moha112233
کاربر سایت
fifa15 چجوری دونفره بازی کنیم
اگه آفلاین بخواید بازی کنید باید 2 تا دسته داشته باشید.
برای آنلاین هم یدونه نت با پینگ زیر 180 داشته باشید، میتونید راحت بازی کنید.
fifa15 چجوری دونفره بازی کنیم
مشهد تقریبا اندازه ی نصف قیمت بازی میکشن رو قیمت .سلام دوستان قيمت باندل هاي ps4 با خود دستگاه معموليش فرق داره ؟
Good luck !!!
من واقعا تشکر میکنم نمیدونستم باید دوتا دسته داشته باشماگه آفلاین بخواید بازی کنید باید 2 تا دسته داشته باشید.
برای آنلاین هم یدونه نت با پینگ زیر 180 داشته باشید، میتونید راحت بازی کنید.
بله میره توی اون صفحه چون در اصل هر دسته میتونه توی یک profile فعال باشهمن واقعا تشکر میکنم نمیدونستم باید دوتا دسته داشته باشم������
سوال من این بود که چجوری دونفره میشه
چون دسته دو رو روشن کنی میاد اون صفحه میگه میخوایی با کدوم اکانت وارد بشی
اونی که بهت گفته بازی ریجن 1 و ریجن ALL یکی نیست خیلی شوت بودهسلام دوستان یه سوال در مورده فیفا 2015 . پلاس
بنده میخوام فیفا 2015 بخرم که میکن الان ریجن 1 موجوده نه all
حالا اینجا یه سوال پیش میاد.. اگه من اکانت پلاس امریکا برای انلاین بازی کردن بگیرم و با 2 نفر SHERE کنم (برای مقرون به صرفه بدون PLUS) اون موقع اگه اونها ریجن فیفاشون 2 باشه ایا با این پلاس امریکا که من براشون shere کردم میتونند با من انلاین بازی کنند ؟؟
(یکی هستن)حاجی تنها راهش اینه که پلاس ژاپن داشته باشی.دوستان یه سوال
من قبلا با اکانت ژاپن KIll zone و چندتا بازی دیگه رو فری دانلود کرده بودم و بازی میکردم
ولی چهارده روز ژاپن تموم شد.....:d
حالا میخوام بدونم روشی هست این بازی رو بتونم رو اکانت خودم داشته باشم ؟
مثلا میشه اون اکانت ژاپن رو یکی دو روز پلاس کرد و بازی رو اکانت اصلی بریزم ؟
حالا اگه اون بازی ها هم نشه ولی کلا روشی هست که بشه بازیهای فری رو مثلا از اکانت ژاپن رو اکانت اصلی داشته باشم ؟
اوکی ژاپن رو پلاس میکنم ولی میخوام ببرمش تو اکانت خودم که دیگه ژاپن رو پلاس نکنمحاجی تنها راهش اینه که پلاس ژاپن داشته باشی.
اوکی ژاپن رو پلاس میکنم ولی میخوام ببرمش تو اکانت خودم که دیگه ژاپن رو پلاس نکنم
میشه اینحوری؟
محمد جان بازیهای پلاس چون رایگان بهت داده تا آخرش باید پلاس داشته باشی مگر اینکه بازی رو بخری من بازی رو خریدم و رو اکانت دیگه بازی میکنماوکی ژاپن رو پلاس میکنم ولی میخوام ببرمش تو اکانت خودم که دیگه ژاپن رو پلاس نکنم
میشه اینحوری؟
مشهد تقریبا اندازه ی نصف قیمت بازی میکشن رو قیمت .
ینی اگه کنسول تک ۱۵۰۰ باشه و بازی تک ۱۴۰ میدن باندلش رو ۱۵۷۰
منظور از پروفایل برای دسته دوم همون اکانت ؟بله میره توی اون صفحه چون در اصل هر دسته میتونه توی یک profile فعال باشه
برای همین شما یا باید یه profile دومی داشته باشه و یا میتونی گزینه Guest Login رو بزنی که به معنی ورود مهمان هست.
توصیه اینکه به نظرم یه profile بسازی راحتره :/
موفق باشی