هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

منم از adsl به شدت شاکیم
چند روزه موبایم رو 4g رو هات اسپات کردم و دانلودش عالیه لاست هم ندارم آنلاین هم میشه زد اما به سختی
اما واسه بازی رو ps4 مدل NAT type رو 3 نشونمیده اما با adsl روی 2 هست
می خواستم ببینم اگه مودم 4g بگیرم میتونم براش پورت باز کنم که nat با 4g هم 2 بشه
دوستانی که مودم 4g دارن خواهش میکنم test internet connection رو با ps4 انجام بدین و بهم بگین که میشه آنلاین راحت زد یا نه
واقعا منون میشم

سلام و خسته نباشید دوستان
من یه سوال داشتم
اکانت بازی من ریجن 2 هست و یه بازی ریجن 2 هم خریدم اما دیتای بازیی که از دوستم گرفتم ریجن 1 هست اگه دیتا رو بریزم میتونم بازی کنم؟؟؟ انلاینش چطور؟؟؟ یا حتما باید باز برم دیتای ریجن 2 رو دانلود کنم؟؟؟

با سلام
دوستان من یه بازی رو دیجیتالی خریدم رو اکانتم
اون بازی آپدیت داره اما من بنا به دلایلی اصلا نمیخوام بازی رو آپدیت کنم و میخوام بازی بدون آپدیت اجرا بشه
تو حالت دیجیتالی آیا راهی هست یا ن چه من بخوام چ نخوام آپدیت باید دانلود بشه ؟
چون اگه نسخه فیزیکی بود راحت میتونستم نت رو قط کنم یا بزنم رو Stop اما چون دیجیتالی هست گمونم نشه
کسی راهی بلدی که فقط بتونم بازی اصلی رو دانلود کنم ؟

سلام و خسته نباشید دوستان
من یه سوال داشتم
اکانت بازی من ریجن 2 هست و یه بازی ریجن 2 هم خریدم اما دیتای بازیی که از دوستم گرفتم ریجن 1 هست اگه دیتا رو بریزم میتونم بازی کنم؟؟؟ انلاینش چطور؟؟؟ یا حتما باید باز برم دیتای ریجن 2 رو دانلود کنم؟؟؟
باید دیتای ریجن ۲ تهیه کنی
با سلام
دوستان من یه بازی رو دیجیتالی خریدم رو اکانتم
اون بازی آپدیت داره اما من بنا به دلایلی اصلا نمیخوام بازی رو آپدیت کنم و میخوام بازی بدون آپدیت اجرا بشه
تو حالت دیجیتالی آیا راهی هست یا ن چه من بخوام چ نخوام آپدیت باید دانلود بشه ؟
چون اگه نسخه فیزیکی بود راحت میتونستم نت رو قط کنم یا بزنم رو Stop اما چون دیجیتالی هست گمونم نشه
کسی راهی بلدی که فقط بتونم بازی اصلی رو دانلود کنم ؟
اپدیت باید همراه با بازی نصب بشه و شما هیچ راهی جز دانلود اپدیت نخواهی داشت

به نظرم برای بازی دو نفره تصویر وقتی دو قسمت میشه لذت بخش نیست

من دو نفره بازی نمیکنم کلا فقط فیفا بازی مردم ولی تعریف رکت لیگو شنیده بودم فقط که دو نفره خوبی داره :-??

سلام اگه دستگاه ریجن 3 بگیرم بعد اکانت ریجن 1 بسازم و بازی ریجن 1 بریزم جای دکمه ها توی بازی همون استاندارد خودمون میشه؟
دستگاه ریجن 3 فقط توی منوی بازی دکمه هاش فرق میکنه، توی بازی مثل بقیه ریجن هاست

Last edited by a moderator:
کسی راه حل این مشکل رو میدونه؟
بازی های که از استور دانلود میکنم بعضی هاشون تو کاشی های صفحه نمیان.باید برم از قسمت دانلود پیدا شون کنم و اجرا کنمشون.کسی به این مشکل بر خورده؟

دوستان اگر بخوام هارد دستگاه رو عوض کنم! از همه چی میشه کپی گرفت؟ منظورم اکانت ها و برنامه ها و بازی ها هست!
چون تعدادی اکانت ترکیبی روی کنسول فعال هست! امکانش هست بدون پاک شدن اونا هارد رو تعویض کرد؟ اگر کسی این موضوع رو نمیدونه! امکانش هست هارد خود کنسول رو در اورد بدون اینکه پاک بشه اطلاعاتش؟ که مثلا من تست کنم اگر میشد عوض کنی که عوض کنم اگرم نمیشد هارد اصلی رو دوباره بذارم سر جاش...! امکانش هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید! بعد اینکه کنسول 500 گیگ چرا 218 گیگ بیشتر جا نداره واقعا؟
میشه اول بک اپ میگیری بعد از عوض کردن هارد رستورولی بعد از رستور باید دونه دونه اکانت ها رو رستور لایسنس بزنی وگرنه بازی ها اجرا نمیشن

Last edited by a moderator:
سلام آقا من پينگ از چند تا سايت ميگيرم پشت سره هم همش 100 90 هستش سرعت دانلودم هم يك مگ هست رو پي سي كه امتحان ميكنم اما اصلا با پي اس نميتونم بازي كنم ا پارتي برم دي ان اس 4224 ميدم 4223 ميدم 8888 ميدم نميشه كه نميشه ميشه كسي راهنمايي كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or