هدف تیم 30fps , Dead Rising 3 است / مایکروسافت برای بهبود بازی به آن‌ها کمک می‌کند

.:Metallica:.

Loyal Member
dead-rising-3-082213.png

کسانی که در نمایشگاه Gamescom شرکت کرده اند و بازی Dead Rising 3 را انجام داده اند،‌ گزارش دادند که در هنگام بازی با لگ در گیم‌پلی مواجح شده اند. اما کپکام می‌گوید که جای هیچ نگرانی نیست، و همه چیز در زمان عرضه بازی بسیار روان و بدون مشکل خواهد بود.

در مصاحبه‌ای که تهیه کننده بازی با Videogamer داشته،‌ به این نکته اشاره کرده که هدف تیم سازنده 30fps است و تصریح کرد که مایکروسافت آن ها را در زمینه های فنی تولید و توسعه بازی کمک می‌کند.

Jason Leigh گفت: "این دمو برای چندین هفته پیش است و ما تا به حال پیشرفت قابل ملاحضه‌ای داشته ایم" او همچنین اضافه کرد: "هنوز کار ما پایان نیافته و مقداری از مسیر مانده."

" ما 30fps را هدف خود قرار داده‌ایم. چون ما در ونکوور هستیم،‌ و مقر مایکروسافت در سیاتل است فقط 3ساعت با هم فاصله داریم افراد فنی دائما در حال رفت برگشت بین دو مقر هستند، تا به ما کمک کنند که بازی بسیار روان و بدون مشکلی را عرضه کنیم."

Dead Rising 3 یکی از بازی هایی است که در زمان عرضه کنسول Xbox One منتشر خواهد شد.

منبع

من که خودم هیچ وقت بین 30 و 60 فریم تفاوتی ندیدم!
مثلا هیلو 4 که 30 فریم هست رو خیلی وقتها احساس میکنم از کال آو دیوتی 60 فریمه روونتره! :d

من که خیلی به بازی امیدورام چون از همه لحاظ پیشرفت کرده.شخصیت پردازی بازی, گرافیک و کنترل:d
این مشکلات هم برای نمایش های اولیه عادین.

من که خیلی به بازی امیدورام چون از همه لحاظ پیشرفت کرده.شخصیت پردازی بازی, گرافیک و کنترل:d
این مشکلات هم برای نمایش های اولیه عادین.

ولی از اصل و ریشه ی خودش خیلی دور شده خواسته بیشتر جدی تر باشه که این خیلی خیلی برای این سری بده !

مگر اینکه هدفشون تمسخر فضای واکینگ دد باشه که حتی لوگو بازی هم عین واکینگ دد کردن !

این بازی بخاطر فضای رنگ شاد و فانش و شوخی های بی موردش حساب میشد بین بازی ها نه جدی بودنش !

من که فقط ایکس وان رو میگیرم فقط و فقط بخاطر تایتانفال و هیلو جدید !

تعداد زامبی تو این شماره 3 برابر نقشه هم گفتن 4 برابره شماره قبله الکی نیست تو یه صحنه 3هزار زامبی با هم ببینی با فریم ثابت ولی خب فکر کنم برسونن به 30 فریم ثابت که عالیه
نسل. بعد و ۳۰ فریم ؟؟؟
اگه کنسول سونی هم بازیاش ۳۰ باشه میرم سمت PC عزیز خودمون

بهتره بری چون کیلزون و درایو کلاب و... 30 هستن ;-)

آخرین ویرایش:
کیلزون بخش تک نفره 30 فریمه
درایور کلاب دارن زور میزنن 60بشه ولی خبری نشده فعلا
خب چه فرقی داره منم که همونو گفتم وارزون 60 فریمه
کیلزون هم اونایی که بازی کردن میدونن مولتیش چیه
در مورد دومی هم خبر شدی اتفاقا
قبل نقل قول برو لینکو بخون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن