هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

میشه بگین چرا تو خرید حضوری فروشنده ها دزدن اما تو پستی نه؟
اکثرا فروشنده های یک همچنین جاذبه ای دارن وگرنه همشون به این صورت نیستند .
بعد شما مگه مغازه ای که میخواید برید خرید کنید ازش رو میشناسید مگه ؟ میخواید برید کنسول بخرید دیگه براتون فرقی نمیکنه کی باشه برای همین شناخت درستی نمیتونی داشته بازی هم از فرد و هم از دستگاهی که داره بهت میده . .
این تجربه من بود من خودم خرید اینترنتی زیاد انجام میدم برای خرید کنسول هم حضوری رفتم اما اشتباه کردم باید یکم جست جو میکردم بعد کنسول هم از افرادی که خودم تشخیص دادم میخردیم دیگه گذشت باید از اشتباهاتش ادم درس بگیره ولی نظر شخصیم بود شاید شما حضوری راحت تری .

- - -ویرایش - - -

تجربه ي من از خريد اينترنتي دقيقاً برعكس اين دوست مون هست !
اگه اطلاعات كامل نداشته باشي احتمال كلاه برداري هست چه حضوري چه اينترنتي
اما در كل حضوري بهتره، مخصوصاً از فروشنده هاي با تجربه كه اسم خودشون و مغازشون معروفه و اعتبار دارن بگيري خيلي بهتره
چون كم پيش مياد كه همچين فروشنده هايي كلاه برداري كنن -شايد كمي گرون تر بدن- ولي جنس خراب نمي دن

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان كسي اپليكيشن spotify رو فعال كرده تو كنسولش؟ من كه تو گوشيم داشتم خيلي راضي كننده بود سرعت سروراش براي پخش آنلاين و سينك كردن.البته بعد مدتي كه دوره مجانيي بودن اكانت تموم شد كلا بلا استفاده شد. كلا اگه كسي باهاش كار كرده بگه كه اگه مي ارزه بريم اكانت پريميم بخريم ازش.

آقا راست که بازی های که با اکانت پلاس 14 روز ژاپن میخرن بعد از تموم شدن 14 روز بازی پاک میشه؟
بازی ها پاک نمیشن باید حتما باز پلاس تهیه کنی تا بتونی بازی کنی.

- - -ویرایش - - -

تجربه ي من از خريد اينترنتي دقيقاً برعكس اين دوست مون هست !
اگه اطلاعات كامل نداشته باشي احتمال كلاه برداري هست چه حضوري چه اينترنتي
اما در كل حضوري بهتره، مخصوصاً از فروشنده هاي با تجربه كه اسم خودشون و مغازشون معروفه و اعتبار دارن بگيري خيلي بهتره
چون كم پيش مياد كه همچين فروشنده هايي كلاه برداري كنن -شايد كمي گرون تر بدن- ولي جنس خراب نمي دن

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوست عزیز من ذکر نکردم که این افرادی که من میگم خوشون مغازه دارن اما من به صورت حضوری ازشون خرید نکردم و حتی اینترنتی هم خرید نکردم (پیش یکی دیگه رفتم) اما دارم میگم که خرید از افرادی که خودشون مغازه دارن اما سایت هم برای فروش دارن و معتبرن بهتره منکر این نمیشم که کلاه بردار وجود نداره.

بازی ها پاک نمیشن باید حتما باز پلاس تهیه کنی تا بتونی بازی کنی.

یعنی الان اگه بازی و از اکانت ژاپن بگیرم بعد برم اکانت اروپپا یا امریکا (پلاس ) شارژ کنم میشه رو اکانتای دیگه بازی کرد؟
الان بقیه اکانتای اروپا و امریکام همینطوریه یعنی بازی free باید حتمآ اکانت پلاس گرفته باشی تا بتونی بازی کنی؟ یعنی یه ماه نگیری نمیشه؟

دوستان اگه یگی دستگاشو بده به فروشنده قابل اطمینان براش بازی دیجتالی بریزه بعد ببره بازی کنه باید انلاین باشه تا بتونه بازیش کنه؟:|
یه جاهمچین چیزی شنیدم نمیدونم من بد متوجه شدم یا راسته؟
بعد اونایی که ریجن سه دارن هیچ کشکلی ندارن باش؟میرتسم بخر بعد یه چیزی داشته باشه اخه نیستارزون تره:(
جایی رو میشناسید بازی دست دوم بفروشه تو سایت ها؟ یا بخره

داداشي كلا از نظر من بازي ديجيتالي كه شيربنك ميفروشن،مفتش كرونخ،دنبال ديسك باش،بازي كن و سير شدي راحت بفروشش.

دوستان من این initialize PS4 رو بزنم کل هارد کنسول فرمت میشه و بازی ها پاک میشن ؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

بله ...کلا همه چی پاک میشه . برای نصب فریمور باید از فریمور های ریکاوری که حجمشون تقریبا 900 مگ هست استفاده کنین

من برخلاف میل باطنیم ps4 گرفتم. حالا بازی از چه سایتی میشه تهیه کرد یه اماری بدین بچه ها ارزونم بده

همین بازار سنتر خودمون که لینکش بالا صفحه هست برو و دست دوم بگیر

یکی از رفیقای من یه مشکلی تو وارد شدن به بخش آنلاین GTAV براش پیش اومده نمیدونستم کجا بپرسم اینجا میگم :)
(پلاسه 1 ساله داره) وقتی میخواد وارد بخش آنلاین بشه این پیام رو میده The rockstar game service are unavaible right now مشکل از چیه ؟؟؟ ( اینترنت 3 مگ داره سرعت دانلود 800 ، هم با کابل به مودم وصل کردیم هم با wifi ولی با هر2 همین پیام رو میده) PLEASE HELP ! :D

دوستان میشه از روی خود دیسک بازی تشخصی داد ریجن چنده ؟؟ یه بازی دستم رسیده که قاب نداره میخواستم بدونم که ریجنش چنده ...؟
اگه روی دیسک بصورت عدد رده سنی رو نوشته باشه ریجن 2 هست مثلا +18 اگه بجای عدد حروف انگلیسی مثه M یا T نوشته باشه ریجن 1 و اگه هیچی ننوشته باشه ریجن 3 هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or