هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها من برای خرید فیفا دنبال شریک میگردم.ترو خدا یکی کامل توضیح بده که باید چیکار کنم؟اکانت خودم که روش پلاس دارم ریجن یکه.ولی یه اکانت ریجن دو رو بخاطر دی ال سی تلو پریمری کردم.حالا من باید با همین اکانت ریجن یکی که دارم بازیرو بخرم و این اکانت پریمری نباشه رو کنسولم.بعد اون طرف میاد اکانت ریجن یک منو پریمری میکنه و میره با اکانت خودش بازی میکنه درسته؟حالا اگه فرض بگیریم اونطرف شیطون گولش بزنه میتونه پسورد اکانت ریجن یک منو عوض کنه که من دیگه نتونم از اکانتم استفاده کنم؟
سوال دوم.اونطرف برای دانلود بازی باید وارد اکانت من بشه تا دانلود کنه دیگه اره؟بعد چطوری هم من هم اون میتونیم با هم دانلودکنیم؟باید اول یکی دانلود کنه بعد اونیکی؟

بچه ها من برای خرید فیفا دنبال شریک میگردم.ترو خدا یکی کامل توضیح بده که باید چیکار کنم؟اکانت خودم که روش پلاس دارم ریجن یکه.ولی یه اکانت ریجن دو رو بخاطر دی ال سی تلو پریمری کردم.حالا من باید با همین اکانت ریجن یکی که دارم بازیرو بخرم و این اکانت پریمری نباشه رو کنسولم.بعد اون طرف میاد اکانت ریجن یک منو پریمری میکنه و میره با اکانت خودش بازی میکنه درسته؟حالا اگه فرض بگیریم اونطرف شیطون گولش بزنه میتونه پسورد اکانت ریجن یک منو عوض کنه که من دیگه نتونم از اکانتم استفاده کنم؟
سوال دوم.اونطرف برای دانلود بازی باید وارد اکانت من بشه تا دانلود کنه دیگه اره؟بعد چطوری هم من هم اون میتونیم با هم دانلودکنیم؟باید اول یکی دانلود کنه بعد اونیکی؟
ریست کردن pass نیاز به دسترسی به email داری که اکانت باهاش لینک شده به علاوه باید ریست کردن Pass بایستی تاریخ تولد وارد بشه قبل فرستادن لینکه ریست Password .
بله حرفت در مورده سیستم اکانت و primary درست هست .
مشکلی نداره . میتونه دانلود کنه نیازی نیست یکی دانلود کرده باشه و یا هرچیزه دیگه ....

ساام دوستان من بازی لست اف آس رو دارم ریجن بازی 2 ریجن دستگاه هم ریجن 2 میخوام بازی رو اپدیت کنم وقتی میزنم اپدیت 1.03 تو دستگاه شروع به دانلود شه
یه پیغام میده میگه cannot download اینترنتم وصل بهش و sign in شدم بعد میزنم retey این ارور رو میده (CE-35663-3) یکی راهنمایی کنه میخوام انلاین بازی کنم باید بازی اپدیت شه.

اگه می‌خواین اکانتتون بدین به کسی و اون می‌خواد با اکانت خودش از بازی شما استفاده کنه، کنسول اون باید کنسول پرایمری اکانت شده باشه، یعنی باید کنسول خودتون رو از پرایمری بودن دربیارین، البته باید حواستون باشه که فکر کنم هر 6 ماه یه بار می‌شه این کارو کرد.
حالا اینحا میان کلک رشتی می‌زنن رو سه تا کنسول استفاده می‌کنن...
اصلا مساله‌تون این بود یا بی‌خودی اسپمیدم؟ :d
نه دقیقا خوده خودش که گفتی :دی

share کردن فقط محدود به این میشه که یکی که یک اکانت A رو داره و کنسولش رو primary اون کنسول انتخاب کرده میتونه روی همه اکانتهای روی اون کنسولهای بازیهای خریداری شده رو بازی کنه . اما نفره دومی که این اکانت رو وارد میکنه اونم توی کنسول خودش فقط توی همون اکانت میتونه به بازیهای و مزایای کنسول دسترسی داشته باشه . فقط همین هست که توی FAq هم نوشته شده D:
یعنی این باید جواب همه سوالهای باشه الا اینکه مسعله دیگه ای مطرح باشه
آهان دقیقا زدی تو خال ارمان :دی من دنبالی راهی بودم که مثل PS3 بشه اون نفره دومی که اکانت رو وارد کنسول خودش کرده بتونه با اکانت اصلی خودش هم بازی کنه که تنها راهی که بهش رسیدم همینی که دوستمون این بالا گفتش و مسئلش هم اینه که همزمان هر دو نفر مثل PS3 نمیتونند بازی کنند و فقط یک نفر امکانش هست که بازی کنه. در کل گرفتم چی شدش مرسی از همه :دی

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز من فقط این نکته رو بهت بگم چون پستت رو الان دیدم. رو هر کدوم از دستگاه ها اگه اکانت Primary نباشه بازی قفل میشه و بهت اجازه ورود به بازی رو نمیده. پس عملا این روش به هیچ دردی نمیخوره چون وقتی کسی FIFA میخره میخواد همیشه بازی کنی نه این یک روز رو دستگاه من Primary باشه یک روز دستگاه شما. برای همینه که من تو این 2-3 صفحه دنبال یک راهی بودم که بشه اما به صورت همزمان امکان پذیر نیست اصلا و شریکی نمیتونی بخری.

یکی از بچه های همین سایت با پشتیبان سونی در مورد گیم شیرینگ صحبت کرده. تاپیکش رو تو پرشین تولز گذاشته، چون نمیخوام کل متن رو کپی کنم لینک میدم خودتون برید بخونید:
مهم !!صحبت های من با Sony Live Assistance درباره طرح های Share کردن بازی ها PS4 ! کاملا غیر قانونی ! | انجمنهای پرشین تولز
والا اینی که دوستمون گفته من نمیدونم جریانش چیه من مکالمه رو خوندم اما تا حالا ندیدم همچین چیزی رو. چطوری میشه یه بازی رو به 4-5 نفر رو یک اکانت بفروشن و بدن؟ روی ps4 امکان ناپذیره اصلا کلا این قضیه تا جایی که من میدونم.

والا اینی که دوستمون گفته من نمیدونم جریانش چیه من مکالمه رو خوندم اما تا حالا ندیدم همچین چیزی رو. چطوری میشه یه بازی رو به 4-5 نفر رو یک اکانت بفروشن و بدن؟ روی ps4 امکان ناپذیره اصلا کلا این قضیه تا جایی که من میدونم.
نمیدونم، تو پرشین تولز چند نفر دارن همینجور کاسبی میکنند، میگن ما رو 6 تا کنسول هم فعال کردیم.
من کلاً با این روش حال نمیکردم و دنبالش نرفتم.

سلام به همگی.یک سوال داشتم.به نظرتون Diablo 3 رو برای ps4 بگیرم یا Metro redux؟
از تنها چیزی که از diablo 3 بدم میاد دوربینشه که یک بالاست دوست داشتم پایین تر می بود!
ممنون میشم راهنماییم کنید که کدوم رو بگیرم
با تشکر

از تنها چیزی که از diablo 3 بدم میاد دوربینشه که یک بالاست دوست داشتم پایین تر می بود!
با تشکر

سلام

این موضوع که چه سبکی دوست داری سلیقه ای هست .

ولی من هم با شما هم عقیده هستم از بازی های استراژی خوشم نمیاد به نظر من Metro redux بگیر

ولی باز بر می گرده به سلیقه خود شما.

با تشکر

تا الان هرکی دیابلو رو گرفته معتادش شده.
البته استاندارد دوربین سبک rpg همینه. نمیدونم تجربه اش رو داشتید یا نه.

تا الان هرکی دیابلو رو گرفته معتادش شده.
البته استاندارد دوربین سبک rpg همینه. نمیدونم تجربه اش رو داشتید یا نه.
نه من تا حالا بازی هایی مثل diablo نکردم.همین دوربینش آزارم میده.
به نظرتون Metro Redux بگیرم خوبه؟گیم پلی اش چند ساعته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or