هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اینجوری فکر کنم کلاً هر چی دانلود کرده دلت بشه و دیگه نشه بقیشو گرفت ...

شما اینترنت رو از قسمت Network قطع کن. بعد هم 5 دقیقه صبر کن تا ارور بده. بعد اگه به اینترنت هم وصل شی دیگه دانلود ادامه پیدا نمیکنه تا وقتی که خودتون دستی Retry کنید. اما در هر صورت من پیشنهاد میکنم از نرم افزار PSX Download Helper استفاده کنید و کلاً دانلود بازی ها و آپدیت ها رو توی کامپیوتر دریافت کنید و در انتها به کنسول انتقال بدید. متاسفانه کنسول سونی از نظر مدیریت دانلود و در کل آپشن های OS زیر خط فقره :دی

ممنون بابت جواب ولی چجوری؟من اونجا که primary ps4 رو سوال پرسید do not active رو زدم

اول دکمه PS روی کنترلر رو چند ثانیه نگه دارید، یوزر مورد نظر رو انتخاب کنید.
بعد وارد Settings بشید، بعد هم PSN، اگه Sign In نبودید یه بار پسورد و یوزرنیم رو بزنید و Sign In کنید. بعد گزینه دوم یا سوم برای پرایمری کردن PS4 هست. اونو که انتخاب کنید، دستگاهتون به عنوان دستگاه پرایمری برای این اکانت مشخص در نظر گرفته میشه.

Blacklight: Retribution و Warframe بازی های خوبی هستن ؟
میشه بدون پلاس آنلاین بازیشون کرد؟

هیچ بازی ای رو بدون پلاس نمیشه آنلاین بازی کرد.

داشتم آنلاین میزدم فیفا یهو صدا قطع شد یه صفحه لود آبی اومد رفت رو منو ps4 ..بعد از داخل دیسک همون صدایی اومد که وقتی لحظه اول میری تو بازی میخواد لود کنه ...بازی هم قطع نشد ..دوباره رفتم توش همه چی اوکی بود ولی این یعنی چی الان ؟؟؟ باگ نرم افزاریه ؟؟ تا الان اینطوری نشده بود واسم !!

داشتم آنلاین میزدم فیفا یهو صدا قطع شد یه صفحه لود آبی اومد رفت رو منو ps4 ..بعد از داخل دیسک همون صدایی اومد که وقتی لحظه اول میری تو بازی میخواد لود کنه ...بازی هم قطع نشد ..دوباره رفتم توش همه چی اوکی بود ولی این یعنی چی الان ؟؟؟ باگ نرم افزاریه ؟؟ تا الان اینطوری نشده بود واسم !!

به نت وصل بودی یا نه ....؟

هیچ بازی ای رو بدون پلاس نمیشه آنلاین بازی کرد.[/QUOTE]
میشه یه سری بازی هایی رو مثله همین Warframe بازی کرد در صورتی که پلاس نداشته باشید.

سلام دوستان يه مشكلي برام پيش اومده لطفا كمك كنيد
امروز دستكاه رو روشن كردم نوشته بود ساين اين شو تو پي اس ان من سه تا اكانت دارم يكي ژاپن امريكا و انكليس كه همه شون وصل ميشن به جز اصليه كه انكليسه
ميرم تو قسمت ساين اين ولي همينجوري رو پليز ويت ميمونه ولي اون دوتاي ديگه هيچ مشكلي نداره
من همه چيزم رو اون اكانته لطفا كمك كنيد

سلام دوستان يه مشكلي برام پيش اومده لطفا كمك كنيد
امروز دستكاه رو روشن كردم نوشته بود ساين اين شو تو پي اس ان من سه تا اكانت دارم يكي ژاپن امريكا و انكليس كه همه شون وصل ميشن به جز اصليه كه انكليسه
ميرم تو قسمت ساين اين ولي همينجوري رو پليز ويت ميمونه ولي اون دوتاي ديگه هيچ مشكلي نداره
من همه چيزم رو اون اكانته لطفا كمك كنيد
مال منم همینجوری شده ریجن 2 روی sign in to psn میمونه
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟

راهی برای اتصال Ps4 از طریق شبکه 3gایرانسل پیشنهاد میکنید.
فکر خودم به این میرسه باید یک موبایل Hot Spot شه و PS4 بهش وصل شه. تئوری میدونم. در عمل مطمئن نیستم شدنی باشه.
دوستان اگر تجربه یا اطلاعاتشو دارن ممنون میشم اینجا مطرح کنن.

راهی برای اتصال Ps4 از طریق شبکه 3gایرانسل پیشنهاد میکنید.
فکر خودم به این میرسه باید یک موبایل Hot Spot شه و PS4 بهش وصل شه. تئوری میدونم. در عمل مطمئن نیستم شدنی باشه.
دوستان اگر تجربه یا اطلاعاتشو دارن ممنون میشم اینجا مطرح کنن.

گوشی های اندروی اکثرا تو ستینگشون یه چیزی دارن به اسم فکر کنم wifi direct که اینترنت گوشی رو با wifi به اشتراک میزاره میشه از این راه استفاده کرد

Yooooohooooooooooooooo !!! مشکل Plz Wait ما هم بالاخره حل شد ! :excited::دی
با یک روشی تست کردم که تا حالا کسی ازش استفاده نکرده بود. :-"
+
یک مشکل دیگه مونده.وقتی میخوام از پروکـسی استفاده کنم ، موقع تست کانکشن در قسمت اینترنت کانکشن ارور میده.:(
بشدت ممنون میشم که کمک کنید ...

رفقا یکی دو تا سئوال
میشه همه بازی هارو تو خود هارد نصب کرد؟
و اینکه موقع اجرای بازی آیا نیازی به دیسک بازی هم هست؟

منظورم اینکه اگه بشه بازی ها رو کرایه کرد و بعد اون بازی رو تو هارد پی اس فور نصب کرد و بدون دیسک بلوری اجرا کرد یه مقدار (البته بیشتر از یه مقدار :دی) میشه هزینه ها رو کم کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or