هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من دیسک ریجن آل کارکرده Horizon رو دارم بدون کد آیا با خرید dlc بازی کدهای دلوکس بازی هم که داخل پک دیسک هست مثل نیزه و اسلحه و لباس هاش آزاد میشه؟

سلام دوستان
من تا چند وقت دیگه برام PS4 رو از خارج میارن ولی میخوام الان اکانت پلی استیشن بخرم تا از اون موقع بتونم دو تا بازی که هر ماه رایگان میده رو بگیرم ... به نظرتون بدون داشتن PS4 میتونم اون دوتا بازی رو به اکانتم اضافه کنم یا حتما باید با PS4 بازی ها رو به اکانت اضافه کرد؟

سلام دوستان
من تا چند وقت دیگه برام PS4 رو از خارج میارن ولی میخوام الان اکانت پلی استیشن بخرم تا از اون موقع بتونم دو تا بازی که هر ماه رایگان میده رو بگیرم ... به نظرتون بدون داشتن PS4 میتونم اون دوتا بازی رو به اکانتم اضافه کنم یا حتما باید با PS4 بازی ها رو به اکانت اضافه کرد؟
بدون ps4 هم می تونید . از طریق وب سایت سونی و اپ گوشی.

• Like
Reactions: Vahid67 and rezab
دوستان من دیسک ریجن آل کارکرده Horizon رو دارم بدون کد آیا با خرید dlc بازی کدهای دلوکس بازی هم که داخل پک دیسک هست مثل نیزه و اسلحه و لباس هاش آزاد میشه؟

بله همه چیش باز میشه.
فقط از استور us باید بخرید.

• Like
Reactions: rezab
سلام.من بازی پی اس ۲۰۱۸ که بازی میکنم.الان نزدیکه ۱۰ روزه وارد بازی آنلاین نمیشم البته با اینترنت خانگی ADSL ولی با اینترنت گوشی همراه اول و بسته ایرانسل وصل میشم.هر چه هم به شرکت مربوطه میگم فایده نداره حالا دوستان با توجه به اینکه هزینه بسته هم بالاست آیا نمیشه برای اینکار از قند شکن استفاده کرد یعنی قند شکن به کنسول شر کرد.با تشکر

سلام.من بازی پی اس ۲۰۱۸ که بازی میکنم.الان نزدیکه ۱۰ روزه وارد بازی آنلاین نمیشم البته با اینترنت خانگی ADSL ولی با اینترنت گوشی همراه اول و بسته ایرانسل وصل میشم.هر چه هم به شرکت مربوطه میگم فایده نداره حالا دوستان با توجه به اینکه هزینه بسته هم بالاست آیا نمیشه برای اینکار از قند شکن استفاده کرد یعنی قند شکن به کنسول شر کرد.با تشکر
فک کنم بخاطر ف.یلتر.ینگ باشه
میشه اینکارو کرد
آموزش نصب و تنظیم وی پی ان در PS3 و PS4 - فیت نت
البته نرم افزار connectify هم هست که با اون فک کنم بشه با ی ف.یلتر.شکن معمولی شر کرد

• Like
فک کنم بخاطر ف.یلتر.ینگ باشه
میشه اینکارو کرد
آموزش نصب و تنظیم وی پی ان در PS3 و PS4 - فیت نت
البته نرم افزار connectify هم هست که با اون فک کنم بشه با ی ف.یلتر.شکن معمولی شر کرد
نه با این نرم افزارها نمیشه سی پروکسی اگه خوب تنظیمات ورودی خروجی رو درست انجام بدی شاید بشه

• Like
سلام
واسه وصل کردن کنسول به نت کافیه بری توی تنظیمات و وصل بشی به مودم ؟ اگه اینکارو کنم میتونم بازیا اپدیت کنم یا نیاز هست اکانت psn بخرم ؟

آخرین ویرایش:
سلام
واسه وصل کردن کنسول به نت کافیه بری توی تنظیمات و وصل بشی به مودم ؟ اگه اینکارو کنم میتونم بازیا اپدیت کنم یا نیاز هست اکانت psn بخرم ؟
psn برا تخفیفای پلاس، فضای کلاود، بازیای رایگان پلاس و آنلاین بازی کردن لازمه
ربطی به آپدیتو بقیه چیزا نداره

• Like
سلام
اره وصل میشی بعد بازی هات اپدیت داشته باشن اپدیت میکنی و.... ! ن ساخت اکانت که رایگان اما برای انلاین بازی کردن و بازی های رایگان هر ماه و بقیه چیزا پلاس نیاز داری که اونو باید بخری "!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or