هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ببخشيد اشتباه شد ١ماهه نه ١ساله
تو تاپيك قيمت كنسول ps4 گفته بودن كه يكي يدونه خريده كه اكانت ١ساله پلاس داره(ولي هرچي فكر ميكنم با عقل جور در نمياد)
1-3-12 ماه داره
توی Psn هم سرچ کنی میاد
موفق باشید !

١-٣-١٢ ماه يعني چي ؟ يعني شانسيه؟
بعدكارت فيزيكيه يا رو خود كنسول هست؟
نه داداش بستگی به خودت داره کدوم رو بخری
بعضی از باندلا پلاس هم روشون هست بصورت جداگانه هم موجوده که کد روی کارتو وارد حسابتون میکنید تا پلاس فعال بشه

١-٣-١٢ ماه يعني چي ؟ يعني شانسيه؟
بعدكارت فيزيكيه يا رو خود كنسول هست؟
سلام
کارت های پلاس به 3 دسته زیر تقسیم میشن:
1ماهه
3 ماهه
12 ماهه(یکساله)

اونی هم که روی باندل هست (اگه برش نداشته باشن فروشنده های عزیز ) یکماهه هستش
در بعضی باندل ها بله فقط بازی GTA V به صورت فیزیکی هستش
در سایر باندل های GTA V یک نسخه دیجیتالی هم از بازی The last Of Us Remastered هم وجود داره (به صورت کد)

سلام
دوستان چند وقتیه تو نوتفیکیشن هی ارور این میاد که بازی فلان تو online storage سیو نشده!! برا شما هم اینجوریه؟ راه حلی داره؟
معمولا Online storage وقتی ارور میده که فضاش پر شده باشه . سونی به شما فضایه نامحدود نمیده
save هاییی که نیاز نداری رو پاک کنه بره درست میشه D:

سلام دوستان ... من قصد دارم طی دو سه روز آینده ps4 بگیرم اما یک موضوع منو سردرگم کرده ... اونجور که فهمیدم رجین 2 اروپا در برخی بازی ها مثله last of us اعمال سانسور شده ... حالا اگه من کنسول رجین 2 بگیرم و بازی رجین یک همچنان سانسور سرجاشه ؟ اصلا بازی رجین یک روی کنسول رجین دو اجرا میشه ؟ اگه کسی کمک کنه و طوری توضیح بده که بفهمم واقعا لطف کرده چون واقعا هر کس یه چیز میگه .. ممنون .

سلام دوستان ... من قصد دارم طی دو سه روز آینده ps4 بگیرم اما یک موضوع منو سردرگم کرده ... اونجور که فهمیدم رجین 2 اروپا در برخی بازی ها مثله last of us اعمال سانسور شده ... حالا اگه من کنسول رجین 2 بگیرم و بازی رجین یک همچنان سانسور سرجاشه ؟ اصلا بازی رجین یک روی کنسول رجین دو اجرا میشه ؟ اگه کسی کمک کنه و طوری توضیح بده که بفهمم واقعا لطف کرده چون واقعا هر کس یه چیز میگه .. ممنون .

سلام . این سانسور ها و .... ربطی به ریجن کنسول نداره . اساسا میشه گفت ریجن کنسول یه چیز بی تاثیر توی بازی و ... هست . کاربردی نداره . شما فکر کن همشون مثل هم هستن و درواقع ریجنی وجود نداره :دی
اون سانسور مال بازی بود که اگر بازی رو ریجن 2 میخریدی خشونتش کم تر بود و خشونتش سانسور شده بود .
هر بازی با هر ریجنی روی هر کنسول با هر ریجنی اجرا میشه و هیچ محدودیتی نداره .

تمام صحبتهارو فراموش کن و اینجارو گوش کن
ریجن یعنی منطقه،ناحیه...ربطی به اجرا شدن یا نششدن بازی رو کنسول نداره
کنسولت هر ریجنی ک باشه،هر بازی با هر ریجنی رو اجرا میکنه(از من میشنوی ریجن 3 بخر ارزونتره)
فقط برای dlc یا همون محتوای اضافه باید ریجن بازی(دقت کن فقط بازی) یکی باشه،که اونم خیلی راحت با ساخت یه اکانت مجازی حلش میکنی
دنبال ریجن ارزون باش.گول کاسب جماعتو نخور

بچه ها من میخوام که ps4 رو به سینما خانگی وصل کنم واسه صدای دالبی و تصویرم که روی tv!حالا نکته اینجاس که چطوری باید اینکارو انجام بدم؟:دی اصلا میشه وصل کرد یا نه!tv هم 2تاhdmi بیشتر نداره در ضمن!

بچه ها من میخوام که ps4 رو به سینما خانگی وصل کنم واسه صدای دالبی و تصویرم که روی tv!حالا نکته اینجاس که چطوری باید اینکارو انجام بدم؟:دی اصلا میشه وصل کرد یا نه!tv هم 2تاhdmi بیشتر نداره در ضمن!
البته من کنسول ندارم ولی قاعدتا کنسول به تی وی وصل میشه و صدا رو هم از روی تی وی تنظیم میکنی روی سینما. معمولا اینطوره. حالا مثلا میشه صدا رو از کنسول با اپتیکالی چیزی مستقیم بدی به سینما که نمیدونم البته شدنی هست یا نه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or