هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با سلام
یه سوال در مورد تروفی های بازی داشتم
تو کنسول ایکس باکس ظاهرا وقتی یه تروفی میگیریم اول اسم تروفی میاد و بعدش مشخصات تروفی زیرش میاد ولی
تو کنسول سونی فقط اسم تروفی در گوشه سمت چپ و بالا زده میشه
خواستم بدونم راهی هست که مشخصات تروفی رو هم در هنگامی که تروفی رو بدست میاریم در زیرش نمایش داده بشه یا نه؟
در حال حاضر فقط اسم تروفی رو کنسول نشون میده
البته منظورم زمانی هست که تروفی رو بدست میاریم وگرنه در حالت عادی و در قست تروفی مشخصات کلی تروفی دیده میشه که منظورم اون بخش نیست

با تشکر
فکر کنم نه.من ندیدم.
ببین وقتی ترافی میاد، عکس یه کاپه کنارش اسم ترافی هست ولی زیر ترافی بصورت نوشته حرکتی توضیح ترافی هم خیلی سریع مینویسه و رد میشه.

فکر کنم برای اینکه بفهمی چرا ترافی بُردی باید بصورت کلاسیک بری توی اکانتت و ازونجا بخونی ترافیه مال چی بود!لیست ترافی های بازی رو بزن بر اساس تاریخی که گرفتیشون و چکشون کن.

ولی اینقدر ترافی ها بد جایی ظاهر میشن که وقت نمیکنی بخونی :d مثلا هزارتا دشمن کشتی بعد ترافی میاد خو وسط جنگم چطوری ترافی رو بخونم که چرا بردم،خب حتمن بخاطر همین کشت و کشتار ـه دیگه :d
ولی یه خوبی ای داره،هر موقع ترافی بگیری یک عکس (اسکرین شات) همون لحظه از بازیت میگیره.برو توی حافظه کنسول همونجا که لیست عکس ها میاد،برو اسکرین شات های ترافی رو نگاه کن قشنگ متوجه میشی هر ترافی رو کی و برای چی گرفتی.

برای استفاده از 14 روز مجانی باید حتما اطلاعات Credit Card یا Paypal را وارد کنید تا بتوانید استفاده کنید . درمورد خرید از Store هم اگر Credit Card /Paypal نداری باید از همین فروشگاه های اینترنتی که هست Gif Card 10$ 20$ 50$ دلاری ( یا هر ریجنی که هستی) خریداری کنید بعد وارد کنید تا مبلغ Gif Card خریداری شده به Wallet PSN وارد بشه . بعد می توانی از Store هر چی می خواهی بخری. اما خرید PSN PLUS از طریق همین فروشگاه های اینترنتی ایران چندان تفاوتی باخرید از Store نداره.

ممنون . منظورم این بود مثلا تو ایکس باکس می خواستیم کد اکانت گلد رو وارد کنیم یک آدرس پستی می خواست . چون هکی بود یک آدرس نمونه تو سایت ها گذاشته بودن که همون رو می زدیم قبول می کرد. خواستم بدون از این چیزا برای استور نزدن ؟؟

ممنون . منظورم این بود مثلا تو ایکس باکس می خواستیم کد اکانت گلد رو وارد کنیم یک آدرس پستی می خواست . چون هکی بود یک آدرس نمونه تو سایت ها گذاشته بودن که همون رو می زدیم قبول می کرد. خواستم بدون از این چیزا برای استور نزدن ؟؟
تا جایی که من امتحان کردم روی هر دو کنسول این مسخره بازی ها فقط مربوط میشه به Xbox اما در مورد Psn من مشکلی برام پیش نیامده یعنی اطلاعات ادرس وارد نکردم ، همیشه هم راحت Redeem Code را می زنم و بدون دردسر هم از Store خرید می کنم . Plus را هم باز از فروشگاه های اینترنتی می خرم و بدون مشکلی وارد می کنم و بازهم ازم ادس یا Credit Card Info نمی خواهد.

سلام دوستان
من می خوام PS4 بگیرم یه سوال در مورد Multiplayer داشتم
سرور های ایرانی وجود دارن؟ سرعت اینترنت معمولی جوابگوی بازی کردن با حداقل لگ و مشکلات دیگه هست؟
ممنون

سلام دوستان
سرور های ایرانی وجود دارن؟ سرعت اینترنت معمولی جوابگوی بازی کردن با حداقل لگ و مشکلات دیگه هست؟
ممنون
درود سرور ایرانی نیست ولی ایرانی های زیادی هستن تو مولتی بازیها پینگ و اپلودت چنده؟

سلام دوستان
ممنون
بستگی ب بازیش داره
مثلا gta خیلی اذیت میکنه
ولی nfs راحت وصل میشه

فرق مدل 1216A با 1216B چیه ؟
مدل 1216a در واقع سری های 500 گیگابایتی هستند.
مدل 1216b اینها 1ترابایتی (1000گیگابایتی) هستند.

هر دو از سری 1200 و دکمه هاشون فشاری هست (نه لمسی) که مشکل آتو اجکت رو بطور کامل از بین میبره.اون قسمت براق هم دیگه ندارند.بقیه چیزاشون تقریبا یکیه فرقی ندارن.

موفق باشی :)

• Like
Reactions: saminshop
سلام دوستان

ما می خوایم که از طریق تبدیل hdmi به avi کنسول رو روی TV بازی کنیم.
چون TV از قدیمی ها هست ورودی HD نداره مجبوریم این کار رو بکنیم.

الان سوال من اینه که اصلا میشه از این تبدیل ها استفاده کرد و اگر بکنیم در کیفیت چقدر تاثیر میزاره؟
از اینا میگم:

digik.ir/%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-HDMI-%D8%A8%D9%87-RCA

سلام دوستان

ما می خوایم که از طریق تبدیل hdmi به avi کنسول رو روی TV بازی کنیم.
چون TV از قدیمی ها هست ورودی HD نداره مجبوریم این کار رو بکنیم.

الان سوال من اینه که اصلا میشه از این تبدیل ها استفاده کرد و اگر بکنیم در کیفیت چقدر تاثیر میزاره؟
از اینا میگم:

digik.ir/%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-HDMI-%D8%A8%D9%87-RCA

اگه تبدیل به 5 تایی یا همون کامپونت باشه خوبه و تاثیرش زیاد نیست چون تا 1080i رو جواب میدن ولی اگه 3 فیش یا همون کابل av باشه شدید کیفیت رو کم میکنه.

آخرین ویرایش:
اگه تبدیل به 5 تایی یا همون کامپکت باشه خوبه و تاثیرش زیاد نیست چون تا 1080i رو جواب میدن ولی اگه 3 فیش یا همون کابل av باشه شدید کیفیت رو کم میکنه.

پنج تایی؟ منظورت از کامپکت همون کامپوننت هست؟
منظورت ورودی 5 تایی تی وی ؟
میشه کمی بیشتر توضیح بدی
ممنون

پنج تایی؟ منظورت از کامپکت همون کامپوننت هست؟
منظورت ورودی 5 تایی تی وی ؟
میشه کمی بیشتر توضیح بدی
ممنون
اره داداش اشتباه نوشتم.
همون کامپونت درسته.
من واسه دوستم تست کردم بد نبود ولی با کابل av کلن چیزی نشون نداد!
---
اخره سر رفت یه مانیتور خوب گرفت.

اون ماهی که بازی lara croft and tempqle of orisis رایگان شد من این رو زدم دان شه ولی کمی بعد دانلود استوپ کردم و دیگه وقت نکردم ادامش رو بزنم دان شه!
حالا الان می تونم دنبالش رو دانلود کنم یا وقتش گذشته؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or