نسخه ی نسل بعدی و نسل حاضر Need for Speed: Rivals تفاوت زیادی نخواهد داشت .

• Thread starter Thread starter AM!R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

AM!R

کاربر سایت
همانطور که میدانیم نسخه ی بعدی سری محبوب NFS که Need for Speed: Rivals
نام دارد قرار است برای کنسول های این نسل و نسل بعدی منتشر شود ...
با این حال با این حال طبق اخباری که به گوش میرسد برخلاف گرافیک زیباتر و بهتری که در نسخه ی نکست جنریشن
خواهیم دید ، تفاوت خاص دیگری بین نسخه های این نسل و نسل بعد شاهد نخواهیم بود ...

[TABLE="class: outer_border, width: 1, align: center"]
[TR]
[TD]
NFSRivals.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

طی صحبت هایی که کریگ سالیوان با Digital Spy داشته ، این نکته را ذکر کرده که :
در حالی که به نظر میرسد که گرافیک متفاوت خواهد بود ، و نسل بعد گرافیک و آب و هوا و گیم پلی پویاتری رو ارائه خواهد داد ،
و گرچه یه سری تغییرات ریز و جزئی در نسخه ی نسل بعدی وجود دارد
ولی بازی در نهایت همان خواهد بود (نسل حاضر و نسل بعد).
قدرتی که نسل بعد به ما میدهد دست مارا باز میگذارد و میتوانیم بازی خارق العاده ای تهیه کنیم ...
حس بهتر رانندگی ، نورپردازی واقعی تر ، رعد و برق های واقعی تر ، برخورد قطرات باران با بدنه ی خودرو ها ، ویژگی های بهتر بصری
مسیر های رانندگی و ... همه و همه بهتر از قبل کار شده است ...
همچنین وی در ادامه اضافه کرد که :
بسیاری از گیمر ها کنسول ها را در زمان عرضه تهیه نمیکنن و برخی از نظر مالی شاید شرایط تهیه ی کنسول های نسل جدید را نداشته باشند ...
من به شما اطمینان میدهم PS3 و 360 همچنان کنسول های مناسبی برای انجام بازی ما میباشند ...
نسخه ی PS3 و 360 و PC بازی نوامبر امسال عرضه خواهد شد و همچنین تاریخی برای عرضه ی نسل بعدی NFS اعلام نشده است ولی
انتظار میرود همزمان با لانج کنسول های جدید ،نسخه ی نسل بعدی بازی نیز عرضه شود ...

[TABLE="class: outer_border, width: 1, align: center"]
[TR]
[TD]
url
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

تا شما چه بازی ای بازی کرده باشی!
من Bulletstorm و با Last of us مقایسه میکنم و به پیشرفت گرافیکی در این 2سال پی میبرم!
حالا شوما یه بازی مثل DMC بازی کنی چیزی اصلا تو این بازی نمیبینی که بخوایی به پیشرفتشم فکر کنی حتی

خب شما اشتباه می‎کنی این دو تا بازی رو با هم مقایسه می‎کنی. شما باید The Last Of Us رو با Uncharted 2 مقایسه کنی که ساخته یک سازنده هستن. آیا اختلاف زیادی بین این دو بازی هست؟ به نظر من کمتر از 5% اختلاف دارن.

خب شما اشتباه می‎کنی این دو تا بازی رو با هم مقایسه می‎کنی. شما باید The Last Of Us رو با Uncharted 2 مقایسه کنی که ساخته یک سازنده هستن. آیا اختلاف زیادی بین این دو بازی هست؟ به نظر من کمتر از 5% اختلاف دارن.
ایشون تغییر رنگ بندی و طراحی هنری رو هم جزو افزایش گرافیک فنی حساب کرده!!

Last of us در مقایسه با U2 فقط رنگ بندیش بهتر شده؟ حتما رو High End هم موفق شدی اجراشون کنی !!!!

یعنی شما می‌گی گرافیک TLOU به صورت انقلابی برتر از U2 بود؟
نه قربان، این طور نبود. فقط شما PS3 نداری. این بازی هنر کنه 5% از نظر فنی بهتر از U2 هست. شما هم اصرار داری به زور به ما بقبولونی که گرافیک توی 2-3 ساله گذشته جهش عظیم داشته، در حالی که این طور نبوده و بیشتر در جا زده!

دو بازی از یه نسل رو نمیشه از لحاظ گرافیک به اون صورت مقایسه کرد!
مثلا فرق بین U2 و TLOU و شایدم تا حدودی U1 مثل همند!
اما بین دو نسل اختلاف زیاده!
باو همه چی گرافیک نیست که!
مثلا اگه قرار بود این نسل تا 10 سال دیگه باشه، اون موقع هیچکی نمیرفت کنسول بخره!
مثلا برا بتلفیلد، ماکزیمم تعداد بازیکنا 244 نفره اما تو نسل حدید میشه 64 چون قدرت پردازشیش بالا تره!
همچنین من نمیدونم چرا همه از NFS MW 2012 متنفرند!
کسی که burnout paradise بازی کرده، عاشقه این بازی میشه!
بلی شاید داستانش در حد NFS CARBON یا MW نباشه ولی گرافیک و نور پردازی و سایه زنی اصلا با MW که تو PS2 بود قابل مقایسه نیست!
به نظر من MW 2012 فوق العاده بود! فقط کاش مثله burnout میشد همه event ها رو با یه ماشین رفت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or