هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تنها لکه ای که هرگز دوس ندارم از رو میزم پاک شه .
60199428312927986684.jpg

دوستان یک سوالی دارم
واقعا این فروشگاهی که تبلیغش در بازی سنتر هست کنسول با این قیمت میاره ؟ آخه جای تعجبه ریجن 2 رو 1650 میده چون 400 یورو تقریبا 1600 میشه اونم تو اروپا این چه جوری میاره میده 1650 ؟

دوستان یک سوالی دارم
واقعا این فروشگاهی که تبلیغش در بازی سنتر هست کنسول با این قیمت میاره ؟ آخه جای تعجبه ریجن 2 رو 1650 میده چون 400 یورو تقریبا 1600 میشه اونم تو اروپا این چه جوری میاره میده 1650 ؟

اره دوست عزیز کنسول هارو خودم دارم براش وارد میکنم.ایشون هم که داره میفروشه با سود خیلی خیلی کمی داره میفروشه یعنی قیمتی که ما داریم بهش میدیم با این قیمتی که گذاشته فاصلشون خیلی کمه

اره دوست عزیز کنسول هارو خودم دارم براش وارد میکنم.ایشون هم که داره میفروشه با سود خیلی خیلی کمی داره میفروشه یعنی قیمتی که ما داریم بهش میدیم با این قیمتی که گذاشته فاصلشون خیلی کمه

پس اگر دیرتر از موعد مقرر برسه ما میایم یخه شما رو میچسبیم :d

وقتشه یکم هایپ شید:d
Once 2014 hits we’ll start frequently rolling out fresh news and information about all our upcoming projects over on the PlayStation blog and here on the
Naughty Dog blog so make sure to visit frequently
2014 marks a very special time in Naughty Dog’s history and we’ll have more information about what that means early next year
Holiday Greetings from Naughty Dog!

چرا این اگهی بر من نمیاد؟

پس اگر دیرتر از موعد مقرر برسه ما میایم یخه شما رو میچسبیم :d

چشم کنسول ها این نهیتا پایان این هفته یا هفته بعد میرسه دستمون و همون لحظه برای فروشگاه مورد نظر میفرستیم
اقای مذکوری یک جشن لانچ هم احتمالا برگزار کنه

چشم کنسول ها این نهیتا پایان این هفته یا هفته بعد میرسه دستمون و همون لحظه برای فروشگاه مورد نظر میفرستیم
اقای مذکوری یک جشن لانچ هم احتمالا برگزار کنه

بله از لانچ خبر دارم ما که نمیتونیم باشیم اما دلمون اونجاست :d

منظورش چیزی غیر از U4 نیست که ؟ :-s:d
اگه اشتباه نکنم تیم Tlou قصد داشت ریبوت Jack and Dexter رو بسازه که بیخیال شدن و Tlou رو ساختن , درسته ؟ پس مطمئن باش همونا میتونن و بدشون نمیاد Crash جدید رو بسازن :دی ( در واقع برای ساخت یه بازی ـه پلتفرمر آمادگی دارن ) . سونی خیلی مشکوک میزنه 99.5 % مطمئن هستم که کرش رو خریدن از اکتیویژن و داره یه اتفاقاتی میوفته :دی

چرا تایپیک قیمت بسته هست الان ؟!

الان این یکی دو هفته ، تو یکی از نوسانی ترین دوران قیمتی قرار خواهیم داشت ، که الان مهمه تایپیک ...

الان مجبوری ملت دارن اینجا پست قیمت میزنن ....

والا ما توی اون تاپیک اینقدر به دوستان گفتیم کم بحث الکی بکنید و این حرفا هیچکی توجهی نکر تا آخرش بسته شد

سلام سوالی داشتم که متاسفانه با اینکه گشتم ولی به جوابش نرسیدم :

سلام یه سوالی داشتم در مورد 4
اگر کسی اکانت اصلیش رو اونی قرار بده که پلاس نداره فرضا استرالیا
بعد با اکانت های بعدیش رو پلاس بزاره فرضا اکانت 2 و 3 یکی برای آمریکا یکی برای انگلیس
اینطوری اگر بازی ها رو از اکانت 2 و 3 دانلود کنه آیا روی اکانت اول که استرالیا هست میتونه بازی کنه ؟ یا نه فرق کرده با PS3

میخواستم بدونم کسی میدونه ؟

اگه اشتباه نکنم تیم Tlou قصد داشت ریبوت Jack and Dexter رو بسازه که بیخیال شدن و Tlou رو ساختن , درسته ؟ پس مطمئن باش همونا میتونن و بدشون نمیاد Crash جدید رو بسازن :دی ( در واقع برای ساخت یه بازی ـه پلتفرمر آمادگی دارن ) . سونی خیلی مشکوک میزنه 99.5 % مطمئن هستم که کرش رو خریدن از اکتیویژن و داره یه اتفاقاتی میوفته :دی

ممد جان اینا همش Fanboy Dream ــه که همه ــمون ازش رنج میبریم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or