هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من چند وقتي هست يعني بعد از عيد نميتونم پارتي درست كنم يا اگه يكي اينوايت كنه بعد برم سريع از پارتي لفت ميشم!سرويسم آرت ١ شاتل هست كه كنده ولي خوب GTA رو آنلاين بازي ميكنم،ولي الان ٢يا٣ هفته اي هست نميتونم پارتي درست كنم يا عضو بشم،البته كلا سرعت اومده پايين ولي به زحمت الان last of us ميشه بازي كرد!ولي من قبلا بدون مشكل راحت كار ميكردم!دليلش چي ميتونه باشه؟؟؟
با تشكر

سلام دوستان
من چند وقتي هست يعني بعد از عيد نميتونم پارتي درست كنم يا اگه يكي اينوايت كنه بعد برم سريع از پارتي لفت ميشم!سرويسم آرت ١ شاتل هست كه كنده ولي خوب GTA رو آنلاين بازي ميكنم،ولي الان ٢يا٣ هفته اي هست نميتونم پارتي درست كنم يا عضو بشم،البته كلا سرعت اومده پايين ولي به زحمت الان last of us ميشه بازي كرد!ولي من قبلا بدون مشكل راحت كار ميكردم!دليلش چي ميتونه باشه؟؟؟
با تشكر
دوست خوبم *****ینگ هوشمنده متاسفانه من با سرعت دوازده مگ هم نتونستم یه دقیقه پارتی رو نگه دارم و لفت میشدم و تو جوین شدن هم بازم مشکل داشتم فقط تکی میتونی سرچ کنی

- - -ویرایش - - -

اصلا ربطی به اینترنتم نداره چون این کار اینترنت امریکا میخواد.با یه ریستارت درست شد و برگشت به 744 گیگ ولی خوب میگم ترسیدم طوریش شده باشه

بچه ها تام رایدر جدید اصلا واسه ps4 نمیاد؟ همه جا نوشته انحصاری xbox شده.

دوست خوبم انحصاری زمانی هستش و بعد از مدت مشخصی واسه ps4 هم میاد البته زمانش رو فعلا فاش نکردن

اصا ديگه آنلاين نه GTA شد نه last of us
يعني لعنت به اين اينترنت ايران،با استفاده از *وي*پي*ان برطرف ميشه اين مشكلات؟!

دهنشونو *****
میریم بازی میخریم 200 تومن که انلاین بزنیم
اینا هی میان گند میزنن واقعا دیگه شورشو دراوردن
بچه های خودشون که اونور صفا میکنن بعد اینا تنها تفریحی که برامون مونده روهم قطع میکنن
بعد میگن چرا مردم افسرده ان
چرا خودشکی زیاده.چرا خلاف و جرم زیاده واقعا تا کی؟؟؟
ادم باید گریه کنه :(

سلام ببخشید دوستان من میخوام ps4 یه سوال داشتم

با این وضع نت که دوستان میگن ارزش داره کلا بخرم یا نه؟؟
اگه میشه جواب بدین الان واقعا شک کردم بخرم یا نه

سلام دوستان راهی هست بازی های که تو منو هستن رو به library بفرستی
یه گزینه برای محدود کردن تعدادی که توی منوی هست توی setting هست . مثلا چندتای اخری که بازی کردی میمونه بقیه میرن توی LIbrary اما اینکه هیچی نباشه و همه توی Lib باشن نمیشه

سلام:
یه سوالی داشتم
بنده یه بازی خریداری کردم که یه کد دی ال سی درونش بود و چون ریجن 2 بود و منم اکانت ریجن 2 ساختم و چون زبانش انگلیسی نبود وقتی کد 12 رقمی رو زدم اشتباهی روی یه گزینه ای کلیک کردم و کلا از صفحه ای که دی ال سی میخواست دانلود کنه خارج شد.
و الان هر چی کد و میزنم میگه یه پیامی میده و خارج میشه در صورتی که اصلا تو لیست واسه دانلود نرفته میخواستم بدونم آیا کد دیگه نمیشه استفاده کرد ؟چون حتی تو لیست دانلود هم نرفته.....

دوستان. من اگه پلاس بخرم بعد فقط بازی های ماه پلاس رو یا بازی های تخفیفی شو بخرم. فقط بریزم تو library، بعد ها که پلاسم تموم شد میتونم دوبا ره بازیشون کنم؟ اگه بعد ها مثلا 2-3 ماه بعد پلاس بخرم دوباره چی؟

دوستان ،من اکانت رو به کسی دادم و اون primary کرده..من حالا میخوام اکانت رو دستگاه خودم primary کنم ولی ارور میده...راهنمایی کنید چه کارکنم؟؟

دوستان ،من اکانت رو به کسی دادم و اون primary کرده..من حالا میخوام اکانت رو دستگاه خودم primary کنم ولی ارور میده...راهنمایی کنید چه کارکنم؟؟
هر اکانت فقط روی یک دستگاه primary میشه اول باید از روی اون دستگاه deactive بشه تا شما اکتیو کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or