Kian007
کاربر سایت
باید استرالیا باشه.تو ایران زیاد گیر نمیاد.كسي در مورد ريجن ٤ اطلاعاتي نداره؟؟؟
باید استرالیا باشه.تو ایران زیاد گیر نمیاد.كسي در مورد ريجن ٤ اطلاعاتي نداره؟؟؟
نه خرابی تا اونجا که من میدونم نداشته. دیسک فیلم بلوری هم کلا پخش نمیشه. بازیای هر ریجنی بر روی ریجن های دیگه نصب و اجرا میشه و فقط برای خرید DLC باید ریجن بازی با ریجن اکانت تاکید میکنم ریجن اکانتت یکی باشه.دوستان در مورد ریجن 4 میخواستم بدونم از نظر خرابی مشکلی نداشته؟ خوبه؟
در ضمن من شاید دیسک بلوری فیلم بگیرم... اون موقع اگه دیسک ریجن 2 باشه مثلا دیگه رو کنسول نمی خونه؟
نه خرابی تا اونجا که من میدونم نداشته. دیسک فیلم بلوری هم کلا پخش نمیشه. بازیای هر ریجنی بر روی ریجن های دیگه نصب و اجرا میشه و فقط برای خرید DLC باید ریجن بازی با ریجن اکانت تاکید میکنم ریجن اکانتت یکی باشه.
دوست عزیز از آپدیت 1.75 به بعد میشه با دستگاه فیلم بلوری (و حتی DVD) نگاه کرد.نه خرابی تا اونجا که من میدونم نداشته. دیسک فیلم بلوری هم کلا پخش نمیشه. بازیای هر ریجنی بر روی ریجن های دیگه نصب و اجرا میشه و فقط برای خرید DLC باید ریجن بازی با ریجن اکانت تاکید میکنم ریجن اکانتت یکی باشه.
من اشتباه کردم. فیلم میشه گذاشتD:ممنون عزیزم . در مورد بقیه چیزای ریجن میدونم فقط همین قضیه فیلم بلوری رو دقیق نمی دونم. شنیدم میشه فیلم گزاشت دید... نمیشه؟ اگه بشه دیسکاش قفل ریجن دارن؟
واااااااااای اگه بشه قیمت بازی ها تقسیم بر ده میشه. بازی 200 تومنی رو 20 تومن میخریم! خداییش مثل اینکه شوخی شوخی داره جدی میشه!
نمیتونی استفاده کنی بعضی دی ال سی ها یا امکانات بیشتر باز میکنه در کل به امکانات بازی اضافه میکنهببخشید دو تا سئوال داشتم.اول این که من یک بازی دست دوم Thife خریدم بعدش یک کدی روی یکی از دفترچه های بازی هست که استفاده شده هست حالا من میتونم برای بار دوم ازش استفاده کنم؟
بعدش کسی میدونه این کد دقیقا مال چیه؟
نه نمیشه.از کد ها فقط یکبار میشه استفاده کرد.ببخشید دو تا سئوال داشتم.اول این که من یک بازی دست دوم Thife خریدم بعدش یک کدی روی یکی از دفترچه های بازی هست که استفاده شده هست حالا من میتونم برای بار دوم ازش استفاده کنم؟
بعدش کسی میدونه این کد دقیقا مال چیه؟
اینم حرفیه! چون آدم دقت میکنه و الکی نمیره بازیای چرت بخره و فقط یه مشت سنگ جمع کنه که بینش فقط چند تیکه طلا هست. از اون طرف هم شاید هوس کنی یه عنوان رو چند وقت دیگه وقتی تعویضش کردی دوباره امتحان کنی، اونوقت چی؟ولی بازی اورجینال هم لذت خاص خودشو داره. آدم به خاطر پولش تو خرید بازی دقت میکنه، بعدش هم حسابی ته بازی رو در میاره که از پولش نهایت استفاده رو کرده باشه.
از امکانات آنلاین و مولتی بازی دیگه نمیگم......
اونطور از عکس ها که معلومه پلاس اینارم هک کرده فک کنم انلاینم بشه بازی کرد اگه کلا مسله هک درست باشهاینم حرفیه! چون آدم دقت میکنه و الکی نمیره بازیای چرت بخره و فقط یه مشت سنگ جمع کنه که بینش فقط چند تیکه طلا هست. از اون طرف هم شاید هوس کنی یه عنوان رو چند وقت دیگه وقتی تعویضش کردی دوباره امتحان کنی، اونوقت چی؟
نمیدونم اونوقت چی... الان من یه AC 4 دارم که به خاطر همین موضوع دلم نمیاد بفروشمش...اینم حرفیه! چون آدم دقت میکنه و الکی نمیره بازیای چرت بخره و فقط یه مشت سنگ جمع کنه که بینش فقط چند تیکه طلا هست. از اون طرف هم شاید هوس کنی یه عنوان رو چند وقت دیگه وقتی تعویضش کردی دوباره امتحان کنی، اونوقت چی؟
ولی طعم بازی های اورجینال یه جور دیگه است.