Heavy_Metal
کاربر سایت
اقا تو توپخونه داشتن به یه بندخدایی میگفتن که فقط از کابل توی جعبه استفاده کن کابل های دیگه ممکنه دستگاه رو بسوزونه ... درسته این حرف ایا؟
آخرین ویرایش:
فکر میکنم سونی جلوی اون کار هم توی 3 گرفت ؟ یاد ندارمراستی یه سوالی.میشه بازیایی که پلاس رایگان میذاره رو با کامپیوتر دانلود کرد و بعد با lan انتقال داد به کنسول؟با ps3 میشد یه همچین کارایی کرد.
شماره سریال ها یکی باشه معلومه همونی هست که روی جعبه نوشته شدهاز روی خود ــه کنسول هم میشه ریجن رو تشخیص داد یا فقط از رو جعبه میشه ؟
اصولا از کارت اعتباری کسه دیگه نباید استفاده کنی D: به ریسکش نمی ارزه.سلام
آقا کسی شماره یک کارت اعتباری نداری مابزنیم 14 روز پلاس رایگان رو بگیریم توش پلاس شیم ؟
نه درست نیست D:اقا تو توپخونه داشتن به یه بندخدایی میگفتن که فقط از کابل توی جعبه استفاده کن کابل های دیگه ممکنه دستگاه رو بسوزونه ... درسته این حرف ایا؟
پینگت با 4.2.2.4 چقدره؟!
از تو Setting برو تو بخش Network و نت رو به صورت Manual (گزینه Easy رو نزن) تنظیم کن که IP و User و Pass هم بتونی بزنی!
تنها راه گرفتن آپدیت ها (همون پچ) با خود دستگاه هست و با PC نمیشه.
دوستان ،دستگاه من ریجن 2 هست اکانت US درست کردم
من الان باید بازی رو با چه ریجنی بخرم؟
می تونم بازی ریجن 2 رو تو اکانت US بازی کنم؟
از دوستان کسی میدونه چطور میتونم تو ویندوز 8.1 به وسیله بلوتوث دسته PS4 رو به PC متصل کنم.فقط خواهشا اگه مدل خاص بلوتوث میخواد بهم مدلش رو بگین
اقا تو توپخونه داشتن به یه بندخدایی میگفتن که فقط از کابل توی جعبه استفاده کن کابل های دیگه ممکنه دستگاه رو بسوزونه ... درسته این حرف ایا؟

خیر کار نخواهد کرد نخریدسلام به دوستان...
عزیزان کسی هست ک دسته پلی 4 رو رویه پلی 3 امتحان کرده باشه..
امروز میخوام برم یکی بگیرم برای پلی 3....اگر دقیقا مثل doul shock 3 باشه خیلی عالیه....................
سلام برای بازی هیچ فرقی نداره چه رجیونی باشه موفق باشیددوستان ،دستگاه من ریجن 2 هست اکانت US درست کردم
من الان باید بازی رو با چه ریجنی بخرم؟
می تونم بازی ریجن 2 رو تو اکانت US بازی کنم؟
کاملا درست هستش رجیون 2 بسیار کمتر خرابی داره یک دستگاه هایی هم تازه وارد بازار شدن تولید ژاپن هستند اونها هم دستگاهای خوبی هستند میتوانید از اینجا خرید کنید.دوستان این ریجن ها چه فرقی با هم دارن دقیقاً ؟! من از یک فروشنده شنیدم که خرابی ریجن 2 از همه کمتره !!!
این حرف چقدر صحت داره ؟! کلاً بهترین ریجن واسه خرید کدومه ؟!
اول از همه این که همه فهمیدن کنسول PS4 کاملا تو سخت افزار نسبت به X1 برتری داره و این برتری کاملا در رزولوشن بازی ها که اکثرا برای PS4 فول اچ دی و برای X1 اچ دی هستن معلوم هست.دوستان من سربازی بودم الان برا عید برگشتم
اولا که عیدتون مبارک دوما ایا اتفاقی چیزی پیش امده برای دو کنسول نسل هشتم که مورد توجه باشه مثل هک شدن یا مثلا مسئله قدرت دو کنسول یا بازی های و کیفیت بازی ها مثلا امروز خوندم که تیتان فال غوغ کرده
حاا هر مطلبی که که تو یه ماه اخیر اتفاق افتاده رو میشه کوتاه بگید
دوستان من سربازی بودم الان برا عید برگشتم
اولا که عیدتون مبارک دوما ایا اتفاقی چیزی پیش امده برای دو کنسول نسل هشتم که مورد توجه باشه مثل هک شدن یا مثلا مسئله قدرت دو کنسول یا بازی های و کیفیت بازی ها مثلا امروز خوندم که تیتان فال غوغ کرده
حاا هر مطلبی که که تو یه ماه اخیر اتفاق افتاده رو میشه کوتاه بگید
)