هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ریجن بازیت باید با ریجن اکانتی که توی استور ساختی یکی باشه ! مثلا اگه ریجن 1 هست بازیت باید با اکانت امریکا کدها رو فعال کنی یا اگه 2 با اکانت انگلیس...

سلام ممنون از پاسخگویی شما ، بازی رجین 3 است ، کنسول رجین 2 ، اکانت هم تا اونجایی که یادم میاد آمریکا و رجین 2 ، ممنون میشم بفرمایید ،‌فردا ببرم سرش یا نه ، چند ساعته خسته شدم به هوای اینکه کدهاش کار کنه و آنلاین بزنم ممنون

- - -ویرایش - - -

الآن بازی injustice رو باز کردم آک بود ، اما دفترچه توش نبود ، نمیدونم داستان آنلاین اش چی میشه !

- - -ویرایش - - -

دوستان عزیزم ،‌ عذر خواهی می کنم زیاد مزاحم میشم ، ps4 چرا اینطوریه ؟ من آرزوش رو داشتم ، حالا گرفتم اصلا آنلاین نمیتونم بازی کنم و بنده فقط آنلاین دوست دارم بازی کنم ، ظاهرا بازی اول که ubisoft , ubplay می خواد ، البته ثبت نام دارم و متأسفانه کار نمی کنه اساسینز نشد ،‌ و واقعا نمی دونم ببرم پیش فروشنده یا نه ، بازی دوم هم که پلاس میخواد ، اما بنده تا حالا پلاس نگرفتم ، راهنمایی بفرمایید چی باید بگیرم دقیقا ؟ یعنی این کارت اکانت پلاس مثلا یک ساله ، کنسول رجین 2 ، چی باید بگم و بخرم ، اشتباهی هزینه نکنم بدبخت شم ، اونوقت از اون به بعد فقط باید بازی هایی با رجین خاص بگیرم ؟ ممنون راهنمایی بفرمایید چون احتمالا به خاطر همین مسائل مجبور شم برم پشت شهرداری ممنون .

سلام ممنون از پاسخگویی شما ، بازی رجین 3 است ، کنسول رجین 2 ، اکانت هم تا اونجایی که یادم میاد آمریکا و رجین 2 ، ممنون میشم بفرمایید ،‌فردا ببرم سرش یا نه ، چند ساعته خسته شدم به هوای اینکه کدهاش کار کنه و آنلاین بزنم ممنون

- - -ویرایش - - -

الآن بازی injustice رو باز کردم آک بود ، اما دفترچه توش نبود ، نمیدونم داستان آنلاین اش چی میشه !

- - -ویرایش - - -

دوستان عزیزم ،‌ عذر خواهی می کنم زیاد مزاحم میشم ، ps4 چرا اینطوریه ؟ من آرزوش رو داشتم ، حالا گرفتم اصلا آنلاین نمیتونم بازی کنم و بنده فقط آنلاین دوست دارم بازی کنم ، ظاهرا بازی اول که ubisoft , ubplay می خواد ، البته ثبت نام دارم و متأسفانه کار نمی کنه اساسینز نشد ،‌ و واقعا نمی دونم ببرم پیش فروشنده یا نه ، بازی دوم هم که پلاس میخواد ، اما بنده تا حالا پلاس نگرفتم ، راهنمایی بفرمایید چی باید بگیرم دقیقا ؟ یعنی این کارت اکانت پلاس مثلا یک ساله ، کنسول رجین 2 ، چی باید بگم و بخرم ، اشتباهی هزینه نکنم بدبخت شم ، اونوقت از اون به بعد فقط باید بازی هایی با رجین خاص بگیرم ؟ ممنون راهنمایی بفرمایید چون احتمالا به خاطر همین مسائل مجبور شم برم پشت شهرداری ممنون .

جسارت میکنم خدمتت ها برادر یا خواهر بزرگوار
شما یه سر به جلسات آموزش زبان بزنی 80 درصد مشکلاتت حل میشه
شما برای آنلاین باید هزینه کنین کارت پلاس تهیه کنین
اون اکانت آپلای رو که باید توی نت یا خود کنسول درست کنی ایمیل و باقی مطالب رو میخواد
بازی رو هم اگر به اسم آک گرفتی ببر بزن تو سرش
چون اگر اکه باید پلمپ باشه
کد خاصی هم توش نیست چند روز احتمالا پلاس که خیلی راحت تر و بیشتر از این هم میتوانی پلاس گیر بیاری با ساخت اکانت ژاپن که آموزش داره تو یوتوب همشون
موفق باشی و از کنسول لذت ببری

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

بازیهای PS4 دفترچه ندارن . اگر هم باشه تک و توک هست اما به خاطره حفاظت از محیط زیست دفترچه گذاشته نمیشه

برای بازی کردن انلاین سالیانه 50 دلار باید هزینه کنید و اکانت رو به پلاس اپگرید کنید . البته امکانش هست 3 ماه و 1 ماه خریداری کنید اما از اونجایی که گفتی همش دنباله انلاینی پیشنهاد میشه 12 ماه بخری یه راست.
اکانت uplay - ubi هم میتونی لینک کنی و از وب بسازی خیلی ساده هست.
همه بازیهای انلاین نیاز به پلاس داره الا f2p ها .
به فروشنده ربطی نداره این مساعل .
موفق باشی.

دوستان من چند تا سوال داشتم:
اين كد هاي تو بازي به چه دردي ميخوره؟و بايد كجا واردشون كنيد؟؟
من چطوري ميتونم تو اكانت psn پول بريزم؟براي خريد dlc ها
هر اپديتي كه براي ps 4 مياد اجباريه؟؟

سلام دوستان.
من اومدم سفر منتهی اداپتور ps4 رو اشتباهی اوردم و نمیتونم بازی کنم، حالا هر سیمی که به اون شکل باشه و با همون مشخصات ولتاژ و... رو میشه وصل کرد یا حتما باید سیم خودش باشه؟

سلام دوستان.
من اومدم سفر منتهی اداپتور ps4 رو اشتباهی اوردم و نمیتونم بازی کنم، حالا هر سیمی که به اون شکل باشه و با همون مشخصات ولتاژ و... رو میشه وصل کرد یا حتما باید سیم خودش باشه؟

هر سیمی با همون ولتاژ و هم شکل آن باشه مشکلی نیست و می تونی روشنش کنی.

دوستان من چند تا سوال داشتم:
اين كد هاي تو بازي به چه دردي ميخوره؟و بايد كجا واردشون كنيد؟؟
من چطوري ميتونم تو اكانت psn پول بريزم؟براي خريد dlc ها
هر اپديتي كه براي ps 4 مياد اجباريه؟؟

کد ها بستگی به بازی داره بعضی هاشون یکسری مراحل برای بازی کردن باز می کند و بعضی هاشون کد لباسی یا اسلحه یا ماشین باز می کند.

شما از فروشگاه ها می تونی کارت psn بخری که بصورت کد هست و تو قسمت اکانتتون وارد می کنید .

همه آپدیت ها اجباری نیست ولی برای آنلاین بازی کردن و وصل شدن به psn اجبار به آپدیت هست.

آخرین ویرایش:
فقط اگه یه مشخصاتی از سیم بهم بدین ممنون میشم مثلا اگه عددی چیزی زده روش.

2m Figure 8 Power Lead - Power Cable Only �3.05 at TVCables

- - -ویرایش - - -

فقط اگه یه مشخصاتی از سیم بهم بدین ممنون میشم مثلا اگه عددی چیزی زده روش.

2m Figure 8 Power Lead - Power Cable Only 3.05 at TVCables

SPEEDLINK / Produkte / Gaming Zubehör / Sony® / PlayStation® 2 / Energie / WYRE Power Cable - for PS4/PS3/PS2, black

بهترین هدست برا اتصال به دسته بازی و گوش دادن صدای بازی برا ps4 چی هست؟؟ به غیر از همان پک وایرلس سونی که گرانه..یا اون پکه که همراهش شارژ کن دسته داره ...مهم مهرک سونی نیست برام هر مارکی تا قیمت 150 چیزی هست خوب باشه برا این کار؟؟

دوستان من می خوام کنسولم رو بفروش و باندل destiny بگیرم
آیا میشه از تمام محتویات کنسول فعلیم بک آپ بگیرم روی کنسول جدید restore کنم؟
کلی بازی های مجانی شده پلاس رو دانلود کردم + 3/4 تا بازی دیگه که دیجیتالی خریدم، حس دانلود دوباره نیست (:|

کلی بازی های مجانی شده پلاس رو دانلود کردم + 3/4 تا بازی دیگه که دیجیتالی خریدم، حس دانلود دوباره نیست (:|
متاسفانه چنین امکانی نیست.
باید اکانتت رو بزنی و دوباره همه چیز رو دانلود کنی .

باندل دستيني چه مزيت هايي داره؟؟

مزیتی نداره، به خاطر رنگ سفیدش می خوام بگیرم

خیلی ببخشید دوست عزیز که دخالت می کنم ولی چه کاریه به خاطر رنگ این کار رو انجام بدی و کلی هزینه پیاده شی ؟ یه برچسب سفید رنگ شیک مخصوص PS4 بگیر بچسبون به کنسول خیلی هم خوشکل میشه.

یه پیشنهاد دوستانه بود.

بچه ها من تا قبل از اپدیت دیروز اصلا مشکل اینترنت نداشتم و تلو رو راحت بازی میکردم.تا قبل از اپدیت وقتی تست اینترنت کانکشن میزدم سرعت دانلودمو 4mb میزد ولی الان به زور به400kb میرسه.با کامپیوتر اصلا مشکل سرعت دانلود ندارم.وسط تلو هی علامت دوشاخه هه میاد.چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or