1-3-12 ماه دارهببخشيد اشتباه شد ١ماهه نه ١ساله
تو تاپيك قيمت كنسول ps4 گفته بودن كه يكي يدونه خريده كه اكانت ١ساله پلاس داره(ولي هرچي فكر ميكنم با عقل جور در نمياد)
توی Psn هم سرچ کنی میاد
موفق باشید !
1-3-12 ماه دارهببخشيد اشتباه شد ١ماهه نه ١ساله
تو تاپيك قيمت كنسول ps4 گفته بودن كه يكي يدونه خريده كه اكانت ١ساله پلاس داره(ولي هرچي فكر ميكنم با عقل جور در نمياد)
١-٣-١٢ ماه يعني چي ؟ يعني شانسيه؟1-3-12 ماه داره
توی Psn هم سرچ کنی میاد
موفق باشید !
نه داداش بستگی به خودت داره کدوم رو بخری١-٣-١٢ ماه يعني چي ؟ يعني شانسيه؟
بعدكارت فيزيكيه يا رو خود كنسول هست؟
سلام١-٣-١٢ ماه يعني چي ؟ يعني شانسيه؟
بعدكارت فيزيكيه يا رو خود كنسول هست؟
اقا اين باندل هاي gta كه ريجن ٢ توش نسخه فيزيكي بازي هست يا ديجيتالي؟
بعد راست ميگن كه اكانت پلاس ١ماهه داره؟
معمولا Online storage وقتی ارور میده که فضاش پر شده باشه . سونی به شما فضایه نامحدود نمیدهسلام
دوستان چند وقتیه تو نوتفیکیشن هی ارور این میاد که بازی فلان تو online storage سیو نشده!! برا شما هم اینجوریه؟ راه حلی داره؟
سلام دوستان ... من قصد دارم طی دو سه روز آینده ps4 بگیرم اما یک موضوع منو سردرگم کرده ... اونجور که فهمیدم رجین 2 اروپا در برخی بازی ها مثله last of us اعمال سانسور شده ... حالا اگه من کنسول رجین 2 بگیرم و بازی رجین یک همچنان سانسور سرجاشه ؟ اصلا بازی رجین یک روی کنسول رجین دو اجرا میشه ؟ اگه کسی کمک کنه و طوری توضیح بده که بفهمم واقعا لطف کرده چون واقعا هر کس یه چیز میگه .. ممنون .
سلام دوستان ... من قصد دارم طی دو سه روز آینده ps4 بگیرم اما یک موضوع منو سردرگم کرده ... اونجور که فهمیدم رجین 2 اروپا در برخی بازی ها مثله last of us اعمال سانسور شده ... حالا اگه من کنسول رجین 2 بگیرم و بازی رجین یک همچنان سانسور سرجاشه ؟ اصلا بازی رجین یک روی کنسول رجین دو اجرا میشه ؟ اگه کسی کمک کنه و طوری توضیح بده که بفهمم واقعا لطف کرده چون واقعا هر کس یه چیز میگه .. ممنون .
از کجا باید پاک کنم؟معمولا Online storage وقتی ارور میده که فضاش پر شده باشه . سونی به شما فضایه نامحدود نمیده
save هاییی که نیاز نداری رو پاک کنه بره درست میشه D:
البته من کنسول ندارم ولی قاعدتا کنسول به تی وی وصل میشه و صدا رو هم از روی تی وی تنظیم میکنی روی سینما. معمولا اینطوره. حالا مثلا میشه صدا رو از کنسول با اپتیکالی چیزی مستقیم بدی به سینما که نمیدونم البته شدنی هست یا نه.بچه ها من میخوام که ps4 رو به سینما خانگی وصل کنم واسه صدای دالبی و تصویرم که روی tv!حالا نکته اینجاس که چطوری باید اینکارو انجام بدم؟اصلا میشه وصل کرد یا نه!tv هم 2تاhdmi بیشتر نداره در ضمن!