایت مستر جونز با اسکناس دیده شده است :biggrin1: ! دیدی چجوری گوشتای خامُ رفت بالا ! :دی عجب جونوریه :biggrin1: البته فکر کنم بی آزار باشه ، چونکه به پیتر آسیبی نرسوند !

حالا اپیزود بعدی کی هست ؟ ما که شدیدا در کف به سر میبریم :biggrin1: خدا خفت کنه JJ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or