hadin
کاربر سایت
ریجن بازیت باید با ریجن اکانتی که توی استور ساختی یکی باشه ! مثلا اگه ریجن 1 هست بازیت باید با اکانت امریکا کدها رو فعال کنی یا اگه 2 با اکانت انگلیس...
سلام ممنون از پاسخگویی شما ، بازی رجین 3 است ، کنسول رجین 2 ، اکانت هم تا اونجایی که یادم میاد آمریکا و رجین 2 ، ممنون میشم بفرمایید ،فردا ببرم سرش یا نه ، چند ساعته خسته شدم به هوای اینکه کدهاش کار کنه و آنلاین بزنم ممنون
- - -ویرایش - - -
الآن بازی injustice رو باز کردم آک بود ، اما دفترچه توش نبود ، نمیدونم داستان آنلاین اش چی میشه !
- - -ویرایش - - -
دوستان عزیزم ، عذر خواهی می کنم زیاد مزاحم میشم ، ps4 چرا اینطوریه ؟ من آرزوش رو داشتم ، حالا گرفتم اصلا آنلاین نمیتونم بازی کنم و بنده فقط آنلاین دوست دارم بازی کنم ، ظاهرا بازی اول که ubisoft , ubplay می خواد ، البته ثبت نام دارم و متأسفانه کار نمی کنه اساسینز نشد ، و واقعا نمی دونم ببرم پیش فروشنده یا نه ، بازی دوم هم که پلاس میخواد ، اما بنده تا حالا پلاس نگرفتم ، راهنمایی بفرمایید چی باید بگیرم دقیقا ؟ یعنی این کارت اکانت پلاس مثلا یک ساله ، کنسول رجین 2 ، چی باید بگم و بخرم ، اشتباهی هزینه نکنم بدبخت شم ، اونوقت از اون به بعد فقط باید بازی هایی با رجین خاص بگیرم ؟ ممنون راهنمایی بفرمایید چون احتمالا به خاطر همین مسائل مجبور شم برم پشت شهرداری ممنون .