بیشتر از 16 تا user و 16 تاش Primary قبول نمیکنه.یه سوال دیگه رو یه پلی چندتا اکانت میشه primary کرد؟
بیشتر از 16 تا user و 16 تاش Primary قبول نمیکنه.یه سوال دیگه رو یه پلی چندتا اکانت میشه primary کرد؟
از این لینک نوع مدمتونو انتاب کنید خودش توضیح میدهاین پورت فورواردینگ چیه دیگه دوست عزیز؟
بخشه setting میتونی notli ها رو غیر فعال کنی !سلام.اگر سوالم تکراریه ببخشید.
میشه کاری کنم کسی بهم برای پارتی چت اینوایت نده؟؟؟؟وقتی مولتی بازی میکنم اینوایت میاد حواسم پرت میشه.میخوام اگر امکانش هست غیر فعالش کنم هر وقت هم خواستم فعالش.
داداش بیا تو پخ با هم راحت تر حرف بزنیمداداش میخوام از حالت easy به ****** chang بدمش نمیره
بخشه setting میتونی notli ها رو غیر فعال کنی !
موفق باشی.
ممنون ولی نمیره رو این حالت هم یعنی گذاشتم دان شد یه گیگ ولی بعد تغییر به پ ر و کسی دیگه جلو نرفت دوباره.
سلام اره.....دوستان بازی ای که از استور دانلود میخوام کنم خودش خود به خود دیتای یکسان با ریجن اکانتم رو دانلود میکنه ؟
چون میخوام ببینم چه ریجنی رو باید دانلود کنم .
رآه هاي زيادى داره ميتوني مودم و كامپوتر و كنسول رو خاموش كني دوباره از اول از 21.93 انتقال بدى يا اينكه بري history (داخل psx) گزينه پاك شدن رو ميزنى بعد تو قسمت setting (داخل Psx) اولين تيك فعال كن و فولدري كه همه پارتا توش هستو انتخاب كن بعد بيا تو log (داخل Psx). تو كنسول قسمت دانلودها دانلود رو متوقف بعد دوباره شروع كن بعد تو Psxسلام دوستان من بازی بتل دیجیتالی خریدم موقعی که داره دیتاها انتقال میدم سزر21.93 گیر میکنه البته یکی از دوستان گفت بزار 1 گیگش در حالت easy بره بد دوباره از طریق برنامه پی ای ایکس ولی بازم نمیشه راه حلی ندارید چون اگه نشه پولم پریده اگه راه چارهای دارید ممنون میشم