نسخه جدیدی از سری بازی های Lord of the Rings

hitman- 47

کاربر سایت
2ef8cc69381d15e61.jpg

طبق گفته های یکی از کارکنان سابق این شرکت در پروفایلش شرکت Warner Bros در حال کار بر روی یک عنوان جدید AAA بازی Lord of the Rings است.

همچنین این فرد ذکر کرد که وی داستانی را برای عنوان جدید و نا معلومی از سری بازی ها Lord of the Rings در ماه آذر و دی ماه بعد از انتشار بازی Guardians of Middle earth نوشته است.

همچنین این شرکت در اردیبهشت ماه در نیازمندیهایش برای عنوان جدید AAA ماجراجویی اش پستی را ارسال کرده است.در ضمن,این شرکت در هفته گذشته در نیازمندی هایش به یک طراح برای طراحی مراحل OPEN WORLD نیاز داشته است.

اگر Warner Bro در حال کار بر روی یک عنوان جدید از سری بازی ها Lord of the Rings است پس ممکن است که اسم این بازی قبلا معرفی شده باشد و همچنین شرکت Zaentz در اردیسهشت ماه از یک نام تجاری به نام Middle-earth: Shadow of Mordor پرده برداری کرد.

نسخه کنسولی این سری بازی یعنی Lego: Lord of the Rings پارسال منتشر شده است و همچنین نسخه پیشین این سری بازی Lord of the Rings: War in the North نام داشته است که در سال 2011 به انتشار رسیده است.

منبع

آخرین ویرایش:
اینو فقط باید بدن دست Bethesda. این سری Lore بسیار بزرگی داره که فقط جون میده بتزدا یه سرزمین فوق العاده بزرگ با تمام جزئیات رو از توش در بیاره. اونوقت چه لذتی بده وقتی به میناس تیریث با اون ابهتش نزدیک بشی:bighug:
نمیدونم وارنر چرا نمیتونه یه چیز آدمیزادی از توش در بیاره:(

اینو فقط باید بدن دست Bethesda. این سری Lore بسیار بزرگی داره که فقط جون میده بتزدا یه سرزمین فوق العاده بزرگ با تمام جزئیات رو از توش در بیاره. اونوقت چه لذتی بده وقتی به میناس تیریث با اون ابهتش نزدیک بشی:bighug:
نمیدونم وارنر چرا نمیتونه یه چیز آدمیزادی از توش در بیاره:(
آره بهترین نسخه همون Battle for middle earth 2 بود !
ولی واقعا چهحالی می ده بری uruk شی بعد بری روحان رو به خاک و خون بکشی !:((

اینو هنوز هست بابا بیخیال ته دیگشو کندید

ـه دیگ کجا بود اون چیزایی که درست شده تا به حال بر اساس فیلم ها بوده. اگر بخوان بر اساس کتاب جلو برن یه عنوان خیلی خوب در حد بتمن می تونن ازش در بیارن.

دنیایی که تالکین خلق کرده انقدر زیبا و ظریف هست که حتی میشه توش داستان های جدیدی هم به وجود آورد و تعریف کرد.

من یکی از فن های آتشین LOTR هستم ولی تنها سری بازی که بر مبنای LOTR ساخته شد وبه نظر من قشنگ بود ؛ یک سری بازی استرتژیکی بود که واقعا هم جالب بود !
چن تا نسخه سوم شخص هم بازی کردم که جالب بودند ولی نه به اندازه اون استراتژیکی ها !
با اینکه ساخت بازی رو به بتسدا بسپرند موافقم !

من یکی از فن های آتشین LOTR هستم ولی تنها سری بازی که بر مبنای LOTR ساخته شد وبه نظر من قشنگ بود ؛ یک سری بازی استرتژیکی بود که واقعا هم جالب بود !
چن تا نسخه سوم شخص هم بازی کردم که جالب بودند ولی نه به اندازه اون استراتژیکی ها !
با اینکه ساخت بازی رو به بتسدا بسپرند موافقم !
آره به نظرم بهترین بازیه استراتژیکه که می شه اونو آنلاین زد !من هنوزم دارم اونو آنلاین بازی می کنم !

War in the North‌یکی از بهترین نسخه هایی بود که تجربه کردیم. کو آپش هم که دیگه لازم به توضیح نیست. امیدوارم این نسخه هم بتونه قبلی باشه؛ ما که راضی هستیم. :دی

War in the North‌یکی از بهترین نسخه هایی بود که تجربه کردیم. کو آپش هم که دیگه لازم به توضیح نیست. امیدوارم این نسخه هم بتونه قبلی باشه؛ ما که راضی هستیم. :دی
غیر از کوآپ خوبش چیز خاصی نداشت.قبل از عرضه خیلی بهش امید داشتم ولی وقتی عرضه شد با اینکه بازی رو تموم کردم ولی خیلی پایین تر از سطح انتظارات ظاهر شد.

درود بر شرفت.
از بین بازی های که بر اساس این شاهکار هنری ساخته شده بهترین عنوان war in the north بود.
اگر بازی رو از لحاظ گیم پلی و موارد نقش آفرینی و گرافیک ارتقا بدن ما از خدامونه نسخه بعدی رو نیز مثل war in the north با اشتیاق تمام بازی کنیم.

ماهم از دوست داران خفن سری LotR هستیم ... مخصوصا فیلماش که به نظر بنده عظیم ترین سری فیلم ساخته شدست و هیچ فیلمی مثل تروی حتی نتونست بهش نزدیک شه
واقعا یا باید از این سری بازی نسازن ... یا اگه میسازن بازی در حد و اندازه ی Skyrim بسازند :bighug: اخه warner bros هم شد سازنده ی بازی AAA ؟ :(:(:(
بدنش به بیتسدا عالیه :-* اکیتیویژن بلیزارد هم گزینه ی خیلی خوبیه :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or