هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای غیرفعال کردن شارژشدن پلاس از طریق PC راهی هست؟
تفاوت رزولیشن با فریم دقیقا چیه؟مثلا گفته شده که بخش داستانی UC4 1080P و 30 فریم هست ولی بخش انلاین 900P و 60 فریم هست.

تفاوت رزولیشن با فریم دقیقا چیه؟مثلا گفته شده که بخش داستانی UC4 1080P و 30 فریم هست ولی بخش انلاین 900P و 60 فریم هست.

تو مولتی چون سرعت و واکنش بازیکن ها خیلی بالا تر از قسمت سینگل هست و طبیعتا این سرعت بالا باعث تار شدن تصویر میشه فریم رو بالا بردن که این تاری که تو حرکت های سریع بوجود میاد از بین بره.

تو مولتی چون سرعت و واکنش بازیکن ها خیلی بالا تر از قسمت سینگل هست و طبیعتا این سرعت بالا باعث تار شدن تصویر میشه فریم رو بالا بردن که این تاری که تو حرکت های سریع بوجود میاد از بین بره.
جواب سوال اول چی!
پس رزولیشن این جا چیه؟

به تمامي دوستاني كه مشكل دانلود كردن دارن !!!
اين فنگ جديد اينترنت خودمونه !

يه اتفاقي افتاده كه نميشه از PSN دانلود كرد و اين رو هفته پيش هم داشتيم كه از شنبه درست شد دوباره از ديشب خراب شده
دست به دانلود هاتون نزنيد يا حذف شون نكنيد صبر كنيد ببينيم مشكل حل ميشه يا نه

اره ميشه ولي يه مقدار سخته ! از خود همون كنسول خاموشش كن
تا جايي كه يه بار انجام دادم بايد بري توي اكانتت با PC و قسمت بازي هايي كه گرفتي و خريدي ، بعد بگرد و اون خريد پلاس ات رو پيدا كن بعد روش ميزني و از اون جا ميتوني تيك اتوماتيك RENEWAL رو بزني تا ديگه خودكار شارژ نكنه

لطفا در مورد اتصال ps4 به اسپیکر هم توضیحاتی دهید. دوستان خروجی صدای دستگاهشون رو با چه نوع اسپیکری میگیرند. آیا از کابل اپتیکال استفاده میکنند یا اگر اسپیکرهایشان ورودی اپتیکال نداشت از مبدل خاصی برای صدا استفاده میکنند ؟؟؟؟؟

مي توني يه كابل اپتيكال بزني به دستگاه و از اونطرف هم به ورودي پخش كننده ات بعد اگر خودكار صدا نرفت روي پخش كننده برو توي تنظيمات و بخش صدا و از اون جا دوباره براش خض صدارو تعريف كن

سلام دوستان من یه مشکل مسخره واسم به وجود اومده
من تا امروز بعد از ظهر به راحتی داشتم mgs رو دانلود می کردم 11 گیگشم گرفتم اما الان میزنم رو دانلود یه کم وای میسه بعدش ارور میده جالب اینجاست که بازی ها رو دانلود نمیکنه ولی آپدیتا رو دانلود میکنه مثلا الان application data رو نمیگیره ولی MGO online data رو میگیره مشکل چیه؟

بالاتر توضيح دادم داداش

آقا یه سوال داشتم
من اگه بخوام یه بازی رو مثلآ star wars رو با فردی به نام x شریکی از استور بخریم میشه؟ مشکلی پیش نمیاد میش هر دو همزمان آنلاین بود؟
بعد اگه بخوام میتونم برم با یه نفر دیگه مثلآ y برم black ops 3 رو شریکی بخرم؟
بعد میخوام با نفر دیگه مثلآ Z نامی R6 و بگیرم
هم زمان تو مثلآ یه سال هم star wars و black ops 3و R6 رو که با کاربرای XوYوZ شریکی هر کدوم و گرفتم بازی کنم؟ یا نه فقط میتونم با همون یه نفر شیر کردم بازی اولو باید تمام بازی ها رو با اون بخرم؟

سلام.دوستان بعد از آپدیت کنسول به ورژن 3.10 سرعت تو منو اصلی و کلا سرعت کنسول خیلی کند و جابجایی تو منو ها با مکس های زیاد شده.برای شما هم چنین مشکلی پیش اومده بعد از آپدیت به ورژن 3.10؟این سونی هم جدیدا یه جوری شده ها:-/

دوستان کسی جایی (توی تهران) یا سایتی یا هرچی :) میشناسه که آپدیت بازی هارو بفروشه ؟ ممنون میشم اگه میدونید پ.خ بدید .خیلی لَنگم
driveclub رو خریدم بخوام آپدیت کنم یه 1 سالی طول میکشه:d

دوستان عزیز یه سوال مهم دارم موقع ساختن آی دی PSN نمیشه کشور رو ایران انتخاب کرد ؟! یا اصلا ایران نداره ؟ چرا همه آمریکا و انگلیس انتخاب میکنن ؟ ممنون میشم پاسخ بدید

دوستان عزیز یه سوال مهم دارم موقع ساختن آی دی PSN نمیشه کشور رو ایران انتخاب کرد ؟! یا اصلا ایران نداره ؟ چرا همه آمریکا و انگلیس انتخاب میکنن ؟ ممنون میشم پاسخ بدید
ایران نداره چون بر اساس واحد پول ما PSN Card وجود نداره
به این دلیل همه ایگلیس و آمریکا انتخاب میکنن چون فقط PSN Card پوند و دلار تو ایران گیر میاد

آقا یه سوال داشتم
من اگه بخوام یه بازی رو مثلآ star wars رو با فردی به نام x شریکی از استور بخریم میشه؟ مشکلی پیش نمیاد میش هر دو همزمان آنلاین بود؟
بعد اگه بخوام میتونم برم با یه نفر دیگه مثلآ y برم black ops 3 رو شریکی بخرم؟
بعد میخوام با نفر دیگه مثلآ Z نامی R6 و بگیرم
هم زمان تو مثلآ یه سال هم star wars و black ops 3و R6 رو که با کاربرای XوYوZ شریکی هر کدوم و گرفتم بازی کنم؟ یا نه فقط میتونم با همون یه نفر شیر کردم بازی اولو باید تمام بازی ها رو با اون بخرم؟

شدنی که میشه ولی یه خورده سخته:d

ببین تو یک اکانتو بیشتر از یک دستگاه نمیتونی اکتیو کنی، حالا اگه بازی SWB رو روی اکانت خودت بخری باید اکانت خود رو بدی X تا روی دستگاهش اکتیو کنه یا دوستت میتونه بخره تو اکانت اونو اکتیو کنی روی دستگاهت

حالا اگه بخای بازی BO3 رو هم بخری،شخص Y باید بازیو با اکانت خودش بخره، بعد اکانتو بده تو اکتیو کنی

واسه بازی R6 هم شخص Z باید بازیو روی اکانت خودش بخره بده به تو اکتیو کنی

مشکلش فقط اینجاس با این کسایی که میخای بازی شریکی بخری نباید با کسه دیگه ای بازی دیجیتالی خریده باشن، ولی دیگه به همین با همین دوستات به همین صورت که هستند میتونی بازیها جدید بخریو بازی کنی :)

سلام دوستان من تازه ps4 خریدم. خواستم ببینم چجوری میشه سرعت دانلود تو ps4 رو بیشترکرد نسبت به کامپیوتر خیلی کمه و اینکه چطوری از ف. ی. ل. ت. ر شکن رو کنسول استفاده کنم... ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستمون راست میگه.با psx میتونی لینکهای دیتارو در بیاری و با دانلود منیجر دانلود کنی.اگه سرعت دانلود با دانلود منیجر هم خوب نبود میتونی لینکارو داخل آپلود سنتر Upload Files - 4upld - File Sharing Made Simple ریموت کنی و با نهایت سرعت دانلود کنی
یه روشم هست که داخل کنسول با سرعت دانلود واقعی دانلود کرد اونم موقعی هستش که با نرم افزار psx کنسول داره از سیستم نت میگیره.خب چه کاریه.وقتی Psx زدی خب دیتاشو دانلود کن و با همین psx بریز دیگه.حالا این روش کجا به درد میخوره؟مثلا برای بازی درایور کلاب 200-300مگ آپدیت اومده.شما بخوای کل آپدیتوش با Psx دانلود کنی و بریزی 11گیگ میشه اما اگه کنسول با psx به سیستم وصل باشه و دانلود کنه اون 200-300 مگو با سرعت واقعی دانلود میکنه.برای من که تست کردم اینطور بوده
چیز شکنم میشه رو کنسول شیر کرد ولی باید آی پی دهی رو بلد باشی.فقط یادت باشه باید کانکشن چیزشکن رو شیر کنی .مثلا اگه کریو داری باید کانکشن کریو رو شیر کنی برای کنسول
روی کنسول با تک کانکشن دانلود میکنه برای همین سرعت کمه !! تنها راهی که هست میتونید با PSX دانلود کنید بعد بریزید روکنسول
داخل دانلود منیجرم اگه سرعت دانلود کم باشه(که برا اکثرا هست و برا منم هست) باید دانلود منیجرو بذاری رو تک کانکشن تا سرعت دانلود واقعی دانلود کنه که در اینجور مواقع من ریموت از Upload Files - 4upld - File Sharing Made Simple رو پیشنهاد میدم.خیلی هم خوبه

سلام دوستان
دو تا سوال داشتم

1. بهترین روکش سر آنالوگ کدوم جنس هست و رو دسته خوب فیت میشه و در کل خوش دسته؟

2. بخوام فیفا 16 بگیرم و تا آخر تابستان سال آینده نگه دارم بصرفه ترین حالت کدومه؟ 1.فیزیکی 2.خرید با اکانت شخصی 3.خرید با اکانت کانادا که میگن بن نمیشه؟

اگهر کلا نت رو به واسطه pc و با psx بگیرم سرعت کلی بهتر میشه؟؟
اگه اینطوره که کلا همیشه همینکارو میکنم خب :d
رو پینگ هم تاثیری داره؟
این سرویسهای کاهش پینگ چطور؟ اگر فایده داره و تاثیر محسوسی داره چجوری ازشون در کنسول استفاده کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or