هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان. من قیل از عید یه xbox 360 گرفتم و jtag کردمش.
مشکلی هم باش ندارم ولی وسوسه شدم با یه PS4 عوضش کنم.
به نظرتون ارزشش رو داره؟
PS4 حدود 1,200,000 قیمتشه و منم برای فروش xbox حدود 700,000 دستمو میگیره...
میخوام بدونم قیمت بازیهاش حدود چقده و گرافیک و گیم پلی بازیهاش (مخصوصا فوتبال) تفاوت زیادی داره با xbox360 یا نه؟
مطمعنا ارزش داره
قیمت بازیهاش (نو) که هرچی بازی جدید تر باشه گرون تره بازی های جدید تا 260 هم میرسه قیمتش و هرچی قدیمی تر باشه ارزون تر میشه مثلا TLOU رو من خودم نوشو گرفتم 110 و pes 15 هم گرفتم 140 تومن (البته قیمت ربط به قیمت خوده بازی تو استور هم داره)
گرافیکش که بعله خیلی تفاوت داره
در مورد گیم پلی هم خیلی تفاوت خاصی ندارن شاید بعضی بازی هایی که موتورشون واسه نسل 8 با 7 فرق میکنه گیم پلیشون رو نسل 8 بهتر باشه.
خلاصه که نسل 7 رو دیگه بیخیال بشو چون دیگه بیشتر بازی های خوب براش نمیاد.

سلام یه عزیزی هست بگه چطور میشه بازی دیجیتالی از PSN خرید؟ یعنی حساب رو شارژ کنیم و بعد رو Download بزنیم و بعدش که تموم شد بازی کنیم یا نیاز به کد دیجیتالی هست؟
شارژ
خرید (دفت کنید با دانلود فرق داره)
دانلود
بازی کردن

سلام یه عزیزی هست بگه چطور میشه بازی دیجیتالی از PSN خرید؟ یعنی حساب رو شارژ کنیم و بعد رو Download بزنیم و بعدش که تموم شد بازی کنیم یا نیاز به کد دیجیتالی هست؟

مسعود جان اول از یکی ازسایتها یه شارژ psn کارت بسته به اکانتت دلار یا پوند میخری بعد یه کد دوازده رقمی بهت میدن میری استور آخرین خط redeem code اونجا کد رو میزنی بعد پول میره به حسابت و هر بازی رو خواستی میری روش و سپس بسته به پولی که داری میخری راستی پسورد و ایمیل اکانتت رو حتما به یاد داشته باش که بعدا خواستی بفروشی لازمت میشه

با سلام
در سایت تاپیک مشخصی برای تبادل نظر در مورد بازیها وجود نداره؟
اگر تاپیکی هست ممنون میشم لینکش رو بدید
یه تاپیکی که در مورد بازیها بشه بحث و گفتگو کرد اونم در یک جا و نه به صورت تکی

و اینکه دموی فیفا در استورهای مختلف فرق میکنه؟
یعنی دموی استور نیوزلند با امریکا فرق میکنه که دوستان همه دنبال نسخه امریکاش هستند؟
از لحاظ تیم های مختلف که وجود دارن ممکنه فرق بکنه؟

دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنین.خیلی مهمه اگه درست نشه میخوام برم بفروشمش:(:(=((
شما از setting تنظیمات صفحه نمایش چیزایی مثل رزولوشن رو هم از روی ps4 تغیر بده .
یه فوتی هم جای کابل روی تلویزیون و ps4 رو بکنید.:d
یه کی هم این پارازین ماننده ببینید از کنارش کابل برق یا همچین کابلایی نمیگذره چیزی که از توش جریان برق ردشه نزدیک کابل نزارید(حتی دستگاه)
ایشالا درست میشه

دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنین.خیلی مهمه اگه درست نشه میخوام برم بفروشمش:(:(=((

احتمال خیلی زیاد میدم مشکل از GPU کنسول باشه. اور هیت که میکنن داستان دار میشن.x360 هم اینجوری میشد که به سه چراغ میرسید. صفحه یادمه خط خطی میشد

با سلام

و اینکه دموی فیفا در استورهای مختلف فرق میکنه؟
یعنی دموی استور نیوزلند با امریکا فرق میکنه که دوستان همه دنبال نسخه امریکاش هستند؟
از لحاظ تیم های مختلف که وجود دارن ممکنه فرق بکنه؟
سلام. خیر دموی فیفا هیچ تفاوتی نداره.

با سلام
تاپیکه مبادلها مدتها پیش بود که دیگه بسته شد .

ای ایها الناس کمک.فکر کنم دیگه بیچاره شدم.فکر که نه دیگه بیچاره شدم قطعا.فقط میخوام ببینم مشکل از چیه فقط درست میشه یا نه.
http://8pic.ir/images/s2pxcwze7ofktb5u2d8m.jpg
دوستان ایراد نه از مانیتوره نه از کابل با مانیتور و کابل های دیگه امتحان کردم.
راستی همیشه این طوری نیست هی میادو میره و شدتش هم کم و زیاد میشه.
واقعا ممنون میشم راهنمایی کنین حسابی گیج شدم.
رویه TV امتحان کردی تا حالا ؟ یعنی رو هر display امتحان میکنی همین مشکل هست؟

بی زحمت راهنمایی کنید:d

1- آقا کد آنلاین بازی که توی بازارچه واسه بعضی بازی ها استفاده شده وبعضی ها هم استفاده نکردن چیه؟؟

2- اگه بازی دسته دوم بخریم و نفر قبل بازی رو آنلاین باز کرده باشه ، ما هم میتونیم اون بازی رو آنلاین بازی کنیم یا دیگه نمیتونیم؟؟

3- چون من تا الان یه عمره دارم با موس بازی میکنم به نظرتون چن روز طول میکشه تا بتونم با آنالوگ ها راحت کارکنم (و دیگه مث دختر بچه ها ک اولین بار موس میگیرن دستشون نباشم:)))

4- به عنوان اولین بازی چی رو پیشنهاد میکنید بخرم؟(خودم دوست دارم بتمن رو بخرم ولی گذاشتمش واسه خرید دوم چون خیلی اعصابم خورد میشه اگه بتمن رو رو ک دذارم بازی میکنم نتونم با آنالوگ ها خوب کار کنم.) به بازی ای رو معرفی کنید که کنترلش زیاد سخت نباشه:d

5- الان حجم بازی ها حدود 50 گیگه ، بنظرتون تا آخر نسل حجم بازی ها چند گیگ میشه(میخوام اینو بدونم تا بعدش تضمیم بگیرم که 1 ترا رو بخرم یا 500گیگرو)'

6- واسه اولین بار و ساخت اکانت باید به اینترنت وصل باشیم؟؟

دوستان یه سوال در مورد ظرفیت 2
وقتی فروشنده یوزر و پس رو میده و اکانت رو پرایمری کنیم و بازی رو تو لیست دانلود بذاریم بعد میتونیم دیتاشو بعدا دانلود کنیم؟یا نه حتما باید دیتارو همون موقع و تا زمانی که اکانت دست ماست بریزیم؟

دوستان یه سوال در مورد ظرفیت 2
وقتی فروشنده یوزر و پس رو میده و اکانت رو پرایمری کنیم و بازی رو تو لیست دانلود بذاریم بعد میتونیم دیتاشو بعدا دانلود کنیم؟یا نه حتما باید دیتارو همون موقع و تا زمانی که اکانت دست ماست بریزیم؟

می تونید هر موقع که دیتا رو داشتین بریزین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or