هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

متوجه منظورتون نمیشم, من میخواستم بدون مثلا کنسول وقتی بار اول روشن میشه تنظیماتی نداره یا چیزی مشابه این ؟

شرمنده من فکر کردم کنترل رو میگی
چرا ! فقط اگر اکانت نداری که یه دونه میسازی ... اگر داری که فقط log in میکنی .یه پیام خوشام گویی اولش میده و یه راست میره سره تنظیمات. بعدش هم تنظیمات net رو میدی و دیگه همین . حتما اکانت رو درست کن ...از طریقه وب هم میتونی بسازی و لاگین کن

دوستان PS4 که واسه اولین بار روشن میشه چه جوری قابل شناسایی هست ببخشید اگه سوالم تکراریه

متوجه منظورتون نمیشم, من میخواستم بدون مثلا کنسول وقتی بار اول روشن میشه تنظیماتی نداره یا چیزی مشابه این ؟

فکر کنم منظور شما اینه که بفهمی کنسول قبلا روشن شده یانه....
اگه اینطوره نمیشه فهمید... با حذف کلی اطلاعت دوباره همه این مراحل رو وقتی روشنش کنی میاره و انگار بار اوله.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

با هر شارژی می‌تونین شارژ کنین در صورتی که مشخصاتش تطابق داشته باشه، فقط برخلاف این چیزی که دوستمون می‌‌گن، آمپراژ پایین‌تر باشه بده، بالاتر مهم نیست.

خیلی جالبه، برادر من هر چیز شارژی رو با امپر بالاتر شارژ کنی بهش اسیب میزنی، حتما باید امپر پایینتر یا مساوی باشه اگر پایینتر باشه دیرتر شارژ میشه

خیلی جالبه، برادر من هر چیز شارژی رو با امپر بالاتر شارژ کنی بهش اسیب میزنی، حتما باید امپر پایینتر یا مساوی باشه اگر پایینتر باشه دیرتر شارژ میشه

ربطی به این تاپیک نداره ولی دوستمون theVaultGuy@ درست می گن
وقتی شارژر آمپرش بالا باشه مثلا 3 آمپر یعنی تا 3 آمپر می تونه جریان بده. حالا اگه وسیله‌ای بهش وصل کنید که 1 آمپر باشه همون یک آمپر رو از شارژر می کشه پس شارژر با آمپر بالا نمی تونه به دستگاه آسیبی بزنه ولی برعکسش می تونه درست باشه. اگه وسیله مثلا 4 آمپر بکشه با شارژر 3 آمپری شارژ کنید ممکنه به هم دستگاه و شارژر آسیب بزنه.

مثل پریز برق خونتون. آگه اتو بهش وصل کنین 3-4 آمپر جریان می کشه ولی اگه لامپ معمولی وصل کنید چند صدم آمپر جریان می شکه ولی آسیبی به هیچ کدوم نمی رسه :)

اون آمپری که وری آداپتور ها هست . حداکثر توان آداپتور هست. و دستگاه شما به اندازه خودش مصرف میکنه و بیشتر نه ! مقدار مصرف دستگاتون هم یا روی خودش یا روی شارژر فابریک خودش نوشته. این چیزیه که من میدونم.

اون آمپری که وری آداپتور ها هست . حداکثر توان آداپتور هست. و دستگاه شما به اندازه خودش مصرف میکنه و بیشتر نه ! مقدار مصرف دستگاتون هم یا روی خودش یا روی شارژر فابریک خودش نوشته. این چیزیه که من میدونم.
یک باتری وقتی به شارژر وصل میشه در واقع داره بصورت معکوس در مدار بسته میشه.باتری ها اگر با امپر بالاتر شارژ بشن بسته به نوع طراحی و مدارشون امکان اینکه امپر بیشتری از مقدار مورد نظر رو استفاده کنند وجود داره. بهمین خاطر سریعتر شارژ میشن (یعنی امپر بیشتری کشیدن) که اینکار به طول عمر باتری صدمه میزنه و اگر اختلاف امپراژ زیاد باشه میتونه منجر به باد کردن باتری و خرابی دایم اون و یا حتی انفجار باتری بشه. ببخشید اگر طولانی شد.

آخرین ویرایش:
الکی نبود برادر پست ایشون دوباره بخون
دوشاخ ما با دوشاخ اونا فرق میکنه دقت کرده باشی
میگه( دوشاخ که تبدیل نمیخواد) یعنی به پریز ما میخوره
اگر کابل برقش که میگه شبیه دوشاخ ما باشه 100 درصد شک کن چون هیچ جا پریزش مثل ما نیست الا ما

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

http://www.powerplugadapter.uk
spread-of-plugs-around-the-world.gif

[LTR]
type_a_large-150x130.jpg
Type A
type_b_large-150x130.jpg
Type B
type_c_large-150x130.jpg
Type C

-----------------------------------------------------------------------------------

type_d_large-150x130.jpg
Type D
type_e_large-150x130.jpg
Type E
type_f_large-150x130.jpg
Type F

----------------------------------------------------------------

type_g_large-150x130.jpg
Type G
type_h_large-150x130.jpg
Type H
type_i_large-150x130.jpg
Type I

-----------------------------------------------------------

type_j_large-150x130.jpg
Type J
type_k_large-150x130.jpg
Type K
type_l_large-150x130.jpg
Type L

--------------------------------------------------------------------

type_m_large-150x130.jpg
Type M
type_n_large.jpg
Type N

[/LTR]

--------------------------------------------------------------------

[LTR]Power plugs and sockets

In Iran the power sockets used are of type C / F. For power sockets of type F you need a power plug adapter. For power sockets of type C you need a power plug adapter.
type_f_large-150x130.jpg
Type F: This socket also works with plug C and E.

type_c_large-150x130.jpg
Type C: This socket also works with plug E and F.

Voltage and frequency

The voltage and frequency in Iran are the same as in the UK (230 V, 50 Hz). You can use all your electrical appliances.

[/LTR]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[LTR]
power plug adapter for the power sockets (outlets) used in Germany:

• Power plug adapter needed: Yes
  • Power sockets: type F
  • Voltage: 230 V
  • Frequency: 50 Hz

Power plugs and sockets

In Germany the power sockets used are of type F. For power sockets of type F you need a power plug adapter.
type_f_large-150x130.jpg
Type F: This socket also works with plug C and E.

[/LTR]

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال :چه جوری می شه بیشتر از 15 دقیقه از گیم پلی توی ps4 فیلم گرفت؟؟!
نمیشه
بعدش که save شد دوباره پشتش باید بزنی فیلم بگیره دوباره

میخوای کلا درست حسابی فیلم بگیری کارت capture اینا میخواد.

سلام به همه دوستان
امروز چند تا کلیپ از یوتیوب گرفتم در مورد بازی PES 2015
یه چیزی که جالب بود این بود که تصویر کسی که بازی میکرد در گوشه سمت راست بالا دیده میشد که در حین بازی صحبت میکرد
خواستم بدونم این دقیقا همون کاربرد دوربین کنسول هست؟
یعنی در تمام بازیها مثل بازی کال آو دیوتی هم چنین قابلیتی دیده میشه و میشه مثلا با هم تیمی خودمون در بازیهای جنگی صحبت کنیم و به عبارتی همون چت در حین بازی کنیم؟
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or