هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

منظورم از شل شدن اینه ک وقتی ک با دست رو به بالا میکشمش راحت حرکت میکنه
من خودم باز کردم زیاد به انالوگ توجه نکردم متاسفانه . ولی شاید بازش کنی چیزی دستگیرت بشه
دقیقا اطمینان ندارم .
اگر خیلی راحت نیست کار کردن باهاش امتحان کن ببین کاری میتونی بکنی یا نه.

میشه بیشتر توضیح بدی؟:d چیزی رو واسه ps4 دارا قیلتر کردن که پارتی ها از کار افتادن؟اصلا الان انلاین میشه بازی کرد؟
والا دقیق نمیدونم چجور قیلتر شده ولی قسمت های مختلف قیلتر شده که پارتی هم جزوشه و مشکل درست کرده !

والا دقیق نمیدونم چجور قیلتر شده ولی قسمت های مختلف قیلتر شده که پارتی هم جزوشه و مشکل درست کرده !
تعجب میکنم چرا بچه های سایت هیچ حرفی در این مورد نمیزنن؟
تنهایی بازی کردن (سکوت)
واقعا حال میده؟ کل لذت یک بازی به دور هم بودنشه . فرض کن یک بازی انلاین انجام بدی و نتونی با دوستا صحبت کنی؟:|
یه زمانی میخواستم بخاطر همین قضیه کوچ کنم اونسمت.حالا میترسم برم و اونجا هم قلتر بشه:|

ریجن اطمینان داری یکی هست
اگر غیر از اینه همونطور که دوستمون گفت احتمالش هست کد تاریخش گذشته باشه
در ضمن کده چی هست ؟

بله بازی ریجن دو هست. اکانت هم uk هست.

کدش exclusive dlc هست.

ارورش اینه که the code is incorrect or is no longer valid

دوستان از یه بازی چطور فیلم بگیریم؟من دکمه شیر رو میزنم میگه مربع بزن سیو میشه ولی در پس زمینش تو اون قسمت فیلم داره بازی رو نشون میده.میخوام از اول یه بازی کامل فیفا رو ضبط کنم.اگه میشه یه راهنمایی کنین
اصلا دکمه ذخیره یا استپ نداره.نمیدونم باید چطوری ضبط رو شروع بزنم و چطوری پایان

دوستان از یه بازی چطور فیلم بگیریم؟من دکمه شیر رو میزنم میگه مربع بزن سیو میشه ولی در پس زمینش تو اون قسمت فیلم داره بازی رو نشون میده.میخوام از اول یه بازی کامل فیفا رو ضبط کنم.اگه میشه یه راهنمایی کنین
اصلا دکمه ذخیره یا استپ نداره.نمیدونم باید چطوری ضبط رو شروع بزنم و چطوری پایان
کدوم setting رو گذاشتی ؟
یه دونه هست که وقتی یه بار share رو بزنی شروع میکنه record کردن یه دونه هم باید دوبار بزنی تا شروع کنه record کردن .بسته داره کدوم یکی کنترل setting رو انتخاب کردی
بعد از همون لجظه ای که میزنی تا 15 دقیقه بعدش record میکنه. بعدش میتونی تو یه برنامه مثل sharefactory ادیت کنی .
خودش ذحیره میشه وقتی 15 دقیقه ضبط شد

بله بازی ریجن دو هست. اکانت هم uk هست.

کدش exclusive dlc هست.

ارورش اینه که the code is incorrect or is no longer valid
به نظر میرسه تاریخ استفاده گذشته
فک کنم یه 2 سالی از رلیزه بازی گذشته
تاریخ expire کد رو مینویسن معمولا روش

سلام
اقا یه سوالی هست ذهن منو بدجور مشغول کرده :d
مثلا من بازی bf بگیرم بعد داخلش یه کد باشه مثلا برای dlc یا اسلحه . ولی کدش استفاده شده باشه:-s
میشه از store همونا رو خرید یا نه ؟:d
ممنون

کدوم setting رو گذاشتی ؟
یه دونه هست که وقتی یه بار share رو بزنی شروع میکنه record کردن یه دونه هم باید دوبار بزنی تا شروع کنه record کردن .بسته داره کدوم یکی کنترل setting رو انتخاب کردی
بعد از همون لجظه ای که میزنی تا 15 دقیقه بعدش record میکنه. بعدش میتونی تو یه برنامه مثل sharefactory ادیت کنی .
خودش ذحیره میشه وقتی 15 دقیقه ضبط شد
تنظیماتشو اصلا دست نزدم.همون پیشفرضه.الآن یه بار شیر رو بزنم ضبط میکنه؟
زودتر از 15دقیقه بخوام استپش کنم راهی نداره؟
خب اونجا گفتین ادیت میکنه.بخوام ببینم و یا اینکه بخوام بریزم رو فلش چطوریه؟

سلام
اقا یه سوالی هست ذهن منو بدجور مشغول کرده :d
مثلا من بازی bf بگیرم بعد داخلش یه کد باشه مثلا برای dlc یا اسلحه . ولی کدش استفاده شده باشه:-s
میشه از store همونا رو خرید یا نه ؟:d
ممنون
بله dlc ها تو استور هستن
یه سری Pre order bonus ها هست که ممکنه نیان یا بعدها قرار بگیرن

تنظیماتشو اصلا دست نزدم.همون پیشفرضه.الآن یه بار شیر رو بزنم ضبط میکنه؟
زودتر از 15دقیقه بخوام استپش کنم راهی نداره؟
خب اونجا گفتین ادیت میکنه.بخوام ببینم و یا اینکه بخوام بریزم رو فلش چطوریه؟
فک کنم دوبار بزنش شروع میکنه ضبط کردن .
دوباره بزنی قطع میشه
ادیت کردی که save میشه بعد داخله records ها که بری USB بزنی و option رو بزنی گزینه COPY TO USB هم میاد.

دوستان یه راهنمایی به من بدید ممنون میشم
من بازی War Thunder رو برای دانلود زده بودم و 11 گیگ بود و سه پارتش رو تو دانلود منجر زدم و دانلود شدند
سوال من اینه که وقتی لینک پارت اول رو تو برنامه مورد نظر وارد کردیم و خواستیم به کنسول وارد کنیم باید تیک مربوط به اینترنت هم برقرار باشه؟
دوستان میگفتند سرعت مثل برق هست ولی برای من 3 گیگش حدود 40 دقیقه طول کشید تا به کنسول ریخته شد

سوال بعدی من اینه که الان وقتی برنامه رو هم از طریق کامپیوتر و کنسول استاپ کردم و حالا که مجدد میخوام ادامه انتقال فایلها رو انجام بدم وقتی برنامه رو باز میکنم و ادرس پارت اول رو میزنم از کنسول پیغام ارور میاد و ادامه دانلود نمیره
یه راهنمایی کنید چکار کنم؟
ایا به دلیل اینکه ارسال فایلها یه بار متوقف شده دیگه نمیشه ادامه داد یا نه و اگر اره ایا میشه انتقال فایلها رو از اول انجام داد؟به عبارتی میشه ریست کرد یا نه؟
با تشکر

در ضمن این تیک Enabel Disable که جلوی گزینه Offline هست برای چیه؟

من خودم باز کردم زیاد به انالوگ توجه نکردم متاسفانه . ولی شاید بازش کنی چیزی دستگیرت بشه
دقیقا اطمینان ندارم .
اگر خیلی راحت نیست کار کردن باهاش امتحان کن ببین کاری میتونی بکنی یا نه.

فهمیدم چرا اینجوری شده
میخواستم محافظ انالوگ بندازم بخاطر فشار اینجوری شده
الان تو بازی مشکل نداره به نظرتون بازش کنم یا بیخیال شم تا هر وقت از کار افتاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or