هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

جدای این مساله یک قضیه مهم تر هم هست . اینکه از رو اکانت های دیگه ایی که رو کنسول هست چیزی دانلود کنیم میتونیم با اکانت اصلی ازشون استفاده کنیم ؟ مثل همین کاری که برای خرید DLC میکنیم . مثلا بازی ریجن 2 داریم ولی اکانتمون ریجن یکه . میریم با یه اکانت ریجن دو DLC رو میخریم و بعد میایم با اکانت اصلیه بازی میکنیم . این رو کسی خبری داره ازش ؟
ریجن اکانتی که باهاش DLC رو می خری، باید با ریجن بازی یکسان باشه. و بعد از اون، با هر تعدا یوزر دیگه میتونی بازی کنی رو اون کنسول...

یوشیدا برای تاخیر DriveClub دلداری میده:

NFS Rivals رو جا انداخت :دی
البته برای من که فرقی نداشت این تاخیر ولی واسه اونا که ناراحت شدن این بازیهای بالا با اون بازیهای بالاتر که دوستمون اشاره کرد حداقل همه شون باهم میتونن دلیل خریدن PS4 باشن !
تجربه نشون داده استودیو ترد پارتی به کسی وفا نکرده واسه اونا که برای انحصاری ترد پارتی یخه پاره میکنن میگم :دی ما قرار بود Assassin's Creed انحصاری رو PS3 داشته باشیم اون قدیما ولی غافل از اینکه لید پلتفرمش یه کنسول دیگه بود :دی
در اصل سوني بازي هاش رو بين لانچ و سال 2014 كه فاصله بسيار كمي هم بالانچ داره تقسيم كرده به جاي اين كه بياد همشون رو بزاره لانچ :d
در مورد اون ترد پارتي هم كه گفتي همون بازيه استديو ترد پارتي كه هي به به ميكنن براش واقعا چيز مالي نيست نهايتش يه گرافيك خوب اما...
تازه همين گرافيكشم من تريلرش ديدم اونجاهاش كه مربوط به گرافيك گيم پلي بود چيز خاصي نبود وحتي نسبت به نمايش قبليش افت هم كرده بود.اينو بدون هيچ فن بازيي ميگم .
قبلا هم گفتم تا همين جاش هم سايت هاي معروف از گرافيك انحصاري هاي سوني تعريف كردن مثل infamous كه DF گفت CGI هست يا gameinformer كه گفت the order بهترين گرافيكي هست كه تا حالا ديده در حالي كه اين منابع معتبرهمچين چيزيايي راجب بازي انحصاري رقيب نگفتن .

من تازه دارم میفهمم اهمیت تروفی از خود بازی بیشتره ، حداقل برا یه سری :دی
باو 300 تومن پول بازی میدیم!!!! باید تا جایی که میتونیم ازش استفاده کنیم:d جوری که شرکت ایمیل بزنه غلط کردیم.....;;):bighug:
کسی اینجا box art نهایی infamous رو دیده دیگه نه؟!:-/:d
23263022405293027698.jpg

باو 300 تومن پول بازی میدیم!!!! باید تا جایی که میتونیم ازش استفاده کنیم:d جوری که شرکت ایمیل بزنه غلط کردیم.....;;):bighug:
کسی اینجا box art نهایی infamous رو دیده دیگه نه؟!:-/:d
23263022405293027698.jpg

البته اینی که شما گذاشتی برای نسخه Special Edition هست
باکس آرت معمولی بازی اینه
27218928997371085962.jpg

كي گفته ٣٠٠ تومن؟:d همين Beyond الان ٢١٠ اينا هستش ، فوقش بازي هاي PS4 رو ١٠-٢٠ گرون تر ميدن.
در ضمن دانلودش هم هست، من حوصله ندارم ٥٠ گيگ دانلود كنم:d شايد مثل PS3 نباشه و نتونيم فايل هارو از هم بگيريم.

الان این قضیه ی جدید Share و اینا حدس و گمانه یا تایید شد رفت پی کارش؟ :| یعنی تروفی روی PS4 دوم،فقط روی همون اکانتی که ازش خریداری شده فعال هست دیگه؟
اگر تایید شده که خوب...نسل بعد رسما به فنا میریم:-" و دیگه خوش خوشانمان نیست! :d خودمان را برای بازی های دست دوم آماده مینماییم! :|

با این اوصاف،نسل بعد، کمتر از نصف این نسل پلات خواهم گرفت :-"

من از اول تو نخ پلات نبودم نمیدونم چرا یه عده اینجوری سر و دست میشکونن واسه تروفی ؟ :دی

این شیر میر هم دقیق نخوندم چیه ولی فک کنم به ضرر اونایی هست که بازی دیجیتالی میخرن که خوب من نمیخرم نه اینترنتم خیلی قوی هست نه قصد منفجر کردن ـه کنسول رو دارم . پس what the hell :دی

با این وضعیت قیمتها باید چشم امید به این داشته باشیم که پهنای باندی که قولش رو داده بودن میخرن رو بخرن و شاید سرعتامون یکم بهتر شه بتونیم دیجیتالی بگیریم
من کنسولام بیشتر از 2.5 ساعت روشن نمیمونن بعد نمیدونم ملت چجوری 10 - 20 ساعت میزارن روشن میمونه کنسول !! من اگه کنسول شب روشن بمونه خوابم نمیبره :دی

آخرین ویرایش:
با این وضعیت قیمتها باید چشم امید به این داشته باشیم که پهنای باندی که قولش رو داده بودن میخرن رو بخرن و شاید سرعتامون یکم بهتر شه بتونیم دیجیتالی بگیریم
من کنسولام بیشتر از 2.5 ساعت روشن نمیمونن بعد نمیدونم ملت چجوری 10 - 20 ساعت میزارن روشن میمونه کنسول !! من اگه کنسول شب روشن بمونه خوابم نمیبره
اگه مثل 360 قابلیت دانلود بزارن که کنسول خاموش بشه اما بازم دانلود بکنه عالیه

آخرین ویرایش:
ببینید سونی تا الآن به طور رسمی چیزیو اعلام نکرده،تمام این بحثها هم از همون اشارات کوچیکی که تو توییتر یا همین نک شده بدست اومده،حتی سر نک اینجا هم همچین حرفی زده ولی بازم همه چیز قطعی نیست،ولی بدترین حالت همونیه که گفتم،یعنی برای کنسول دوم فقط میشه از اکانت شیر استفاده کرد،حالا اینکه اکانت دوم هم باید حتما آنلاین باشه هم 100% قطعی نیست!!

Polygon: PS4's Need for Speed Rivals more visually impressive than PC version

Played on the PlayStation 4, Need for Speed Rivals is a more visually impressive, though currently slightly more buggy, version of Electronic Arts' upcoming racer than the Windows version.

We spent the first part of our session playing the Windows PC version of Rivals, which ran well, with a PlayStation 4 controller. Later, we switched to the PS4 version and were surprised to find a game that looked even more impressive than its PC counterpart, withbetter texture detail, improved lighting on cars and sharper graphics overall. The PS4 version did suffer from a higher incidence of issues such as parts of the world failing to load, but developer Ghost Games assured us they would have those problems ironed out in time for launch.

این که از NFS . دیگه تابلو شد کارگردان بیچاره چی میخواسته بگه :دی
اینم در مورد نویز صدا :

After 10 minutes of operation
PS3: 0.83 sone
PS4: 0.815 sone
-------
After 60 minutes of operation
PS3: 2.1 sone
PS4: 0.83 sone

هه پس معلوم شد اون نسخه متفاوت کدومه:dمن که کلا از Need For Speed خوشم نمیاد

در همین راستا اینو هم من اضافه کنم

War Thunder on PS4 looks as good as a PC on its highest setting', says Gaijin

آخرین ویرایش:
یعنی چی نسخه ps4 بهتر از pc؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون منطقیه؟اگه بگی مثل نسخه pc هست یه چیزی اما بهتر مسخرس! چون رو pc بخاطر نبود محدودیت همه چیز در حداکثره! دیگه کنسول نیست که بیان دیتیل بیارن پایین
PS4's Need for Speed Rivals more visually impressive than PC version | Polygon

حالا نمیدونم دروغ میگه یا راست میگه
biggrin1.gif
مطمئن باش خبر دروغه! حتی 1% هم شک نکن:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or