هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام.اگر سوالم تکراریه ببخشید.
میشه کاری کنم کسی بهم برای پارتی چت اینوایت نده؟؟؟؟وقتی مولتی بازی میکنم اینوایت میاد حواسم پرت میشه.میخوام اگر امکانش هست غیر فعالش کنم هر وقت هم خواستم فعالش.

سلام دوستان من بازی بتل دیجیتالی خریدم موقعی که داره دیتاها انتقال میدم سزر21.93 گیر میکنه البته یکی از دوستان گفت بزار 1 گیگش در حالت easy بره بد دوباره از طریق برنامه پی ای ایکس ولی بازم نمیشه راه حلی ندارید چون اگه نشه پولم پریده اگه راه چارهای دارید ممنون میشم

سلام.اگر سوالم تکراریه ببخشید.
میشه کاری کنم کسی بهم برای پارتی چت اینوایت نده؟؟؟؟وقتی مولتی بازی میکنم اینوایت میاد حواسم پرت میشه.میخوام اگر امکانش هست غیر فعالش کنم هر وقت هم خواستم فعالش.
بخشه setting میتونی notli ها رو غیر فعال کنی !
موفق باشی.

ممنون ولی نمیره رو این حالت هم یعنی گذاشتم دان شد یه گیگ ولی بعد تغییر به پ ر و کسی دیگه جلو نرفت دوباره.

مشکل تز فایروال هست منم تازگی ها همین مشکل رو با eset دارم.
psx رو ببند
بازی رو پاک کن (از تو کنسول)
بعد اینترنت رو بزار easy و بزار یه مقدار (در حد چند مگ ) دانلود کنه بعد pause کن
psx رو باز کن و تو setting گزینه auto find replacefile رو روشن کن و پوشه فایل های بازی رو بهش معرفی کن

سلام و درود عیدتون مبارک تو پ خ شماره حساب بدین عیدی بدم
من هرکاری میکنم کنسول رو حالت ریست مود دسته ها رو شارژ نمی کنه به تنظیماتش ممکنه مربوط باشه ؟چه کنم

دوستان بازی ای که از استور دانلود میخوام کنم خودش خود به خود دیتای یکسان با ریجن اکانتم رو دانلود میکنه ؟
چون میخوام ببینم چه ریجنی رو باید دانلود کنم .

.......

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من بازی بتل دیجیتالی خریدم موقعی که داره دیتاها انتقال میدم سزر21.93 گیر میکنه البته یکی از دوستان گفت بزار 1 گیگش در حالت easy بره بد دوباره از طریق برنامه پی ای ایکس ولی بازم نمیشه راه حلی ندارید چون اگه نشه پولم پریده اگه راه چارهای دارید ممنون میشم
رآه هاي زيادى داره ميتوني مودم و كامپوتر و كنسول رو خاموش كني دوباره از اول از 21.93 انتقال بدى يا اينكه بري history (داخل psx) گزينه پاك شدن رو ميزنى بعد تو قسمت setting (داخل Psx) اولين تيك فعال كن و فولدري كه همه پارتا توش هستو انتخاب كن بعد بيا تو log (داخل Psx). تو كنسول قسمت دانلودها دانلود رو متوقف بعد دوباره شروع كن بعد تو Psx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or