آخرین ویرایش:
از کجا معلوم . شاید بالای ۹۰ فیکس بشهمتای 80 رو شمارش تکی می ذاشتی بهتر بود تا اینکه برای متای 90 اینکارو کردی، یا فاصلشونو کمتر می کردی که از دو اختلاف نره روی 4 همینکه موفقیت ایول 7 رو (86-85) بتونه تکرار کنه یعنی ترکونده
حسو حال کنترل ایتن نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر شده و مشخصه یک تیکه چوب خشک رو کنترل نمی کنی و تعامل داره با بازیکن! گان پلی بازی هم روی دوال سنس به تجربه بهتر شوتینگ خیلی کمک می کنه، مثلا شما با هندگان موقع ایمینگ تجربه سبک تری نسبت به گرفتن شاتگان موقع گرفتن تریگرها داری، همین یک مورد باعث می شه عمق پیدا کنه گیم پلی و قابل لمس بشه بازی، من از گان پلی راضی بودم، همونطور که توی تاپیک بازی اشاره کردم همه مواردی که از تجربه های قبلی و ایول 4 در بازی گنجانده شده اگر در جای درست خودشون قرار بگیره کار بزرگی کرده کپکام، چون بازی عملا همه چی داره! ولی اگه در یک قسمت عالی کار کرده باشه و در مابقی موارد فقط تنوع رو لحاظ کرده باشه و کیفیت رو به کمیت و مقاصد صرفا تجاریش مثل گندکاریای قبلش ترجیح داده باشه... تنها چیزی که نگرانم می کنه همینه وگرنه کلیت بازی و چیزی که در دمو دیدم به خودی خود مشکلی نداره و نوید یک بازی خوب رو می ده حتی اگه چاشنی اکشنش! بیشتر از ایول بودنش باشه، فقط انتظارم اینه که در همه این موارد (اکشن، هارور) یک تعادل و بالانس قابل قبولی رو شاهد باشیمشخصا در کل از دمو لذت بردم ولی ملت خیلی دارن از شوتینگ بی حس و حالش و گرافیک متوسط و FOV پایین می نالن و کم و بیش با این موارد هم موافق هستم بنابراین انتظاراتم رو خیلی معقول نگه داشتم، بین ۸۰ تا ۸۴. یه خردمندی گفته همیشه انتظاراتت رو پایین نگه دار تا هیچوقت ناامید نشی من با کمی تغییر میگم همیشه انتظاراتت رو پایین نگه دار تا در صورت بهتر بودن شگفت زده بشی!