3line
کاربر سایت
متوجه منظورتون نمیشم, من میخواستم بدون مثلا کنسول وقتی بار اول روشن میشه تنظیماتی نداره یا چیزی مشابه این ؟اولین بار باید با کابل بزنی.
متوجه منظورتون نمیشم, من میخواستم بدون مثلا کنسول وقتی بار اول روشن میشه تنظیماتی نداره یا چیزی مشابه این ؟اولین بار باید با کابل بزنی.
متوجه منظورتون نمیشم, من میخواستم بدون مثلا کنسول وقتی بار اول روشن میشه تنظیماتی نداره یا چیزی مشابه این ؟
دوستان PS4 که واسه اولین بار روشن میشه چه جوری قابل شناسایی هست ببخشید اگه سوالم تکراریه
متوجه منظورتون نمیشم, من میخواستم بدون مثلا کنسول وقتی بار اول روشن میشه تنظیماتی نداره یا چیزی مشابه این ؟
با هر شارژی میتونین شارژ کنین در صورتی که مشخصاتش تطابق داشته باشه، فقط برخلاف این چیزی که دوستمون میگن، آمپراژ پایینتر باشه بده، بالاتر مهم نیست.
خیلی جالبه، برادر من هر چیز شارژی رو با امپر بالاتر شارژ کنی بهش اسیب میزنی، حتما باید امپر پایینتر یا مساوی باشه اگر پایینتر باشه دیرتر شارژ میشه
اون آمپری که وری آداپتور ها هست . حداکثر توان آداپتور هست. و دستگاه شما به اندازه خودش مصرف میکنه و بیشتر نه ! مقدار مصرف دستگاتون هم یا روی خودش یا روی شارژر فابریک خودش نوشته. این چیزیه که من میدونم.خیلی جالبه، برادر من هر چیز شارژی رو با امپر بالاتر شارژ کنی بهش اسیب میزنی، حتما باید امپر پایینتر یا مساوی باشه اگر پایینتر باشه دیرتر شارژ میشه
یک باتری وقتی به شارژر وصل میشه در واقع داره بصورت معکوس در مدار بسته میشه.باتری ها اگر با امپر بالاتر شارژ بشن بسته به نوع طراحی و مدارشون امکان اینکه امپر بیشتری از مقدار مورد نظر رو استفاده کنند وجود داره. بهمین خاطر سریعتر شارژ میشن (یعنی امپر بیشتری کشیدن) که اینکار به طول عمر باتری صدمه میزنه و اگر اختلاف امپراژ زیاد باشه میتونه منجر به باد کردن باتری و خرابی دایم اون و یا حتی انفجار باتری بشه. ببخشید اگر طولانی شد.اون آمپری که وری آداپتور ها هست . حداکثر توان آداپتور هست. و دستگاه شما به اندازه خودش مصرف میکنه و بیشتر نه ! مقدار مصرف دستگاتون هم یا روی خودش یا روی شارژر فابریک خودش نوشته. این چیزیه که من میدونم.
الکی نبود برادر پست ایشون دوباره بخون
دوشاخ ما با دوشاخ اونا فرق میکنه دقت کرده باشی
میگه( دوشاخ که تبدیل نمیخواد) یعنی به پریز ما میخوره
اگر کابل برقش که میگه شبیه دوشاخ ما باشه 100 درصد شک کن چون هیچ جا پریزش مثل ما نیست الا ما
The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...
نمیشهدوستان یه سوال :چه جوری می شه بیشتر از 15 دقیقه از گیم پلی توی ps4 فیلم گرفت؟؟!
خیر باید hdmi بهش بخوره با dvi نمی تونی وصل کنی
چرا هست. من رو مانیتوری که خریدم یدونه بود. تبدیل dvi به hdmi یا برعکسسلام یعنی کابلی نیس که hdmi به dvi تبدیل کنه؟ چونمن هممثل همین دوستمون میخوام وصل کنمبه مانیتور