هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه سوال فنی داشتم
من شنیدم برای ریخت بازی تو هارد ایکس باکس باید به اینترنت وصل باشی موقع نصب وگرنه نصب نمیشه و بازی اجرا نمیشه
میخواستم بدونم پلی 4 هم اینطوریه؟ :(

دوستان یه سوال فنی داشتم
من شنیدم برای ریخت بازی تو هارد ایکس باکس باید به اینترنت وصل باشی موقع نصب وگرنه نصب نمیشه و بازی اجرا نمیشه
میخواستم بدونم پلی 4 هم اینطوریه؟ :(
سلام.تا اونجایی که من میدونم خیر،اینطوری نیستش PS4!!:d

آسیب پذیری PS4 توسط SKFU شناخته شد! آیا قابل بهره برداری است؟

ps4-rhombox-cropped.jpg

یکی از هکر های آلمانی کنسول PS4 با نام مستعار SKFU نقطه ضعفی را در این کنسول پیدا کرد و امیدوار است که از این نقطه ضعف بتوان برای هک این کنسول بهره برداری کرد ...
در حالی که در حال حاضر خبر تثبیت کننده ای برای ثابت کردن خبر این توسعه دهنده در مورد کشف نقطه ضعف کنسول PS4 نیست، مطابق انتظارات، آزمایش های این هکر در راه هستند.

ps4-rhombox-cropped.jpg

یکی از هکر های آلمانی کنسول PS4 با نام مستعار SKFU نقطه ضعفی را در این کنسول پیدا کرد و امیدوار است که از این نقطه ضعف بتوان برای هک این کنسول بهره برداری کرد ...
در حالی که در حال حاضر خبر تثبیت کننده ای برای ثابت کردن خبر این توسعه دهنده در مورد کشف نقطه ضعف کنسول PS4 نیست، مطابق انتظارات، آزمایش های این هکر در راه هستند.

اخبار هک تاپیک مخصوص داره.

sent from Valhalla.

با سلام
خوب بچه ها از همین جا تایید میکنم که با psn هیچ موردی ندارم فقط store امریکا contentashلود نمیشه store واسه انگلیس ولی چرا میشه من ایرانم الان گفتم که بدونید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or