kiya
کاربر سایت
ببين من نميدونم اين اطلاعات رو از كجا ميارن:d هر چي گشتم چيزي درباره Sharing پيدانكردم.اقا ميشه يكي بدون انگليسي نوشتن بگه دقيقا فرق شرينگ ps3 با ps4 چه چيزايي هست؟
اگه ميشه فارسي بگيد
اگر ميخواي اون بازي رو انجام بدي بايد با همون اكانت Sign in كنيOne-time license fee for play on purchasing account’s designated, primary PS4™ system and other PS4™ systems when signed in with purchasing account.
--“One-time license fee for downloads to up to 2 console systems that are associated with the purchasing account.”
ببين من نميدونم اين اطلاعات رو از كجا ميارن:d هر چي گشتم چيزي درباره Sharing پيدانكردم.
فقط توي توضيحات Knack براي Preorder از استور اينارو نوشته:
اگر ميخواي اون بازي رو انجام بدي بايد با همون اكانت Sign in كني
يك مورد ديگه هم گذاشتن كه به نظر ميرسه اشتباهي گذاشتنش چون همون قانون قديمي Sharing هست.
خوب اون با يه دستگاه رو همون روز اول گفته بودن:dشیرینگ تا اینجای کار 2 فرق اساسی کرده:
1.قضیه تروفی ها که برای دستگاه دوم( پروفایل های دیگه اون دستگاه) باز نمیشن!!
2.اینکه تو دستگاه دوم فقط میتونی با پروفایل شیر اونم نه به صورت همزمان آنلاین بازیارو بری(ولی تو دستگاه اول چه با پروفایل شیر چه با بقیه پروفایل های دیگه اون دستگاه میتونی بازیو بری!!!)
احتمالا حذفش كردن.این مورد دومی رو کجا گذاشتن؟تو استور؟ واسه نک؟ من جایی ندیدم اینو
پس دیگه گند زدن به دیجیتالی رفت قشنگشیرینگ تا اینجای کار 2 فرق اساسی کرده:
1.قضیه تروفی ها که برای دستگاه دوم( پروفایل های دیگه اون دستگاه) باز نمیشن!!
2.اینکه تو دستگاه دوم فقط میتونی با پروفایل شیر اونم نه به صورت همزمان آنلاین بازیارو بری(ولی تو دستگاه اول چه با پروفایل شیر چه با بقیه پروفایل های دیگه اون دستگاه میتونی بازیو بری!!!)
کنسول دکمه power نداره؟
![]()
این عکس که پشت کنسوله! جلوی کنسول دکمه پاور دارهگذشت اون دوران بابا! همین الانشم پلی3 اسلیم نداره!
گذشت اون دوران بابا! همین الانشم پلی3 اسلیم نداره!
منظورش احتمالا این دکمه های تق تقی (این عکس که پشت کنسوله! جلوی کنسول دکمه پاور داره
ps3 فت ها قبلا پشتشون یه دکمه فیزیکی داشتن منظورم اون بوداین عکس که پشت کنسوله! جلوی کنسول دکمه پاور داره