M.A DARKNESS
کاربر سایت
فکر کنم نه.من ندیدم.با سلام
یه سوال در مورد تروفی های بازی داشتم
تو کنسول ایکس باکس ظاهرا وقتی یه تروفی میگیریم اول اسم تروفی میاد و بعدش مشخصات تروفی زیرش میاد ولی
تو کنسول سونی فقط اسم تروفی در گوشه سمت چپ و بالا زده میشه
خواستم بدونم راهی هست که مشخصات تروفی رو هم در هنگامی که تروفی رو بدست میاریم در زیرش نمایش داده بشه یا نه؟
در حال حاضر فقط اسم تروفی رو کنسول نشون میده
البته منظورم زمانی هست که تروفی رو بدست میاریم وگرنه در حالت عادی و در قست تروفی مشخصات کلی تروفی دیده میشه که منظورم اون بخش نیست
با تشکر
ببین وقتی ترافی میاد، عکس یه کاپه کنارش اسم ترافی هست ولی زیر ترافی بصورت نوشته حرکتی توضیح ترافی هم خیلی سریع مینویسه و رد میشه.
فکر کنم برای اینکه بفهمی چرا ترافی بُردی باید بصورت کلاسیک بری توی اکانتت و ازونجا بخونی ترافیه مال چی بود!لیست ترافی های بازی رو بزن بر اساس تاریخی که گرفتیشون و چکشون کن.
ولی اینقدر ترافی ها بد جایی ظاهر میشن که وقت نمیکنی بخونی :d مثلا هزارتا دشمن کشتی بعد ترافی میاد خو وسط جنگم چطوری ترافی رو بخونم که چرا بردم،خب حتمن بخاطر همین کشت و کشتار ـه دیگه :d
ولی یه خوبی ای داره،هر موقع ترافی بگیری یک عکس (اسکرین شات) همون لحظه از بازیت میگیره.برو توی حافظه کنسول همونجا که لیست عکس ها میاد،برو اسکرین شات های ترافی رو نگاه کن قشنگ متوجه میشی هر ترافی رو کی و برای چی گرفتی.