هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بعد از آپدیت یکم وضعیت بازی های سیرینگ بهم ریخته ، واسه بعضی اکانتها قفل اومده دیگه نمیتونن بازی کنن

بهتره صبر کنی چندروز مشخص شه مشکلش چطوری حل میشه

اپدیت نرم افزار خود کنسول؟
جالبه نمیدونستم
خدارو شکر بازیام هنوز سالمه و عکس قفل روشون نیومده
این حدیدارم یه دو هفته ای صبر میکنیم تا وضعیت بهتر بشه بعد بخریم
ممنون

اپدیت نرم افزار خود کنسول؟
جالبه نمیدونستم
خدارو شکر بازیام هنوز سالمه و عکس قفل روشون نیومده
این حدیدارم یه دو هفته ای صبر میکنیم تا وضعیت بهتر بشه بعد بخریم
ممنون

آره آخرین آپدیتی که سونی داده واسه دستگاه و اگه بخای آنلاین بازی کنی اجباریه آپدیتش

آره بهتره چندروز صبر کنی ولی فکر میکنم کسی بعد از این آپدیت دیگه اکتیو کنه مشکلی واسه لایسنس هاش پیش نیاد

سلام دوستان یه سوال بازی رجین رو دستگاه رجین 2 اجرا میشه ؟؟؟

هادی جان سوالو بد پرسیدی ولی میتونم بگم ریجن بازی و دستگاه هرچی باشه مشکلی نداره فقط موقع دانلود دی ال سی واسه بازی ریجن اکانتی که میسازی با ریجن بازیت یکی باشه

درود دوستان تو جعبه دستگاهم یک دفترچه playstation plus داره که تو قسمت play station store یک کد داره و قسمت music unlimited یک کد داره ... 10 دلاری هم هست فکر کنم ... توضیح میدین جریان چیه ؟ من استفاده نکردم از کدها و افلاین بازی کردم ... کنسولم از ایران نگرفتم و دفترچه توش بوده ... استفاده از این کد بازه زمانی داره یا هر موقع بخوام میتونم استفاده کنم ؟ با این کد play station store میشه اپدیت بازی هارو هم گرفت ؟

درود دوستان تو جعبه دستگاهم یک دفترچه playstation plus داره که تو قسمت play station store یک کد داره و قسمت music unlimited یک کد داره ... 10 دلاری هم هست فکر کنم ... توضیح میدین جریان چیه ؟ من استفاده نکردم از کدها و افلاین بازی کردم ... کنسولم از ایران نگرفتم و دفترچه توش بوده ... استفاده از این کد بازه زمانی داره یا هر موقع بخوام میتونم استفاده کنم ؟ با این کد play station store میشه اپدیت بازی هارو هم گرفت ؟
سلام عزیز
کده پلاس اگر 14 روزه نیست ( چون 14 روز credit card میخواد ) میتونی توی استور بزنی و استفاده کنی .
کده 10 دلاری هم باز میتونی تو استور بزنی
توجه داشته باش که برای redeem کردن این کدها باید ریجنه اکانتت با ریجن کنسولت یکی باشه ( به این منظور "فقط" که کدهای داخل پکه شما هم ریجن با منطقه خریداری شده هستن )
اپدیت بازی به کده استور مربوط نیست. اپدیت بازیا مجانی هست
اگر dlc منظورت هست که خب باید جدا بخری و دانلود کنی - برای نصبش هم ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه
gud luk

سلام دوستان

می خواستم ببینم بین ریجن 1 .2 و 3 چه تفاوتی هست که قیمت هاشون با هم فرق داره ؟

و اینکه هنوز هک نشده ؟ جریان شر بازی چیه ؟ یکدونه بازی می خری ولی روی چندتا ps4 می تونی بریزی ؟

سلام دوستان

می خواستم ببینم بین ریجن 1 .2 و 3 چه تفاوتی هست که قیمت هاشون با هم فرق داره ؟

و اینکه هنوز هک نشده ؟ جریان شر بازی چیه ؟ یکدونه بازی می خری ولی روی چندتا ps4 می تونی بریزی ؟
هیچ فرقی سخت افزاری و نرم افزاری نیست فقط ریجن ۳ و ۲ ژاپن جای X با دایره در منو عوض شده البته با اپدیت جدید تا حدودی حل شده
خیر هک نشده...اکانت شر شده نوعی خرید بازی ارزان تر هست و دیسک بلو ری نیاز نیست قیمت هم از ۶۰ تا ۹۰ هست
اگر خودت یک بازی دیجیتالی بخری میتونی روی ۲تا کنسول بریزی
در حال حاضر ارزان ترین راه کرایه بازی هست هفته ای ۲۰ تومن

دوستان من پلاس بگیرم برای PS4 ایا میتونم رو ویتا هم از پلاسش استفاده کنم؟ بازی های Free ویتا که هر ماه اعلام میشرم میتونم دانلود کنم بازی کنم؟

دوستان من پلاس بگیرم برای PS4 ایا میتونم رو ویتا هم از پلاسش استفاده کنم؟ بازی های Free ویتا که هر ماه اعلام میشرم میتونم دانلود کنم بازی کنم؟

بله هم برای PS3 ,PSV,PS4 قابل استفاده است فقط باید یوزر نام و رجین کشور برای هر سه یکی باشه.

سلام سوال پیش پا افتاده ای دارم
چندین ساله گیمر حرفه ای پیسی و بتلفیلد هستم و کنسول واقعا واسم مهم نبود تا طراحی دوال شاک 4 رو دیدم
می خوام در کنار پیسی یک کنسول بخرم یک سوالی که ذهنمو بد مشغول کرده نحوه بازی کردن با دوال شاک !!!
چند باری که رو پیسی تست کردم واقعا نمی تونستم حتی یک تارگت ثابت رو بزنم خیلی افتضاح خیلی !!!!

می خواستم بدون تویه پی اس 4 به همین شکل و باید عادت کنم ؟ یا سیستمی چیزی برای کمک به ایم گیری هست یا نه؟ سطح پلیر های کنسول نسبت به پیسی پایین تره یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or