mahdi-kool
کاربر سایت
راهی نیست که از موبایل یا تبلت به عنوان مانیتور برای ps4 استفاده کرد؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
[PS4] » پورت شدن برنامه PS4 Remote Play برای تمام دستگاههای اندروید +4.0راهی نیست که از موبایل یا تبلت به عنوان مانیتور برای ps4 استفاده کرد؟
باید دیتای ریجن ۲ تهیه کنیسلام و خسته نباشید دوستان
من یه سوال داشتم
اکانت بازی من ریجن 2 هست و یه بازی ریجن 2 هم خریدم اما دیتای بازیی که از دوستم گرفتم ریجن 1 هست اگه دیتا رو بریزم میتونم بازی کنم؟؟؟ انلاینش چطور؟؟؟ یا حتما باید باز برم دیتای ریجن 2 رو دانلود کنم؟؟؟
اپدیت باید همراه با بازی نصب بشه و شما هیچ راهی جز دانلود اپدیت نخواهی داشتبا سلام
دوستان من یه بازی رو دیجیتالی خریدم رو اکانتم
اون بازی آپدیت داره اما من بنا به دلایلی اصلا نمیخوام بازی رو آپدیت کنم و میخوام بازی بدون آپدیت اجرا بشه
تو حالت دیجیتالی آیا راهی هست یا ن چه من بخوام چ نخوام آپدیت باید دانلود بشه ؟
چون اگه نسخه فیزیکی بود راحت میتونستم نت رو قط کنم یا بزنم رو Stop اما چون دیجیتالی هست گمونم نشه
کسی راهی بلدی که فقط بتونم بازی اصلی رو دانلود کنم ؟
به نظرم Dead Nation apocalypseسلام
يه سوال داشتم
بازي دو نفره به طور افلاين كه واقعا حال بده چي هست ؟( به جز فوتبال و كلا بازي هاي ورزشي )
سلام
يه سوال داشتم
بازي دو نفره به طور افلاين كه واقعا حال بده چي هست ؟( به جز فوتبال و كلا بازي هاي ورزشي )
به نظرم برای بازی دو نفره تصویر وقتی دو قسمت میشه لذت بخش نیستRocket League هم خیلی خوبه
به نظرم برای بازی دو نفره تصویر وقتی دو قسمت میشه لذت بخش نیست

دستگاه ریجن 3 فقط توی منوی بازی دکمه هاش فرق میکنه، توی بازی مثل بقیه ریجن هاستسلام اگه دستگاه ریجن 3 بگیرم بعد اکانت ریجن 1 بسازم و بازی ریجن 1 بریزم جای دکمه ها توی بازی همون استاندارد خودمون میشه؟
میشه اول بک اپ میگیری بعد از عوض کردن هارد رستورولی بعد از رستور باید دونه دونه اکانت ها رو رستور لایسنس بزنی وگرنه بازی ها اجرا نمیشندوستان اگر بخوام هارد دستگاه رو عوض کنم! از همه چی میشه کپی گرفت؟ منظورم اکانت ها و برنامه ها و بازی ها هست!
چون تعدادی اکانت ترکیبی روی کنسول فعال هست! امکانش هست بدون پاک شدن اونا هارد رو تعویض کرد؟ اگر کسی این موضوع رو نمیدونه! امکانش هست هارد خود کنسول رو در اورد بدون اینکه پاک بشه اطلاعاتش؟ که مثلا من تست کنم اگر میشد عوض کنی که عوض کنم اگرم نمیشد هارد اصلی رو دوباره بذارم سر جاش...! امکانش هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید! بعد اینکه کنسول 500 گیگ چرا 218 گیگ بیشتر جا نداره واقعا؟
جاروبرقیدوستان برای تمیز کردن گرد و خاکی که روی شیار های کناری PS4 جمع میشه چه راهی رو پیشنهاد میکنین ؟؟