هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

به نام او که اولین ذره را آفرید ، سلام علیکم

به دنبال یک تعمیرکار دسته ی پی اس 4 می گردم ، دکمه ی R2 خراب شده ، اگه برم پشت شهرداری راحت 50 تومان از من میگیرند ، می دونید که اونجا دزد بازاره

افرادی هستند که بازی رو دیجیتال میخرند و به سه نفر میدند که باعث میشه ارزون تر در بیاد.
روش خوبی هست و قیمت خوب ولی مشکلات خودش رو داره.

- - -ویرایش - - -

مطمعن نیستم ولی فک کنم حدود چهارصد گیگ قابل استفاده باشه.

ممنون داداش. اون وقت الان این 300 گیگ فضای خالی درسته یا اون 200 گیگه؟

دوستان من آچار چهار سوی پیچ های دسته ی پی اس چهار رو گیر نیاوردم ، اگر پشت شهرداری باشه از همونجا میگیرم ، من میدونم ببرم اونجا به اندازه ی پول خوده دسته میخوان پول بگیرن ، خواهشا راهنمایی کنید فردا میخوام برم ، مشکل دارم تو هزینه

همین امروز با رفیقم رفتم 200تومن داد 3تا بازی ریخت رو هاردش :| بعد میگید قفلش نشکوندن حالا شاید هک نشده باشه ولی خیلی خوب شده گفت 50بده فیفا بران بریزم تو هاردت دیگم نیازی نیست اورجینالشو بخری :|نمدونم این جه فزقی با پی اس 3کرده اونهم اینجوری بود دیگه
بازیا مثل فیفا کمبت بسکتبال wwe و .... رو ادم میریزه تو هاردش با قیمت ارزون بازیایی مثل the order و assasin و ..... رو کرایه میکنه تو ی هفته تمومش میکنه ادم پس میده
برا من مثل همون هک عست:D
بکس من از وقتی فهمیدم میشه بازی هارو کپی کرد رو هارد(البته اسمش شیر و .... هرچی که هست) میخوام بخرم ولی چون گرونه میخوام دست دو بخرم میخوام بدونم دست دوم خوب هست؟؟ اخه بعضی ها میگن دست دو نخر ولی رفیقم میگف چون ی سال بیشتر نیس اومده دست دو هاش مثه نو هست
لطفا کمک کنین

دوستان من آچار چهار سوی پیچ های دسته ی پی اس چهار رو گیر نیاوردم ، اگر پشت شهرداری باشه از همونجا میگیرم ، من میدونم ببرم اونجا به اندازه ی پول خوده دسته میخوان پول بگیرن ، خواهشا راهنمایی کنید فردا میخوام برم ، مشکل دارم تو هزینه
یکسری اچار خستن که چندین سر میخورن. من خودم چند وقت پیش یکی گرفتم پنجاه تومان بیست تا سر داشت تمام پیچ های کنسول رو هم اچارش میخورد

دوستان به نظرتون انداختن بازی به صورت sharing میشه آنلاین بازی کرد؟
در ضمن می خوام ps4 بگیرم کسی فروشگاه مطمئن که بازی هم بریزه داره میشه پیغام خصوصی کنه؟
مرسی کلی

دوستان من جدیدا به یه مشکلی برخوردم، این سونی و مایکروسافت همش ادعای نسل جدید و عصر دیجیتال و فلان دارن بعدش اومدن یه هارد انداختن رو کنسول 500gb همون طور که مشاهده می‌کنید هارد کنسول من داره پره میشه تقریبا یه بازی دیگه بزنم روش میترکه ! :| تصمیم گرفتم برم یه هارد 2ترا برای PS4 بخرم

حالا سوال من اینه که من اگه یه هارد دیگه برای کنسول بگیرم و اون رو روی کنسول نسب کنم و چنتا بازی هم دانلود کنم روش می‌تونم بدون مشکل به هارد قبلی برگردم و بازی هارو انجام بدم یعنی هنگام switch کردن بین هارد ها مشکلی واسه بازی ها و لایسنسشون پیش نمیاد !؟ یا باید حتما یه هارد با کنسول ست باشه !؟ اصلا کسی تست کرده این مسئله رو!؟

آخرین ویرایش:
دوستان من جدیدا به یه مشکلی برخوردم، این سونی و مایکروسافت همش ادعای نسل جدید و عصر دیجیتال و فلان دارن بعدش اومدن یه هارد انداختن رو کنسول 500gb همون طور که مشاهده می‌کنید هارد کنسول من داره پره میشه تقریبا یه بازی دیگه بزنم روش میترکه ! :| تصمیم گرفتم برم یه هارد 2ترا برای PS4 بخرم

حالا سوال من اینه که من اگه یه هارد دیگه برای کنسول بگیرم و اون رو روی کنسول نسب کنم و چنتا بازی هم دانلود کنم روش می‌تونم بدون مشکل به هارد قبلی برگردم و بازی هارو انجام بدم یعنی هنگام switch کردن بین هارد ها مشکلی واسه بازی ها پیش نمیاد !؟ یا باید حتما یه هارد با کنسول ست باشه !؟ اصلا کسی تست کرده این مسئله رو!؟

من هم اين سؤال رو داشتم اصلاً چطور ميشه هارد ps4 رو افزايش داد؟!
هارد مخصوص بايد تهيه كرد؟
قبل از ps4 هم كنسول نداشتم نميدونم
آدم هم دلش نمياد بازي ها رو پاك كنه حتي اگه ديسك فيزيكي رو هم داشته باشي

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام دوستان
چند سوال برای خرید کنسول سونی دارم
اگر دوستانی که وقت و حوصله دارن ممنون میشم پاسخگو باشن

1.سوال اول اینکه بهترین ریجن موجود در بازار چیه؟
علت اینکه ریجن 2 گرونتر از ریجن یک هست چیه؟

2.ایا همه ریجن های بازی به همه ریجن های کنسول میخوره؟برای مثال با بازی ریجن سه میشه روی ریجن یک کنسول بازی کرد؟

3.علت ارزون بودن ریجن 3 در قیاس با سایر ریجن ها در چیه؟
بطور میانگین بیشتر از صد تومن ریجن 3 ارزونتر از ریجن 2 هست طبق قیمتهای این سایت و سایتهای دیگر

4.ایا کنسول با اپدیت میتونه نسخه های ویدیویی مثل MP4 MKv رو ساپورت کنه؟
اگر پاسخ نه هست ایا در اینده چنین چیزی شدنی هست؟

5.برای خرید بازی اورجینال از کجا متوجه بشیم که بای اصل هست یا دسته دو نباشه؟
ایا کد مخصوص هر بازی برای انلاین بازی کردن داخل هر جعبه بازی هست؟

6.اگر یک بازی دسته دوم خریدیدم باید کد مخصوص وسریال اون بازی هم داخل جعبه بازی باشه تا بتونیم انلاین بازی کنیم ؟برای مثال بازی PES2015 یا Call of Duty

ممنون میشیم در این چند مورد راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان گرامی

سلام دوستان
چند سوال برای خرید کنسول سونی دارم
اگر دوستانی که وقت و حوصله دارن ممنون میشم پاسخگو باشن

1.سوال اول اینکه بهترین ریجن موجود در بازار چیه؟
علت اینکه ریجن 2 گرونتر از ریجن یک هست چیه؟

2.ایا همه ریجن های بازی به همه ریجن های کنسول میخوره؟برای مثال با بازی ریجن سه میشه روی ریجن یک کنسول بازی کرد؟

3.علت ارزون بودن ریجن 3 در قیاس با سایر ریجن ها در چیه؟
بطور میانگین بیشتر از صد تومن ریجن 3 ارزونتر از ریجن 2 هست طبق قیمتهای این سایت و سایتهای دیگر

4.ایا کنسول با اپدیت میتونه نسخه های ویدیویی مثل MP4 MKv رو ساپورت کنه؟
اگر پاسخ نه هست ایا در اینده چنین چیزی شدنی هست؟

5.برای خرید بازی اورجینال از کجا متوجه بشیم که بای اصل هست یا دسته دو نباشه؟
ایا کد مخصوص هر بازی برای انلاین بازی کردن داخل هر جعبه بازی هست؟

6.اگر یک بازی دسته دوم خریدیدم باید کد مخصوص وسریال اون بازی هم داخل جعبه بازی باشه تا بتونیم انلاین بازی کنیم ؟برای مثال بازی PES2015 یا Call of Duty

ممنون میشیم در این چند مورد راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان گرامی

1. ریجن ها در کیفیت با هم فرقی ندارن و تنها تفاوتشون در اجرای فیلم های بلوری هست که باید ریجن دیسک بلوری و ریجن دستگاه شما یکی باشه. دلیل گرونی ریجن 2 هم فک کنم 2 تا دلیل داشته باشه. یورو از دلار یکم گرونتره و اکثر فیلم های بلوری موجود در ایران ریجن 2 هستند.

2. بله، میشه بدون مشکل بازی کرد. ریجن بازی فقط هنگام خرید DLC مهم هست که باید ریجن بازی و اکانت شما یکی باشه.

3. بازم فک کنم بخاطر گرونی دلار و یورو از پول کشوری که ریجن 3 در اون عرضه شده باشه هست.

4. این رو تا حالا امتحان نکردم ولی فک کنم MP4 رو پخش کنه چون خود دستگاه هم ویدیو ها رو با فرمت MP4 سیو میکنه. امکان داره در آینده با آپدیت جدید، فرمت های بیشتری رو پشتیبانی بکنه دستگاه.

5. من تا حالا فقط بازی ریجن 2 آک خریدم. دور بازی یدونه نایلون داره که مثل بسته بیسکوئیت ها باز میشه. فک کنم بقیه ریجن ها هم همینطوری باشن. همه بازی ها داخل جعبه کد ندارن.

6. برای آنلاین بازی کردن یدونه عضویت پلاس بخرید راحت میتونید آنلاین بازی کنید. نیازی نیست برای هر بازی کد مخصوصی بزنید.

من پلاس 12 ماهه زدم ، الآن یه دونه پلاس 12 ماهه دیگه دارم ، اگه این رو هم بزنم به 12 ماه قبلی 12 ماه دیگه اضافه میشه یا این جایگزین اون میشه ؟ لطفا اگر با اطمینان مطمئن هستید جواب بدید ، چون کد گرون قیمتی است یه وقت نزنم این وسط 190 هزار تومان ضرر کنم

من هم اين سؤال رو داشتم اصلاً چطور ميشه هارد ps4 رو افزايش داد؟!
هارد مخصوص بايد تهيه كرد؟
قبل از ps4 هم كنسول نداشتم نميدونم
آدم هم دلش نمياد بازي ها رو پاك كنه حتي اگه ديسك فيزيكي رو هم داشته باشي

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بله میشه مشکلی ندار
هارده 2.5 اینچ بهش میخوره ....
فقط اولی باید یه اپدیت 800 مگی دانلود کنی بریزی نصب کنی

حالا سوال من اینه که من اگه یه هارد دیگه برای کنسول بگیرم و اون رو روی کنسول نسب کنم و چنتا بازی هم دانلود کنم روش می‌تونم بدون مشکل به هارد قبلی برگردم و بازی هارو انجام بدم یعنی هنگام switch کردن بین هارد ها مشکلی واسه بازی ها و لایسنسشون پیش نمیاد !؟ یا باید حتما یه هارد با کنسول ست باشه !؟ اصلا کسی تست کرده این مسئله رو!؟
دیگه به هر حال یه چیزی پایه ای رو در نظر میگیرن که قیمت زیادی هم به کنسول اضافه نکنه ... نمیشه همه مساعل رو همیشه در نظر گرفت

licesne با اکانت اینا هست. مشکلی براش پیش بیاد میتونی از گزینه restore license استفاده کنی .
در مورده انداختن هارد جدید و سوییچ کردن هارد اصولا توصیه نمیکنم .... بهتره از یک هارد که میندازی از همون دیگه استفاده کنی ....
در مورده سوییچ کردن متاسفانه یادم نمیاد کسی اینجا تجربه این مشکل رو داشته باشه ولی اگر ران اندازه اولیه رد شده باشه ( نصب اپدیت 800 مگی برای هارد جدید ) اینا باید ok باشه سوییج کردنش . باز احتمال داره نشناسه یا بخواد فرمت کنه ( احتمال داره )
متاسفانه در این زمینه اطمینان ندارم . خودت باید ریسکش رو بکنی ... باید یه سره به نت بزنم سرچ کنم ببینم چیزی گیرم میاد در این مورد یا نه .

من پلاس 12 ماهه زدم ، الآن یه دونه پلاس 12 ماهه دیگه دارم ، اگه این رو هم بزنم به 12 ماه قبلی 12 ماه دیگه اضافه میشه یا این جایگزین اون میشه ؟ لطفا اگر با اطمینان مطمئن هستید جواب بدید ، چون کد گرون قیمتی است یه وقت نزنم این وسط 190 هزار تومان ضرر کنم
جایگزین نمیشه. معمولا اضافه میشه به همونی که داری. با این حال اطمینان ندارم اگر سقف داشته باشه ( مثلا فقط میتونی مکس تا 12 ماه داشته باشی ) نداشتیم کسی دوتا 12 بخره اینطوری تست کنه اما من خودم قبلا 3 ماه داشتم دوباره یه 3 ماه دیگه خریده بودم زدم و به 3 ماه قبلی اضافه شد ( اگر درست یادم باشه ... دقیقا خاطر ندارم ) ... به هر حال هنگام وارد کردن کد و confirm شدن همه توضیحات لازمه نوشته شده .

چرا همه رفتن تو نخ بازی شیرینگ؟
این طوری که گرون در میاد. بازی ای 50 تا 80 خیلی گرونه
بعدشم که تموم شد باید پاکش کنی. فوقش بخوای فوتبال رو نگه داری
چرا کرایه نمی کنین؟ خیلی خیلی ارزون تره که

چرا همه رفتن تو نخ بازی شیرینگ؟
این طوری که گرون در میاد. بازی ای 50 تا 80 خیلی گرونه
بعدشم که تموم شد باید پاکش کنی. فوقش بخوای فوتبال رو نگه داری
چرا کرایه نمی کنین؟ خیلی خیلی ارزون تره که
دوست عزیز بازی های شیرینگی هم قابلیت فروش رو دارند.

Sent from my GT-S7582

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or