افرادی هستند که بازی رو دیجیتال میخرند و به سه نفر میدند که باعث میشه ارزون تر در بیاد.
روش خوبی هست و قیمت خوب ولی مشکلات خودش رو داره.
- - -ویرایش - - -
مطمعن نیستم ولی فک کنم حدود چهارصد گیگ قابل استفاده باشه.
بعد میگید قفلش نشکوندن حالا شاید هک نشده باشه ولی خیلی خوب شده گفت 50بده فیفا بران بریزم تو هاردت دیگم نیازی نیست اورجینالشو بخری
نمدونم این جه فزقی با پی اس 3کرده اونهم اینجوری بود دیگه یکسری اچار خستن که چندین سر میخورن. من خودم چند وقت پیش یکی گرفتم پنجاه تومان بیست تا سر داشت تمام پیچ های کنسول رو هم اچارش میخورددوستان من آچار چهار سوی پیچ های دسته ی پی اس چهار رو گیر نیاوردم ، اگر پشت شهرداری باشه از همونجا میگیرم ، من میدونم ببرم اونجا به اندازه ی پول خوده دسته میخوان پول بگیرن ، خواهشا راهنمایی کنید فردا میخوام برم ، مشکل دارم تو هزینه
تصمیم گرفتم برم یه هارد 2ترا برای PS4 بخرم
دوستان من جدیدا به یه مشکلی برخوردم، این سونی و مایکروسافت همش ادعای نسل جدید و عصر دیجیتال و فلان دارن بعدش اومدن یه هارد انداختن رو کنسول 500gb همون طور که مشاهده میکنید هارد کنسول من داره پره میشه تقریبا یه بازی دیگه بزنم روش میترکه !تصمیم گرفتم برم یه هارد 2ترا برای PS4 بخرم
حالا سوال من اینه که من اگه یه هارد دیگه برای کنسول بگیرم و اون رو روی کنسول نسب کنم و چنتا بازی هم دانلود کنم روش میتونم بدون مشکل به هارد قبلی برگردم و بازی هارو انجام بدم یعنی هنگام switch کردن بین هارد ها مشکلی واسه بازی ها پیش نمیاد !؟ یا باید حتما یه هارد با کنسول ست باشه !؟ اصلا کسی تست کرده این مسئله رو!؟
سلام دوستان
چند سوال برای خرید کنسول سونی دارم
اگر دوستانی که وقت و حوصله دارن ممنون میشم پاسخگو باشن
1.سوال اول اینکه بهترین ریجن موجود در بازار چیه؟
علت اینکه ریجن 2 گرونتر از ریجن یک هست چیه؟
2.ایا همه ریجن های بازی به همه ریجن های کنسول میخوره؟برای مثال با بازی ریجن سه میشه روی ریجن یک کنسول بازی کرد؟
3.علت ارزون بودن ریجن 3 در قیاس با سایر ریجن ها در چیه؟
بطور میانگین بیشتر از صد تومن ریجن 3 ارزونتر از ریجن 2 هست طبق قیمتهای این سایت و سایتهای دیگر
4.ایا کنسول با اپدیت میتونه نسخه های ویدیویی مثل MP4 MKv رو ساپورت کنه؟
اگر پاسخ نه هست ایا در اینده چنین چیزی شدنی هست؟
5.برای خرید بازی اورجینال از کجا متوجه بشیم که بای اصل هست یا دسته دو نباشه؟
ایا کد مخصوص هر بازی برای انلاین بازی کردن داخل هر جعبه بازی هست؟
6.اگر یک بازی دسته دوم خریدیدم باید کد مخصوص وسریال اون بازی هم داخل جعبه بازی باشه تا بتونیم انلاین بازی کنیم ؟برای مثال بازی PES2015 یا Call of Duty
ممنون میشیم در این چند مورد راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان گرامی
بله میشه مشکلی ندارمن هم اين سؤال رو داشتم اصلاً چطور ميشه هارد ps4 رو افزايش داد؟!
هارد مخصوص بايد تهيه كرد؟
قبل از ps4 هم كنسول نداشتم نميدونم
آدم هم دلش نمياد بازي ها رو پاك كنه حتي اگه ديسك فيزيكي رو هم داشته باشي
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دیگه به هر حال یه چیزی پایه ای رو در نظر میگیرن که قیمت زیادی هم به کنسول اضافه نکنه ... نمیشه همه مساعل رو همیشه در نظر گرفتدوستان من جدیدا به یه مشکلی برخوردم، این سونی و مایکروسافت همش ادعای نسل جدید و عصر دیجیتال و فلان دارن بعدش اومدن یه هارد انداختن رو کنسول 500gb همون طور که مشاهده میکنید هارد کنسول من داره پره میشه تقریبا یه بازی دیگه بزنم روش میترکه !تصمیم گرفتم برم یه هارد 2ترا برای PS4 بخرم
حالا سوال من اینه که من اگه یه هارد دیگه برای کنسول بگیرم و اون رو روی کنسول نسب کنم و چنتا بازی هم دانلود کنم روش میتونم بدون مشکل به هارد قبلی برگردم و بازی هارو انجام بدم یعنی هنگام switch کردن بین هارد ها مشکلی واسه بازی ها و لایسنسشون پیش نمیاد !؟ یا باید حتما یه هارد با کنسول ست باشه !؟ اصلا کسی تست کرده این مسئله رو!؟
جایگزین نمیشه. معمولا اضافه میشه به همونی که داری. با این حال اطمینان ندارم اگر سقف داشته باشه ( مثلا فقط میتونی مکس تا 12 ماه داشته باشی ) نداشتیم کسی دوتا 12 بخره اینطوری تست کنه اما من خودم قبلا 3 ماه داشتم دوباره یه 3 ماه دیگه خریده بودم زدم و به 3 ماه قبلی اضافه شد ( اگر درست یادم باشه ... دقیقا خاطر ندارم ) ... به هر حال هنگام وارد کردن کد و confirm شدن همه توضیحات لازمه نوشته شده .من پلاس 12 ماهه زدم ، الآن یه دونه پلاس 12 ماهه دیگه دارم ، اگه این رو هم بزنم به 12 ماه قبلی 12 ماه دیگه اضافه میشه یا این جایگزین اون میشه ؟ لطفا اگر با اطمینان مطمئن هستید جواب بدید ، چون کد گرون قیمتی است یه وقت نزنم این وسط 190 هزار تومان ضرر کنم
دوست عزیز بازی های شیرینگی هم قابلیت فروش رو دارند.چرا همه رفتن تو نخ بازی شیرینگ؟
این طوری که گرون در میاد. بازی ای 50 تا 80 خیلی گرونه
بعدشم که تموم شد باید پاکش کنی. فوقش بخوای فوتبال رو نگه داری
چرا کرایه نمی کنین؟ خیلی خیلی ارزون تره که