هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خاور میانه ریجن 2 حساب میشه خداکنه 29 دسامبر باشه
اخه غیر خاور میانه ریجن 2 حساب نمیشن 3 حساب میشن

نگفتن ریجن 2 لانچش 29نوامبره که گفتن اروپا (که جزئی از ریجن2 هست) 29 نوامبر لانچ میشه! تو فیسبوکشون یادمه 13دسامبر برای منطقه خاور میانه بود

رجن 3 آسیای شرقیه . خاور میانه همون ریجن 2 ولی من یه جا خوندم لانچ دوبی همون 13 دسامبره. فعلا که سونی زیر تعداد بالای سفارشات باندل داره کمرش میشکنه fnac نصف باندلارو کنسل کرد گفت سونی بیشتر ساپورت نمی کنه

عجیبه که تا حالا اینو ندیدم اینجا:d

BZ4ONBLCEAAJqg3.jpg:large

به نظر من عرضه GeoW جدید وابسته به شرایط سخت افزاری کنسول ها هم هست. یعن با توجه به شرایطی که این بازی داره (باید بنچمارک قدرت UE4 باشه) باید روی پلتفرمی بیاد که بتونه انجین رو تبلیغ کنه. عین نسل پیش. موفقیت GeoW نبود هیچ وقت UE3 این همه محبوب و همه گیر نمیشد. برای همین من فکر میکنم سکوت درباری این IP بخش بزرگیش به ضعف X1 برمیگرده. وگرنه پرواضح هست که مایکرو تا الان با Epic صحبت های زیادی داشته که این IP منحصرا روی X1 ادامه پیدا کنه.

شخصا فکر میکنم با روندی که PS4 داره طی میکنه اصلا بعید نیست Epic برای تجارت اصلیش - یعنی فروش لایسنس UE - بیاد این بازی رو روی PS4 بیاره و یه گرافیک تمام عیار 1080 و 60 فریم رو نمایش بده! هرچند از طرف دیگه فشاری که مایکرو میتونه بیاره تا بازی کماکان انحصاری بمونه هم قابل چشم پوشی نیست! اما درنهایت من فکر میکنم Epic مساله که گفتم، یعنی نمایش قدرت UE برای کنسول موفق و قوی تر، رو اولویت قرار میده و GeoW رو برای PS4‌ هم میاره و مایکرو مجبور میشه بجای حساب باز کردن روی این بازی ها برای خودش IP های جدید خلق کنه! عین سونی تو نسل قبل که وقتی دید نمیتونه روی FF و DMC و ... حساب باز کنه امد استدیوهای خودش رو متحول کرد که به نظر من اینجوری برای مایکرو و ما بهتر هم هست!

تنها حالتی که میتونه شرایط رو تغییر بده و GeoW رو انحصاری نگه داره اینه که Epic بیاد یه IP جدید و مولتی خلق کنه که این IP جدید وظیفه نمایش قدرت UE رو داشته باشه. اینجوری GeoW میتونه انحصاری بمونه و Epic تجارت خودش رو هم داشته باشه. ولی چیزی که یکم بعیدش میکنه استفاده نکردن Epic از موفقیت کنسول برتر و هزینه کردن برای جا انداختن یه IP‌ جدید هست! در صورتی که GeoW این داستان هارو نداره!

انقد گفتین صدا میده ناراحت شد رفت تو دل طبیعت تا دلش وا شه :(
میگه آخه صِدام بیشتر باشه بهتره یا بازی رو 720p تحویل بدم ؟!

technobuffalo
الان چند تا از دوستانم تو كانادا هستن كنسول تهيه كردن هيچ كدوم نگفتن صدا ميده همه شون ميگن صداش از ps3 slim كمتر هست و يه مقدار كم هم از ps3 super slim بيشتر هست كه خيلي عاليه
ضمنا اگر از لحاظ صدا باشه نميدونم ويديو ها رو ديدي يانه وقتي بلو ري رو ميزاري تو xbone از خودش صدا بز در مياره :x

دوستانی که اکانت اروپا دارن میتونند بازی های پلاس یا appهای رایگان PS4 رو از استور خریداری کنند و به لیست خودشون اضافه کنند. قیمت همه بازی ها هم مشخص شده که می تونید ببینید.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/home/games

من خودم بازی های پلاس رو زدم تو لیست دانلودم با چند تا app مجانی که میشد دانلود کرد.

contrast حجمش 2.2 گیگ هست.

Warframe که عنوان F2P هست حجمش 3.8 گیگ هست.

Resogun هم حجمش 440 مگ هست.

تا حالا از این زاویه به این عکس نگاه کرده بودین ؟؟؟ :d

38589088359866633401.jpg
مربوط به همین ویدیوی پشت صحنست که تازه گذاشتن؟
ای خداااااا! چه وضعشه :( از یه طرف اکتی میگه بازی مال ماست، از یه طرف دیگه سونی و توییتر برزیل و بچه های ND و این تیزر و پاک شدن سایت ها یه چیز دیگه میگن :|

اون وسطا نشونه ای از اسپایرو نیست؟ :-" :x ( پررو شدم دیگه :-" )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or