نسخه GOTY بازی Borderlands 2 تایید شد - تاریخ و جزئیات

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Borderlands2boxart3.jpg

بازی Borderlands 2 در ماه اکتبر امسال یک نسخه Game Of the Year را دریافت خواهد کرد که شامل تمامی DLC ها می باشد.
کمپانی 2K Games از طریق Twitter تایید کرد که این نسخه در 11 اکتبر عرضه می شود. قیمت نسخه PC معادل £29.99 و نسخه کنسولی نیز معادل £39.99 است.
محتویات :

• Borderlands 2 Main Game
  • Captain Scarlett and her Pirate’s Booty
  • Mr. Torgue’s Campaign of Carnage
  • Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
  • Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep
  • Creature Slaughter Dome
  • Premiere Club Content
  • Gaige, the Mechromancer Character Class
  • Gearbox Gun Pack
  • Golden Key
  • Vault Hunter’s Relic
  • Krieg, the Psycho Character Class
  • Collector’s Edition Heads and Skins
  • Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 1

رئیس استدیو Gearbox Software آقای Randy Pitchford گفته اند:
عشق ما و هوادارانمان به Borderlands 2 کمتر از تماشایی نبود. برای ما طبیعی است که اینجا در Gearbox Software میخواهیم یک بار دیگر شانس تجربه یکی از پرفروش ترین بازی ها را به دیگران ارائه کنیم. نسخه Game of the Year بازی Borderlands 2 ارزشی بسیار بیشتر از گذشته دارد و تمام محتویات را در یک پکیج دارد و این فرصت را به همه خواهد داد تا تبدیل به یک Vault Hunter افسانه ای شوند.

image0013.jpg

آیا این بسته را تهیه خواهید کرد؟
VG247

اقا من قبل خبر زدن باید یه هماهنگی باهات بکنم:))
هردوهم تو یه دقیقه زدیم!!!:دی

مال من کامل تره Box Art هم داره
yahoo_4.gif
اتفاقا گفته بودی چک می کنی منتهی الان هر دو توی یک دقیقه زدیم
yahoo_4.gif
اره مال تو کامل تره.اتفاقا دوبارم چک کردم ولی اتفاقه دیگه...حالا یکی پیدا شه اونو قفلی پاکی چیزی بکنه:دی

آخرین ویرایش:
آیا این بسته را تهیه خواهید کرد؟
200%
همین امروز به خودم گفتم کاش سریعتر نسخه GOTY بیاد که واقعا ارزش داره اینو اوریج خرید. بازی از هر نظر یه شاهکار فوق العاده به حساب میاد.

فقط حیف یه همچین کاراکترهای بینظیری که 99%ــشون هم از دم سایکو ان ، که یه داستان قوی نداره 8-| :دی
اینجور بازی های گسترده داستانی در خور تم خودشون دارن:biggrin1: Skyrim هم داستان خیلی غولی نداشت بلکه وقتی کل بازی رو کنار هم میگذاشتی غول میشد:biggrin1:

من اینو هنوز بازی نکردم:|
وقتی قهمیدم هزارتا دی ال سی میخواد براش بده پشیمون شدم از خریدش چون بازی رو که می گیریم دوست دارم همه محتویاتش رو داشته باشیم حالا میرم اینو وقتی عرضه شد میخرم که بنظر بازی خیلی خوبیه

من اینو هنوز بازی نکردم:|
وقتی قهمیدم هزارتا دی ال سی میخواد براش بده پشیمون شدم از خریدش چون بازی رو که می گیریم دوست دارم همه محتویاتش رو داشته باشیم حالا میرم اینو وقتی عرضه شد میخرم که بنظر بازی خیلی خوبیه
DLC خيلي جالب هم نبود كه صبر كني:d ٣ تاش كه كلا داغون بودن:d

• Borderlands 2 Main Game

یعنی این داستان اصلی بازی(campaign ) رو هم داره و کسایی که هنوز Bordelands 2 رو نگرفتن نسخه GOTY رو بگیرن ؟

و یه مورد دیگه اینکه DLC ها برای بخش داستانی بازین یا نه ؟ منظورم برای آفلانیه یا آنلاین ؟

یعنی این داستان اصلی بازی(campaign ) رو هم داره و کسایی که هنوز Bordelands 2 رو نگرفتن نسخه GOTY رو بگیرن ؟
با خرید نسخه GOTY، بازی اصلی که عرضه شده به همراه مراحل داستانی اصلی رو هم دریافت می کنید
و یه مورد دیگه اینکه DLC ها برای بخش داستانی بازین یا نه ؟ منظورم برای آفلانیه یا آنلاین ؟
DLC ها متفاوتند. اینهایی که عرضه شده رو می تونید آفلاین هم بازی کنید. یک سری DCL ها داستان دارند ( زیاد روی داستان حساب باز نکنید ) و وقت پر کنند یک سری هم شخصیت های جدید اضافه می کنه

یادش بخیر ، اینو co-op بازی میکردیم ، بعد بدون اینکه side mission ها رو بریم و lvl-up کنیم فقط main mission ها رو میرفتیم ، بعد سایکوها و دشمن ها دیگه نمیمردن چون lvlـشون بالاتر بود :دی صادق ZのMBiE میومد همه رو میکشت واسمون :دی (چون lvlـه صادق بالا بود)
خلاصه اینکه بازیه خیلی خوبیه و یکی از بهترین های این نسل بحساب میاد به نظرم.هرکی بازی نکرده این نسخه ی GOTY رو بگیره به نفعشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or